Loading

Fangy Insurance

Heyy liefjeee 😀

Door gebrek aan redenen om te schrijven houd ik de structuur van de post van gisteren aan. (Mijn welke-dag-is-het slaapritme inslijtend…) Dus hierbij presenteer ik voor vandaag de charismatische, lieve, ever-adorable:

Mijn babyyyyyyyyyyy *confetti*

Ik bespreek niet graag privédingen hier, maar mijn hart is wildcatty: waarom trilt hij zo? 🙁 Een vindingrijk ondernemend individu adviseerde eens: “Don’t shake the baby.” My baby is shaking itself. 🙁

Sending cuddles

*zucht* Verkiezingen…

Waarom bestaat er controverse over het willen zien van bewijsmateriaal? Ik weet dat mensen het liefst hun zin/gelijk willen krijgen, maar gaat dat ten koste van echt alle universele standaarden?

Ik wacht op een officiële en concrete presentatie van het bewijsmateriaal, voor het volk dat alle details over de officiële verkiezingsresultaten en functionaliteit van het verkiezingssysteem gepresenteerd zal krijgen, net zoals ik nog steeds wacht op een officiële verklaring van Hunter Biden zelf waarin hij zegt of de dingen die over hem gezegd worden waar zijn of niet.

(Like ik wil hem heel graag aanstellen als Financial Reserve Praesens a.k.a. my money guy, maar crack en een LG laptop zijn al 2 van de 3 strikes die dit mogelijk onmogelijk maken. :p)

(Wat grappig maar niet grappig is is dat ik serieus besluiteloos ben wat betreft kiezen wie het dichtste bij me zal blijven. Like het liefst slapen we allemaal in één bed. Maar ik ben wildcatty… Waardoor onschuldige ogen de baby status hebben bereikt, voor wie alle vormen van gezelschap will instinctively be under my severe scrutiny.)

(Haha ja ook grappig hoe ik eerst mijn love language dialect Cuddle had verzonnen om mijn gedachten verdraagbaar te maken, als coping mechanism, en ik nu naar sommige mensen kijk alsof we al 90% van het proces van homies 4 life worden hebben afgelegd, terwijl ze geen werkelijke contactpersonen van me zijn. I’m still coping… Het lijkt wel steeds meer waar te zijn dat ik bekender ben dan dat ik daarvan op de hoogte ben gesteld en dat mensen dus cruciale informatie verzwegen houden voor mij. Het is mijn intentie dat ik minder moordlustig word en niet meer. Hoe kunnen mijn stille woorden worden gelezen door this handsome young man a.k.a. my baby a.k.a. The Yayence duizenden kilometers hiervandaan? En wie doen dat dan nog meer? En hoe? En where’s my money at for this obstruction of free commerce? Ik wil het weten, maar tegelijkertijd wil ik het niet weten want ik heb het gevoel dat ik daar echt pissig en verdrietig van ga worden.)

Ik praat niet veel over de verkiezingscontroverse, omdat het me niet al teveel interesseert. Als in ja, ik wil wel de eindresultaten van het dispuut weten, maar alles daartussenin blijft niet echt hangen want ik neem het hele systeem niet echt serieus.

Net zoals met coronavirus, toen men in het begin zei “Een onbekend virus in Wuhan laat een spoor dooien achter zich. Laten we erover rapporteren maar verder gaan we geen volksbeschermingsmaatregelen treffen,” toen werd ik gek. Maar nu, nu het niet zo dodelijk lijkt te zijn, is het voor mij niet van belang. Ik ben niet bang om het coronavirus te krijgen, voor zover ik het misschien niet al gehad heb. En ja als ik niet vind dat ieder land maandenlang op slot moet en men geen masker in eigen huis zou hoeven dragen, als mensen me dan als “Oma moordenaar” zien, dan is dat maar zo. Iedereen gaat een keer dood. Wat voor nut heeft het om te leven als je wel wil dat mensen in leven blijven maar hun leven niet kunnen leiden? Laat het me maar weten wanneer alles weer open kan, of wanneer de ziekenhuizen overvol zijn. Verder houd ik me er niet veel mee bezig.

Op een vergelijkbare manier houd ik me maar halfslachtig met de verkiezingscontroverse en politiek in het algemeen bezig. Het komt het dichtste bij wat ik werkelijk interessant vind, maar het komt verre van in de buurt van wat ik wil zien gebeuren. Ik geloof niet dat het huidige systeem is gecreëerd om het huidige maatschappelijke ideologische conflict te kunnen verdragen. De verkiezingen zijn als toekijken hoe men oude Bingokaarten aan het invullen is, terwijl de rest van het volk liever Uno speelt. (Ofzo. :p )

Ongeacht wie er wint, borrelt er een ideologisch conflict op in de maatschappij, waarin er twee verschillende realiteiten zijn en men daarbinnen steeds sterkere overtuigingen krijgt die steeds meer van elkaar verschillen, en men die overtuigingen wil manifesteren. Een goed moment om te zeggen dat ik het al een tijdje in mijn achterhoofd heb dat ik boeken van Catthierry en mijn baby wil kopen. Likely mijn Kerstcadeaus. :3 Haha ik dacht dat het best grappig zou zijn om bij How to Destroy America in Three Easy Steps te zeggen: terrorists be like *looking like having seen the most delicious steak ever*.

