Loading

Chores 3:

Dus deze lockdown duurt allegedly nog tot het vaccin is gedistribueerd in België… Haha als ik nou CNN kon overkopen zou ik daar misschien nog een positieve invloed op kunnen hebben.

Verder heb ik tot die tijd niet echt een reden om naar buiten te gaan, en het duurt nog minstens een maand voordat mijn piano geleverd is. 3: De post vandaag wijd ik aan mijn klusjes. “Klusjes” klinkt alsof ik nog bij mijn ouders woon ofzo, maar ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. “Huiselijke taken”, ja…

Anyway, ja aan het einde van de dag zijn mijn gedachten gevoed, maar tot die tijd wil ik nog steeds wel iets bijhouden ofzo…

De eerste taak van vandaag, naast tackling my femme stache, was boodschappen doen.

Featuring the jackettt
Round 1 (Delhaize & toko)

Bij de Delhaize heb ik onder andere amandelschaafsel, want ik wil weer appeltaart maken, en kippenvleugels gekocht. En, daar waar ik in de afgelopen 5 jaar helemaal geen chips enzo meer at, koop ik nu soms popcorn en Thaise cassavechips. Cola ook soms. For when I feel cheeky. :p Racen of YouTube filmpjes kijken op het plafond is niet hetzelfde zonder.

Bij de toko heb ik onder andere kaneel (want dat kon ik niet vinden bij de Delhaize), verschillende soorten pepers (onder andere voor wanneer ik weer fried chicken ga maken) en ananas essence – want dat zag ik toevallig en ik wil eigenlijk heel graag een keer Surinaamse ananascake bakken en wie weet waar ik het nog meer voor zal kunnen gebruiken – gekocht. Ik had al betaald en toen dacht ik “Ah shxt,” want eigenlijk wilde ik ook nog cassave kopen, maar daarna dacht ik skip want ik heb al gepind en ik gun het de winkeleigenaar gezien de te dekken kosten van de pintransactie voor de eigenaar duurder zijn dan de cassave zelf. Plus, die cassave zou ik toch frituren, dus op zich kan ik dat wel missen… (Ook al eet ik vanavond weer friet. :p )

Round 2 (Lidl)

Standaard wanneer ik naar de Lidl ga koop ik 2 x 4 kuipjes yoghurt en 2 pakjes boter. En normaal gesproken ook een ananas en aardbeien of een ananas en sinaasappels, voor het maken van sap, maar ik heb nog sap. En ik heb nog annanasschillen in de vriezer, waarmee ik ijsthee maak nadat mijn vruchtensap op is, dus…

Fridge checkkk

Haha shxt ik had eieren moeten kopen… En pesto of verse basilicum, om supplí te maken met de mozarella bolletjes op de plank rechtsboven. 3:

Multifunctional snack drawer in my bed checkkk…
Mijn volgende klus is afwassen

Dat daar rechts had ik gisternacht al afgewassen voordat ik om like 3 uur ’s nachts avondeten/ontbijt ging maken. Die appels en citroenen moet ik nog wegzetten…

Maar ik moet eerst die kiwi’s opeten…

Een paar pepers ga ik later invriezen.

Ahahahaha
The sexy scent of beans protects against all stress. :p
Ahahahaha suk it noobs

Ik ben kiwi’s eten enzo… x

12:35 (PM) CET

Trouwens, men begon toch pas met maskers dragen NA de eerste golf? De eerste golf heeft men doorgemaakt zonder gezichtsmaskers, dus die maskers zijn dan toch in principe geen vereiste en er bestaat dan toch een grote kans dat de hoeveelheid casa puur seizoensgebonden is en men verder leef-tijd aan het verspillen is met lockdowns et cetera?

13:20 (01:20 PM) CET

*shrugs*
Ze waren nog best lekker. 🙂
:3

Oké abort mission… Ik heb kiwi’s gegeten, de schone vaat weggezet en vlees gemarineerd. Het is nu de bedoeling dat ik ga stofzuigen en verder afwas enzo, en verder wakker blijf tot een uur of 10 ofzo zodat ik weer een normaal slaapritme kan opbouwen. Maar ik heb sinds gistermiddag niet meer geslapen en ben nu helaas te moe om verder te gaan. 🙁

Ik was marinade aan het maken en terwijl ik venkelzaad in mijn water met wijn deed dacht ik “Maar in deze marinade hoort helemaal geen venkelzaad.” Ik besefte me toen dat ik moest stoppen met klusjes doen, viste het venkelzaad er weer uit en maakte mijn marinade af (want hoe langer het marineert hoe beter). Nu zit ik dit te typen op mijn kleed. Waarschijnlijk zal ik na het eten afwassen en dan morgen stofzuigen. En die flessen naast mijn prullenbak laat ik daar staan tot de prullenbak vol is (die vol leek maar niet vol is… ik geef het nog minimaal 2 dagen) haha ik houd de keren dat ik voor klusjes mijn huis verlaat graag op een minimum.

Bovendien is het misschien beter als mijn slaapritme blijft zoals het is, want ik essay graag nadat ik this liefje of mine heb gezien. Haha waren we maar in dezelfde tijdzone… 🙁

Anyway, ik ga een dutje doen/slapen… x

15:03 (03:03 PM) CET

Look who’s liveee

I’m cookinggg

21:51 (09:51 PM) CET

I am yayed. 🙂 I like the story and how he tells it, so I think I’ll just keep listening and watch my baby later. Ahahaha I’m a bad parent. 3:

22:35 (10:35 PM) CET

Een Pixabay foto van Pexels

Leave a Reply