Loading

Picca

Haha actual Surinamese people would cringe at me saying and writing “Picca” (picture) this way, maar jaa om de stemming er een beetje in te houden…

Uiteraard niet bepaald vroeg ofzo. Ik had wat actiever willen zijn, maar dat zit er echt niet in.

Even after popping these molliesss.

Haha 1 capsule vitamine D per dag… Misschien dat ik ga opschalen naar 2. Weet je wat ook kan, in plaats van dit placebo? Naar buiten zonder masker, wandelen in de vrije natuur. 🙁 Zonlicht. :'(

Ahaha anywayy… Ik had eerst in gedachten om verder te oefenen met oogschaduw enzo, maar toen ik pas om 8u ’s avonds mijn bed uit rolde om aan mijn stoofvlees te beginnen, dacht ik “less is more”. Dus bij deze:

Jasje, sjaaltje, blouseje, broekje, schoentjes… Allemaal brand new.

Was het leuker geweest als het een echte Burberry print was geweest? Laten we het er niet over hebben. 🙁

Een duidelijker idee.

Geen idee hoe ik die blouse ga dragen. Ik draag het nu zonder BH want met schijnt hij next level door.

Vestje

Dit is een M, maar ik denk dat een S beter was geweest. En voor een duidelijker beeld van mijn laarzen…

“I got hairy legs.” – Not officially the president elect of the United States

Haha ik heb van die gel zooltjes voor in die schoenen nodig, voor zowel het pleasen van mijn voeten als het feit dat maat 41 in US termen maat 9.5 is, maar ik kon kiezen tussen 9 of 10 en toen 10 koos en ze nu aan de grote kant zijn.

Duties…
I can learn to love this.

Het is meer een vest dan een jas. Maar op zich vind ik het best yayed. Ik vraag me in dit soort situaties vaak af of het yayed is omdat de kledingstukken werkelijk yayed zijn, of of het yayed is omdat ik gewoon yayed ben.

Stoofvlees says hi.

Ik heb die kippenbouillon die ik overhad van toen ik fried chicken maakte hiervoor gebruikt. Mijn pogingen komen steeds best droog uit, maar vooral nu ik geen bier in huis heb (ze verkopen geen corona meer bij de Lidl 3: ) is het een life saver.

Etende x

23:27 (11:27 PM) CET

Ik zei eerder dat een 1 vs 1 trial by combat niet eerlijk zou zijn. Maar ik ben zo uit vorm dat ik denk dat het best eerlijk zou kunnen zijn. Inclusief een week trainen? Met Tishe?

Hunter Biden be sexyyy.

23:45 (11:45 PM) CET

Tot maandag. :3

23:59 (11:59 PM) CET

Foto door Soulful Pizza van Pexels

Leave a Reply