Loading

ALV

Ik zei dat het beter was als ik het zou verzwijgen (want wanneer ik zeg wat men niet moet doen, doen ze het juist), maar ik moet me hier toch echt over uitspreken want dit kan echt niet. This is a recipe for disaster.

Leg mij uit: hoe rijm je “men moet zich vrij kunnen vestigen” en “we hebben geen tolerantie voor onethisch gedrag” met elkaar? Voor je het weet heb je een nieuwe Schilderswijk gecreëerd en is er geen enkele plek meer op de wereld met onaangetaste potentie. Als dit standpunt niet wordt herschreven kan ik hier niet voor stemmen.

– – –

Bert heeft ontbeten. (En lijkt bezig te zijn met het maken van een schuimnest?)
En ik ook.
Looking more handsome every single day. <3 (En dit zonder toevoeging van “natuurlijke chemicaliën” en “vissenmedicijnen” en dergelijken.)
Gisternacht bakte ik pannenkoeken.

Toevallig zag ik dit and it freaked me out. 🙁 (opent in nieuw tabblad)

Dus toen deed ik dit.

Maar het voelde een beetje als een soort coronabeleid en het was echt ontzettend lelijk. Ik wil nu wel ontzettend graag filtergaas kopen of maken om hieroverheen te doen en ga daar vandaag na de ALV direct achteraan, maar als hij voor die tijd uit zijn paleis besluit te springen, dan beschouw ik dat zijn ongelukkige lotsbestemming. 🙁 Het is nu wel jammer dat ik me nu bewust ben van een manier waarop Bert me teleur kan stellen. 🙁 Maar ik hoop op het beste.

Dus had ik het weer weggehaald.

Wat mijn voorbereiding voor de ALV betreft heb ik mijn vragen uitgewerkt, en gezien het indirecte beleidsvoorstellen zijn heb ik er ook een soort van gewenst antwoord op geformuleerd. Oké dat klinkt als een bepaald antwoord willen horen maar dat bedoel ik niet. Het is meer “Hebben /zouden jullie (…) overwogen/overwegen? Want (…).” Ik hoop echttt dat ik mijn vragen zal kunnen stellen.

Ja daarnaast vraag ik me dus ook af of ik mijn webcam en microfoon dus aan zal hebben, of dat het via een chatbox gaat ofzo. Om zeker te weten dat ik mezelf niet Bert (haha :p) zal ik er just in case maar voor zorgen dat ik kleren aan heb enzo. Dus daar ga ik nu een achteraan. x

Ik las trouwens ook dat je maar één keer kan inloggen en hoop dus dat mijn internetverbinding lief tegen me zal zijn.

09:57 (AM) CET

Het is trouwens best wel grappig dat ik gister zei van “Catthierry blijft altijd mijn Catthierry,” en like 10 minuten later zei ik van “What in the neocolinialistic hell is this?” Ik moet wel toegeven dat zijn Catthierriness hier op het spel staat. Pas je eigen immigratiebeleid er eens op toe.

10:12 (AM) CET

Ahahaha alleen de intro via YouTube is geeeeniaaaaal ahahahaha.

11:16 (AM) CET

Ik kreeg een andere vraag en stemde op beiden tegen. Fxck social media en de meeste mensen zijn schapen.

11:17 (AM) CET

Over de notulen, die ik maar karig vind, kan ik niet stemmen want ik was er niet bij.

11:18 (AM) CET

Woorden doen mij zelden iets, maar damn Freek. Herkenbare gevoelens. Ik had weereens gelijk. :p

11:38 (AM) CET

Ik ga later inbellen…?

11:51 (AM) CET

I like that I’ve found a Technicus in the wild. <3_<3

12:00 (PM) CET

Haha wat doe ik hier eigenlijk…

12:57 (PM) CET

Oké, ik dacht dus dat je in een vergadering dingen ter sprake zou kunnen brengen. Ik wist niet dat het een opsomming van vooraf ingestuurde en vooraf voorbereide dingen zou zijn. Haha I got all dressed up for nothing. 🙁 Maar Catthierry is nog wel mijn Catthierry. Afhangende van hoe hij mijn derde vraag beantwoordt. u_u

Deze vragen stelde ik in de chatbox waarbij stond dat die tijdens het laatste deel van de vergadering beantwoord zouden worden:

Mijn eerste vraag is:

“Is er een oplossing voor het steeds terugkerende probleem in de Tweede Kamerdebatten?”

