Loading

Omg Sale??? :o

*screams in female* Omg there’s a sale??? <3_<3

De woordkeuze is slechts ironisch bedoeld. Dit gaat niet echt om een uitverkoop, of “solden” in het Vlaams. Ik zag dit net voorbij komen en dacht: “Laat ik even een plaatje schetsen,” nu het nog vers is.

Sie-nen-nen

CNN, of op de stereotypical “onder Jan Modaal” manier uitgesproken: “sie-nen-nen”, staat te koop.

Het toekomstplaatje van D.O.C.I.S. International, als één wereld in één bedrijf, met eigen boerderijen, een eigen huizenmarkt, een eigen school en een eigen centrale bank, heeft ook haar eigen broadcastcentra nodig. Het zou ideaal zijn als we gebruik zouden kunnen maken van een netwerk dat er al is, in plaats van helemaal from scratch het wiel opnieuw uitvinden.

We hebben een nieuwsnetwerk nodig dat ons op de hoogte houdt van al onze accomplishments. Iedere dag rond etenstijd verslag krijgen dat luidt: “Awww yeah we did it againnn.” Uiteraard als er iets mis gaat of als er gevaar dreigt moet dat ook gerapporteerd worden, maar op de lange termijn (als we een paar jaar bezig zijn) ga ik uit van meestal goed nieuws.

De aankoop zou slechts voor de infrastructuur zijn. Like bijna al het personeel zouden we niet houden… En uiteraard zouden we het een en ander moderniseren. Als regente geef ik slechts het signaal. Ik zou de operatie in Tim’s handen laten, en het hem laten leiden en inrichten naar zijn visie. Dit alles met de assumptie dat indien CNN door D.O.C.I.S. International zou worden overgenomen, dit geen onderdeel van AT&T blijft.

Het onderscheid hierin, in referentie naar dat ik zei dat Versax me iets voor Steven Wildcatje lijkt, is dat ik dat bedoelde voor continentaal leiderschap op het gebied van entertainment. Het faciliteren ervan en zorgen dat mensen een baan of een leertraject kunnen vinden enzo. Dus films, theater, muziek et cetera. En cartoons. I demand cartoons. Iedere Fangyist heeft recht op leuke cartoons. De centrale visie, op continentaal gebied (?), ligt bij hem, met ruimte voor eigen projecten. Ofzo zoiets. Ik weet niet hoe mijn Cultoren dit zouden willen inrichten verder, wat lange termijn doelen en organisatiestructuur betreft.

Bed Time Story

Heb je gezien hoe mijn baby Yayence voor zichzelf voorleest? :3

Ahahahahahahahahaha soms vergeet ik dat hij pas 5 maanden oud is en niet 50 jaren oud. Ahahahaha he is so saltyyy. How adorable. :3

Het is echt onbeschrijfelijk absurd hoe men structureel wordt aangeleerd een slavenmentaliteit te hebben, en hoe daar een serieus businessmodel achter zit. Is er naast Fangyisme een behoorlijke permanente oplossing voor dit probleem?

Er zijn nog 3 random onderwerpen waar ik iets over wil zeggen. Daarna ga ik even op een fout tijdstip mijn hartslag lastigvallen omdat dat nodig is om op een behoorlijke manier in leven te blijven, daarna waarschijnlijk snacken en daarna liggen.

Bold Move

Ik vind de maatregel voor New York een goede zet. Hopelijk wordt de mainstream massa op de hoogte gesteld van wel of geen autorisatie vanuit New York. En zijn haarkleur is mooi. 🙂

New Phone

Ik moet een nieuwe telefoon kopen. Mijn batterij gaat nu zo snel leeg dat ik ‘m bijna twee keer per dag moet opladen. Ik heb deze telefoon ook al meer dan twee jaar ofzo…

Het liefst koop ik gewoon een nieuwe HTC. Echt, ik vind HTC veel innovatiever dan Apple of Samsung. Maar een HTC met betere specs dan die die ik nu heb (HTC U11) zou de HTC U12 Plus zijn (en niet de HTC Desire 20 Pro), maar die wordt niet meer verkocht? 🙁 Not yayed. 🙁 Ik wil niet van merk switchen. 🙁

De Tokkies

Ik wil je graag een modern stuk Hollandse glorie laten zien. Deze “wereldberoemd in Nederland” familie, de familie Tokkie, is zo impactvol (haha “invloedrijk”) dat zelfs doodgewone Nederlanders elkaar voor “tokkie” uitmaken wanneer ze vinden dat een ander zich barbaars gedraagt.

Een geweldige weergave van het zorgsysteem, het rechtssysteem en de algemene moraal wat betreft persoonlijke verantwoordelijkheid. Een “volksserie” die pioniers laat zien. Iets dat het volk vooruit helpt en totaal niet deprimerend is. Mediacenten goed besteed. (Catthierry heeft zeker een Tokkie poster boven zijn bed hangen. :p )

Dit wil ik graag even contrasteren met iets dat ik laatst randomly voorbij zag komen:

Wat voorstellen betreft klinken beiden voor mij niet ideaal. Hoewel Nixons ideeën een beetje dichter bij het idee van Fangyisme in de buurt komen (maar er nog steeds immense verschillen zijn), zou ik wat dat betreft “Geen mening,” zeggen. (Was het trouwens een Nederlander, die Kennedy het leven ontnomen had?)

