Loading

Ducking Shxt

Ik voel me geen slachtoffer van een rassengroep. Absoluut niet. Ik voel me wel slachtoffer van het systeem. Het coronagedoe is het ultieme voorbeeld van hoe je leven als gewoon mens, via de overheid in het systeem, gedefinieerd kan worden door de autoriteit van mensen die je nog nooit in het echt hebt gezien.

Sommigen heb je misschien weleens gezien, via massamedia. Maar dat is slechts een façade waarin men een script volgt, echte intenties en of die persoon dat volledig uit eigen vrije wil zegt is niet bekend. (Ik vind het oprecht raar dat lobbyen bijvoorbeeld legaal is.) Men zegt dat het huidige systeem het beste is, maar het lijkt meer op tyrannie verdeeld over meerdere personen in plaats van slechts één.

De huidige politieke situatie in de Verenigde Staten is nog een voorbeeld van hoe machteloos de gewone mens eigenlijk is. Ik denk dat geen van beide opties doortastend genoeg is om de grote sociaal-maatschappelijke problemen op te lossen, maar dat de keuze tussen of nog 4 jaar redelijkheid of het permanente einde van individuele onafhankelijkheid, afhangt van een stel rechtszaken is absurd. Vooral met hoe men deze agenda ook buiten het politieke systeem om nastreeft.

De Democraten en Republikeinen zijn als een stel dat samen een Kerstboom wil versieren maar een verschillend idee heeft van hoe dat te doen, dus besluiten ze om ieder hun gewenste decoraties op tafel uit te stallen. Terwijl de Republikeinen bezig zijn met proberen de verlichting uit de knoop te halen, hebben de Democraten de boom al halverwege ingericht. Treena kinda sux…

Voor het thema van de post van vandaag is hier, kalmer dan gisteren en eergisteren:

Mijn liefjeee <3

The Great Every Time I Hear It, My Stomach Turns

Ik legde eens uit dat ik eerst een voorstander was van het volledig illegaliseren van wapengebruik overal, maar dat mijn geloof in de rationaliteit van de mens vrijwel volledig is weggevaagd en ik daarom nu voorstander ben van wapengebruik om veiligheid en vrijheid te waarborgen. Mensen die rechts stemmen zijn over het algemeen ondernemende types, die instinctief hun handen uit de mouwen steken om hun eigen problemen op te lossen wanneer dat nodig is. Over de linkse globalistische types achter the great (…) kan ik niet hetzelfde zeggen.

Coronafascisme is al een zeer, 2 jaar geleden ondenkbare, ingrijpende doctrine. The great (…) weet dit op de een of andere manier te ontstijgen en dient daarom ontweken if not vermeden te worden. Volgens mij zijn er best veel mensen die zoals ik minder overheid willen en niet meer. Al met al wil ik gewoon met rust gelaten worden, en als de overheid iets doet dat mij ten goede komt, dan is dat mooi meegenomen. The great (…) zou dat onmogelijk maken.

The great (…) is een inconstitutionele inbreuk op individuele vrijheid. Een rechts rijk persoon die alles kwijtraakt begint bijvoorbeeld een klein restaurant. Maar als de globalistische linkse elite the great (…) op zichzelf zouden toepassen en daardoor alles wat ze hebben kwijt zouden raken, zouden ze niets meer hebben om voor te leven. Ze doen dit allemaal simpelweg om hun status te verzegelen.

Als je kijkt naar het nut van een mens, is het een betekenisloze klasse. Een Nederlands gezegde luidt: “De een zijn dood is de ander zijn brood.” Deze klasse bestaat letterlijk alleen maar omdat ze kunnen profiteren van mensen die slachtoffer zijn van het systeem. Ze zijn de allerrijksten, maar voegen geen schijntje waarde aan deze planeet toe. The only thing they add is another path of destruction behind them. Ik pleit voor het einde van deze klasse die in de hele geschiedenis van de mensheid nog nooit ergens goed voor is geweest, met uitzondering van een paar souvenirs.

Ongeacht of the great (…) wordt voorkomen of niet – want dat systeem kan niet doorgedrukt worden wanneer iedereen die daar autoriteit over zou hebben dood is – zou men zich moeten inzetten om onafhankelijk van het systeem te worden, in plaats van er verder in gezogen te worden. Dat kan door samen te werken.

Ik blijf spreken over rechts en links, maar de universele – in mijn ogen positieve – waarden die ik altijd aan rechts toewijs, gelden in de realiteit niet voor iedereen die zich als “rechts” identificeert en is eigenlijk Fangyistisch. Maar ongeacht of ik hier onderdeel van zou zijn of niet, is dit te overwinnen wanneer men financieel krachten samenbundelt met een besloten groep mensen. Hierbovenop gaat het uiteindelijk om toegang tot levensmiddelen, die men op een zo onafhankelijk mogelijke manier zal moeten vergaren.