Men framet continu onwaarheden in een vraag, waardoor er vervolgens – meestal bij Thierry – teveel is om op te reageren (en we weten allemaal hoe selectief vervelend de voorzitster is) – uitspraken heel makkelijk te verdraaien zijn en het algemeneidee dat de rechtse ideologie alleen maar voor gekken is niet wijkt. Het is als een vicieuze cirkel. Is het doorbreken hiervan (al) ter sprake gekomen?

(Ik begin maar alvast met typen want ik hoop echt dat mijn vragen beantwoord worden. Zonder beantwoording ben ik niet zeker over het uitbrengen van mijn stem.)

Mijn tweede vraag is:

“Zou de partij leeftijd in overweging willen nemen als een factor in het bepalen van iemands belastingratio?”

Beschouw het een uitbreiding van de belastingvrije voet. De impact op bijvoorbeeld iemand van 40 die €3000 per maand verdient en €40.000 op zijn/haar spaarrekening heeft staan en al een koophuis heeft et cetera en 20% belasting betaalt en iemand die 20 is die €3000 per maand verdient een koophuis wil et cetera en 20% belasting moet betalen. Voor de 20 jarige werkt het betalen van belasting averechts. (Vooral voor jonge ondernemers is dit belangrijk.)

Mijn derde vraag is:

“Is FvD bereid haar standpunten over het Caraïbisch gebied en Suriname te wijzigen?”

Het beleidsvoorstel zoals ze nu is namelijk een probleem in wording. Allereerst zou “Geen tolerantie voor corruptie, zelfverrijking en machtsmisbruik in Suriname” moeten worden toegevoegd nu het land een regering heeft zonder ruggengraat. Verder is het concept nu nog te ongestructureerd om te kunnen zeggen dat dit niet tot een immigratieprobleem vergelijkbaar met dat in Nederland zal kunnen leiden. Men zou alleen naar Nederland moeten mogen emigreren wanneer diegene de waarden en cultuur respecteert en van toegevoegde waarde is voor het land. Hetzelfde zou moeten gelden voor Suriname.

Ik heb tijdens de vergadering hele vervelende stemmen moeten uitbrengen, gezien ik aan de hand van een korte persoonsbeschrijving (die niet ging over visie maar over carrièregeschiedenis) niet kan bepalen of ik denk dat diegene Thierry een mes in de rug zal steken of niet. Wat een andere stemming betreft ben ik het ermee eens dat er geen belastinggeld uitgegeven moet worden aan “anti zwarte piet organisaties”, want al dat soort propagandamachines, ongeacht de doelstelling, zijn geldverspilling, maar vuurwerk afsteken is onnodig gevaarlijk en Nederland vind ik daar te dichtbebouwd voor. (Paasvuren vind ik een ander verhaal want dat gebeurt op speciale locaties.) Verder draait het mij puur om beleid en de hele show daaromheen zie ik meer als iets voor de rest van het volk. Daarom zal je mij ook niet in een groepschat vinden ofzo…

😮 Bert wants kusjes.

Unfortunately I can’t give him some. 🙁

14:44 (02:44 PM) CET

Expectations suck. 🙁

I’m so fvcking tired of all these dumb fvcking NPCs, man. 🙁

I got Bert some stuff.

17:10 (05:10 PM) CET

Another reason why I voted “against” was because one of the proposed members was clearly saying “Because of the pandemic I’m limited in my ability to pursue my unethical business practices, so I’ll be here to defend my personal ideals and will likely ditch this shxt when things are back to normal.”

17:40 (05:40 PM) CET

As for Suriname, unappealing infrastructure is the perfect scarecrow for opportunists. As long as these globalist imperialists are alive and breathing, Suriname should not be evolved. We don’t want this place to be ruined like all the rest with McDonalds’s and shxt. Every rational Surinamese person knows this.

17:43 (05:43 PM) CET

It’s going into the oven yay.

19:43 (07:43 PM) CET

The improvement. <3_<3
He is…
…camera shy though.
Look at him. ( – 3 -)
Yayinggg.

I kind of like how he swims a lap every time before taking a next bite and how he takes his time when getting started on his meal in general. Anyway I’m tired. x

21:33 (09:33 PM) CET

Leave a Reply