Ik zie het systeem zelf het ideologisch conflict niet oplossen. Ik wil mezelf graag van deze ondergang redden. En met dat bedoel ik niet dat ik andere mensen van mijn ideeën wil overtuigen. Joh als mensen met elkaar willen vechten moeten ze dat vooral doen, zolang ze maar uit mijn vaarwater blijven. Ik wil gewoon ervoor zorgen dat ik en mensen zoals ik hier zonder kleerscheuren vanaf komen. Ook wanneer president Trump weer wint, blijft cancel culture bestaan.

Fangy Insurance

07:36 (AM) CET

Wil jij ook zo’n onverwoestbaar bedrijf als D.O.C.I.S. International? Nu kan het. Mensen vragen me altijd: “Hey, Dominique, hoe doe je steeds zulke radicale uitspraken zonder dat er verder iets gebeurt?” Met Fangy Insurance doe je met gemak hetzelfde. 🙂

07:45 (AM) CET

Ahahaha met een Fangy Insurance pakket ontvang je een maand kostendekking en een immortalisatietraject, waardoor je bedrijf, na gecanceled te zijn door (bijvoorbeeld) Facebook Karens, sterker uit de strijd komt dan ooit.*

* Om aanspraak te kunnen maken op de vergoeding dient het bedrijf vooraf aan bepaalde vereisten te doen (namelijk of politieke neutraliteit, of pro-soevereiniteit, of afstand nemen van eerder gedane uitspraken; en geen irrationele geldwolf die het laatste woord heeft over het beleid binnen het bedrijf (definitie van wat de zaak “irrationeel” maakt voor aanmelding al gespecificeerd)) en om uitbetaald te worden dient het bedrijf akkoord te gaan met hervormingsvereisten (zoals radicaal links personeel ontslaan) binnen de door Fangy Insurance bepaalde parameters.

Waar is mijn Tishe? (:

07:57 (AM) CET

D.O.C.I.S. International bevindt zich dan onder Fangy Insurance, waarin Fangy Insurance de entiteit van het parallelle systeem is, binnen de huidige geglobaliseerde democratische chaos waarin men leeft.

08:03 (AM) CET

Haha the key is to be very unappealing only to specific audiences.

08:28 (AM) CET

Ik mis mijn babyyy. 🙁

08:29 (AM) CET

Als ook maar één van de beschuldigingen jegens de president hier waar was, dan was hij toch allang afgezet geweest? Het systeem zit wel echt zodanig in elkaar dat als men zulke zware intentionele overtredingen doet, hij met gemak afgezet had kunnen worden. Ze doen dat soort beschuldigingen altijd zonder concrete bewijzen.

09:07 (AM) CET

Ik kreeg het mee dat de maximumsnelheid was verlaagd – stiekem gewoon omdat de wegen overvol zijn en de meeste mensen niet 130 kunnen rijden op een absurd drukke weg, maar vanwege stikstof is het zegt men – maar heb het zelf niet meegemaakt omdat ik voor die tijd al low-key verhuisd was. Gelukkig maar, want met mijn snelheidscravings is een maximumsnelheid van 100 km/h en daarmee een supermaximumsnelheid van 149 km/h (en zeker ook verhoogde boetes enzo) echt niet te doen.

03:10 “De maximumsnelheid moet omlaag om de bouw vooruit te helpen.” Stel dat je op een leeg stuk grond een huis aan het bouwen bent, hoe wordt dat dan belemmerd doordat men een paar kilometer verderop 130 km/h rijdt en hoe is dat dan ineens opgelost wanneer men in plaats daarvan 100 km/h gaat rijden? It’s all in the mind. (Het land is ecologisch zodanig failliet dat je er beter maar zo fijn mogelijk kan van genieten voor zolang het nog duurt. Iedere maatregel is een nieuwe kwelling die geen invloed heeft op het onvermijdelijk lot van dat land.) Silly Dutch people. Haha Catthierry is my last Dutch political Pokémon standing…

10:05 (AM) CET

Indien dit trouwens ooit echt een ding wordt moeten we trouwens sowieso Bert kapen. Bert. Beeeerttttt. On some king shxt.