Ducking Shxt

06:19 (AM) CET

Over de grens is het minder simpel om mij te arresteren, maar dat is niet waarom ik “ongeacht of ik hier onderdeel van zou zijn of niet” zei. Het leven observerend vraag ik me soms af: “Hoe zou het leven eruit zien als ik niet zou bestaan?” Ik bedoel fysiek besta ik universeel gezien nauwelijks, gezien mijn isolement, maar textueel besta ik voor iedereen. Soms, hoewel ik het liever niet zou doen, ben ik geneigd sturing te geven omdat ik denk dat de situatie anders nog teleurstellender zou zijn. Sure, ik krijg geen compensatie voor wat ik doe dus wat ik doe is waardeloos, maar wat visie betreft is er niemand die mij evenaart.

In the great (…) zijn het een handjevol individuen die de absolute macht grijpen (en onderling een destruvtieve hoeveelheid zullen kibbelen). Ik wil daar niets mee te maken hebben. Het liefst wil niemand ondergeschikt zijn aan een ander. Dat begrijp ik absoluut. Maar als ik er niet zou zijn is er absoluut niemand waarvan ik denk dat diegene mijn positie zou kunnen dragen als ik er niet was. (Sommigen komen wel aardig in de buurt.) Daarom kan ik uitzonderlijk écht niemand boven me hebben. Sorry maar dan ga ik echt liever dood. Jullie zoeken het oprecht maar uit.

06:31 (AM) CET

Dit is geen emotionele truc om mensen “Oh nee ik zal wel naar je luisteren hoor,” te laten zeggen. Nee, echt absoluut nee alsjeblieft zeg nee gadverdamme. Ik bedoel dat ik een kleine groep mensen de keuze geef om, in plaats van gekibbel mij de autoriteit te geven om het laatste woord te hebben over universeel beleid, onder mijn regime te leven. Als je zeikt, twijfelt of liegt trek ik dat aanbod in en zoek je het maar uit. De rest van de mensen gaan onderling maar vechten om whatever zij belangrijk vinden in het leven. Zwakheden zijn nutteloos. En iedereen die mij in de weg staat gaat daar spijt van krijgen.

06:40 (AM) CET

Bitje is back. Mfs stressing me out. u_u

07:13 (AM) CET

Also liefje can we posture? Please? :3

07:36 (AM) CET

Hoe the great (…) er wereldwijd uit zal zien valt en staat met wie het Amerikaanse presidentschap zal winnen. Gezien de mensen achter dit plan lak hebben aan de regels – voor hen gelden sowieso geen regels – zal het hoe dan ook nagestreefd worden. Het verschil is slechts in hoeverre dit direct vanuit de overheid afgedwongen zal worden.

Wat een voordeel is voor iedereen die dit niet ziet zitten, zo wel Fangyistisch als niet-Fangyistisch, is dat ik gestopt ben met het delen van concrete beleidsideeën. De mensen achter the great (…) hebben geen flauw idee waar ze mee bezig zijn en snappen niet dat de mensen over wie ze zeggenschap hebben diep van binnen allemaal een net zo goede kwaliteit van leven willen als zij. De ideeën beschreven voor the great (…) klinken als een geradicaliseerde versie van wat de Europese Unie nastreeft, in combinatie met alle zeer foutgevoelige en zeer ingrijpende ideeën uit een van de eerste concepten van het Fangyisme. Als Regentesse heb ik niet het recht om iemand te onteigenen, just saying… Een van de weinige mensen waarvan ik weet dat diegene niet losgeslagen tyrannisch over me zou zijn als diegene zeggenschap over me zou hebben is mezelf…

Voor mij persoonlijk zullen de fundamentele veranderingen die the great (…) initieel teweeg brengen niet veel invloed hebben op mijn huidige manier van leven. (Het feit dat als ik de informatie die ik dit jaar heb gedeeld in Nederland had gedeeld mij allang het zwijgen opgelegd was even buiten beschouwing gelaten.) Dus voor mij persoonlijk maakt het niet super veel verschil wie er wint. Maar voor anderen is de impact wat groter. Vooral omdat, wanneer de regels genegeerd worden, executive power als absolute macht ingezet zou kunnen worden. We kunnen niet ongemerkt samenkomen, de media hebben zich alvast gemilitariseerd, het ecologisch einde van West Europa lijkt in zicht… Waar gaat dit naartoe?

Ikzelf ben een low-profile high-profile persoon. Volgens mij zijn mijn woorden als kryptonite. Daarom is het voor mij belangrijker dat ik me, in de collectieve veiligheid die ik zou kunnen bieden, ontferm over anderen, zoals this liefje… 🙁

Zijn er andere plaatsen waar de twee conflicterende wereldbeelden zo dicht bij elkaar komen?

18:58 (06:58 PM) CET

Ik heb, zoals eerder vandaag, soms momenten waarop ik lang onderdrukte gevoelens van woede of frustratie niet langer voor me kan houden. Informatie die ik voor de lange termijn liever voor me had gehouden. Zolang men niet actief zonder behoorlijke argumenten tegen mijn wil in handelt, ben ik slechts een (opinionated) kusje. I just do this all for some graciously intended kusjes. 🙁

21:03 (09:03 PM) CET

Ik ga nu beginnen met koken… 😀 Mijn volgende post schrijf ik op zondag. Ik denk dat ik het voor vandaag hierbij laat. Dus tot zondag… 🙂 x

21:07 (09:07 PM) CET

Foto door Saeeed Karimi van Pexels

Leave a Reply