Toen ik dit zag wilde ik het in ieder geval even laten zien en zeggen dat ik wat discussiestandaarden betreft de mensheid graag terug in de tijd zou willen zien gaan. Als we dan ver genoeg gaan komen we vanzelf bij trial by combat uit en de rol van Regentesse die vergelijkbaar is met die van een Romeinse keizer.

Haha nighty x

04:44 (AM) CET

08:48 (AM) CET

Het duurde even voordat ik echt moe werd, en op een gegeven moment dacht ik “Laat ik dit filmpje delen (voordat ik het vergeet),” dat aansluit op de moraal wat betreft men goed entertainment vindt. In referentie naar hoe men ongevraagd ineens iedere week de familie Tokkie te zien kreeg en het een daverend succes was.

Iets wat ik altijd al heb willen zien is, generally speaking, een wat hoger niveau in alles dat mainstream is. Het idee is super random en heeft 0.01% kans werkelijk te gebeuren, maar als we CNN zouden overnemen zou dat de ultieme mogelijkheid daarvoor zijn.

Het zou een eye-opener zijn voor de boomers die als enige nog TV kijken. And we could bring back cable…? 😮 Eerlijk, ik denk dat onze ratings beter zouden zijn dan iedere andere zender.

Als ik een beetje zendtijd zou hebben, zou ik Hunter vragen stellen. En Tishe vragen stellen. Historisch bedrijf ANWB wordt serieus gerund door een letterlijke Titaan, maar het hele volk kent de Tokkies. Haha en ik zou lectures geven over Fangyisme. En clips maken van mijn gracieuze zelf als non-fascistische despoot. :p

14:52 (02:52 PM) CET

Ahwww look at thisss. :3

15:13 (03:13 PM) CET

Ik krijg het idee echt niet uit mijn hoofd… Als we CNN zouden hebben, een internationaal georiënteerd nieuwsnetwerk (mijn oma, wonend in Rotterdam, keek altijd naar CNN gewoon via old school kabeltv), zou er op zijn minst van twee kanten gerapporteerd kunnen worden. We zijn allemaal centrum links of centrum rechts. In ieder geval allemaal “centrum”. (Is dat een goede naam? 😀 )

Voor andere zenders, voor zover ze niet ook door ons geabsorbeerd zouden kunnen worden (zelfde geldt voor social media bedrijven, banken, accountantskantoren, (en overheden)…), is een groot voordeel voor hen dat er over het algemeen meer mensen TV zouden kijken.

Onze zenders hebben geen reclameblokken. Of in ieder geval hele korte reclameblokken alleen tussen uitzendingen in en reclames die tenminste leuk zijn. Of gewoon belangrijke informatie.

Met wat ik eerder zei over dat ons nieuwsnetwerk niet mag worden gebruikt om mensen zwart te maken, is meer om te zeggen dat, tenzij er gevaar dreigt, er niet over lopende zaken (ongoing investigations) wordt gerapporteerd totdat het onderzoek is afgesloten.

17:47 (05:47 PM) CET

We zouden toch niet de brand hoeven houden? Als het zo’n goede brand was zou men er niet vanaf willen. En ook de mensen, die die organisatie een ravijn in aan het storten zijn, zouden we niet moeten hoeven houden. Dat is niet rationeel.

17:53 (05:53 PM) CET

Er zijn vaak dingen die ik graag persoonlijk wil vragen, omdat ze heel persoonlijk zijn, maar die luxe heb ik (nog) niet, dus probeer ik er subtiel niet al te confronterend over te schrijven, hopend dat het ooit nog ter sprake zal komen.

Ik vraag me af wat de reden is achter dat Tim altijd een muts draagt. (En een blauw of antraciet kleurig t-shirt met een blauw of antraciet kleurig hemd.) Vaak extensions en pruiken dragend heb ik gemerkt dat het invloed heeft wanneer ik mijn natuurlijke haar niet regelmatig laat ademen. Ik zou het leuk vinden als Tim meer van zichzelf zou laten zien. Praesens zijn komt daarnaast ook met kledingvoorschriften. Indien een transitie nodig is, zou hij misschien een hoed kunnen dragen in plaats van een muts?

18:45 (06:45 PM) CET

Haha stel dat dit door zou gaan, dan zou ik idealiter wel van nationaliteit moeten veranderen. Anders ben ik in plaats van eigenaar zijnde beter af zonder eigendommen, zoals nu, want de overheid zou alles in handen nemen door middel van absurde belastingen (het is alleen maar een belastingparadijs wanneer je een andere nationaliteit hebt), nationale demonisering en EU censuur.

20:17 (08:17 PM) CET

Ik denk dat Tim en Tishe samen een heel solide organisatie kunnen opzetten, wat hervorming betreft.

Ahahaha omg I can’t stop thinking about this. Helaas ben ik nog geen zillionaire. 🙁 Anders had ik het al gefixt. u_u

20:28 (08:28 PM) CET

In ieder geval een cadeautip voor Kerst. :p

20:33 (08:33 PM) CET

Foto door Karolina Gabrowska van Pexels

Leave a Reply