10:47 (AM) CET

Het Wildcatjeee

16:05 (04:05 PM) CET

Is die ene guy gewoon een hele goede acteur of… Like wauw ik weet niet of ik moet lachen of huilen?

Bill en big lips guy wiens naam ik vergeten ben sorry is de ultieme gastencombo. 😀

Oncontroleerbare mail-in votes zouden echt niet als legally cast votes tellen. Is de naam serieus “Van Buren”…? :/

17:10 (05:10 PM) CET

Geregistreerd zijn is toch een vereiste voor mail-in voting?

17:27 (05:27 PM) CET

Ik snap dit niet… Allereerst waarom men dit vraagt, maar de gedachte achter dat men zich slachtoffer voelt van blanke mensen, en als reden waarom geven ze dan deze redenen…? Het is juist de bedoeling dat dit soort overtuigingen verdwijnen.

17:51 (05:51 PM) CET

Ik ben ervan overtuigd dat in iedere rassengroep de meeste mensen overtuigd zijn om andere groepen mensen standaard te haten en de mensen die anderen op individuele basis beoordelen en niet op ras echt een minuscuul percentage van de wereldbevolking is. Op diezelfde manier probeer ik me altijd open te stellen voor de kans op overweldigende uniciteit, maar nog steeds vinden de meeste blanke mensen met wie ik in mijn leven interactie heb gehad het nodig om me de meest alledaagse dingen uitgebreid uit te leggen omdat ze denken dat ik dom ben, en vragen kleurlingen me waarom ik het normaal vind om met blanke mensen om te gaan omdat ze denken dat blanke mensen witte duivels zijn.

Wanneer dit escaleert wil ik al volledig van de maatschappij afgezonderd zijn.

Oh en het was Dave, trouwens.

18:13 (06:13 PM) CET

De volledige livestream die ik in dit bericht wilde invoegen is verwijderd. Twee dingen: losse getuigenverklaringen zijn toch geen bewijs en namen van “beruchte” mensen noemen zijn toch ook geen bewijs? Die dingen kunnen slechts een vermoeden oproepen, maar bewijzen toch officieel gezien niets?

Giuliani zei dat de getuigenverklaringen in de rechtszaal zullen worden gebruikt en dat dat is hoe het rechtssysteem werkt… Moet er serieus nog iets aan het lijstje van systemen waar ik niet in geloof toegevoegd worden? 🙁 Een getuigenverklaring geeft je een indicatie van waar je moet zoeken en een reden om te zoeken, maar het bewijs zelf is iets uit de praktijk dat blijkt dat de getuigenverklaring waar is. Het gaat (mij) niet om de getuigenverklaringen maar concreet bewijs van dat fraude heeft plaatsgevonden. Ik zie Trump liever als president dan Biden, maar als dat gebeurt moet dat wel goed verdedigbaar zijn. Dat mensen bijvoorbeeld geen toezicht mochten houden bij het stemmen is vervelend, maar dat betekent niet direct dat men met stiekeme dingen bezig was. Door corona doen mensen gekke dingen. Het kan nog steeds zo zijn dat ze wél illegale dingen aan het doen waren, maar dan moet dat bewezen worden.

Hetzelfde geldt voor de technologie die is gebruikt voor het stemmen. Het zou me (vooral na die ene aflevering van Scandal) niet verbazen als er met de stemsystemen geknoeid is, maar het klinkt als niet meer dan een complottheorie door als bewijs daarvan naar de handleiding te verwijzen en “beruchte namen” te noemen. Misschien heeft hetzelfde geknoei in Suriname plaatsgevonden, maar alles-over-de-grens-wil-ons-land-ten-val-brengen “foreign adversary” “Maduro” en “Venezuela” zeggen en “Soros” zeggen zijn daar geen bewijs van. Het wekt een vermoeden op, maar dat maakt het niet waar.

20:05 (08:05 PM) CET

Wat er gedaan dient te worden is het maken van een overzicht dat getuigenverklaringen linkt aan cijferdata of beeldmateriaal. Gewoon één PDF document ofzo. En de ondervraging van mensen die mensen hebben bedreigd om hun waarheid niet te delen, want dat is sowieso illegaal dus die zouden dan dus achter slot en grendel moeten, if not being assassinated.

Come on, guys… Hey ik ben blij voor hem, dat hij in ieder geval een beetje zijn levensdoel heeft bereikt, maar hij is aan het voorlezen terwijl hij niet lijkt te weten waar het over gaat en heeft helaas letterlijk zijn stotteren teruggekregen. Dit als hoogste autoriteit in het land is niet om aan te horen…

22:27 (10:27 PM) CET

‘T is je boyyy. 😀

Echt apart hoe wat hij zegt gericht tegen het Amerikaanse volk, voor de hele wereld geldt.

22:50 (10:50 PM) CET

Foto door Matheus Natan van Pexels

Leave a Reply