Loading

I am #1 Trump Fan

Ze moeten echt opschieten met die lijst. Is de fascistische Democraten-SS al klaar? Dit is een internationaal circus, dus ik neem aan dat dit een internationaal georiënteerde lijst wordt.

Als je denkt dat mensen zich bedreigd zullen voelen met dat ze “met een ster op hun jas zullen moeten gaan rondlopen” omdat ze het niet eens waren met de onafgebroken haatspuwerij tegen de president van de Verenigde Staten, dan ben je echt kanker gestoord. Laat ze komen.

Echt, na alles wat ik heb meegemaakt, ben je echt van God los als je denkt dat ik me als een derderangs burger (een soort slaaf onder segregatie) zal laten behandelen omdat ik niet geloof dat het verstandig is om alle vrije natuur te vervangen met windmolenparken. Laat ze komen, echt. De mensen die met dat soort dingen in mijn buurt willen komen waarschuw ik alvast: IK WURG JULLIE ALLEMAAL DOOD.

Je hebt geen besef van realiteit als je denkt dat de massa ooit nog eenheid zal kunnen vormen. Je hebt echt niet het recht om te zeggen dat mensen elkaar niet meer mogen beledigen en dat we eenheid met elkaar moeten zoeken als mensen al meer dan 4 kanker jaar hebben moeten doen alsof ze een fuck geven om Trump’s tweets en rechten voor transgenders enzo.

Met linkse idioten valt niet te praten. Letterlijk niet. Ze blijven hun argument gewoon herhalen ongeacht op hoeveel manieren je het ontkracht. “290 is meer dan 214.” “Nog niet alle stemmen zijn geteld.” “Maar 290 is meer dan 214.” “Er volgt nog een gerechtelijke procedure.” “Maar 290 is meer dan 214.” Het enige discussiemiddel dat ik nog wil inzetten is mijn vuisten.

En wanneer deze oorlog uitbreekt, sta je dan liever aan de kant van de mensen met de wapens, of de mensen met mensen die zich identificeren als gevechtsvliegtuigen en het keffertje? Waag het niet van zijde te veranderen.

Dit is letterlijk de ene helft van de wereld versus de andere helft van de wereld, in eigen stad. Een goed moment om je social media accounts te verwijderen. Sowieso omdat daar toch al geen flikker aan was.

Ik heb in de afgelopen tijd veel kritiek over conservatieven geuit. That’s more for creating thicker skin dan dat onze verschillen in normen en waarden onverenigbaar zouden zijn.

This is you.

Als je daar niet overheen groeit ga je de hele tijd huilen en bang zijn enzo en dat kan ik echt niet hebben. Ik weet dat er onder dat gepolijste karakter zich een vurig gepassioneeed en zwaar geïrriteerd persoon schuil houdt die ik heel graag zou willen ontmoeten.

Zo lossen wij problemen op in Rotterdam:

In die minstens twee maanden die er nog zijn (kill hoe gaan ze twee maanden lang doen alsof Joseph “al” president is), lijkt het me verstandig dat jullie een beetje van het boekje afwijken, als je ooit nog ongestoord je hond wil kunnen uitlaten ofzo weet ik veel.

02:25 (AM) CET

Trouwens, Steven Wildcatje zou toch een goede Praesens voor Versax zijn?

02:27 (AM) CET

Also, had you seen this kusje yet?

Be offline with me liefjeee. Hij gaat de lijst ook halen. Samen met vrijwel ieder ander persoon die ik leuk vind. This is going to be so much fun you guyzeeeeeeeeee. 😀

Had you seen my yaymeal yet?

02:42 (AM) CET

12:00 – That’s a very bad joke, Whopee.

Why people not nice to “Trump sick offence”? Ze hebben nog nooit iets teruggedaan.

04:27 (AM) CET

Eyy dit duurt lang maahnnn. 🙁 Dat gedoe met die “after Davids” enzo. :p

Als je het mij vraagt (maar dat doet niemand jajajajajaja) heeft niemand gewonnen. Kijk als het nou nog 80% vs 20% van de stemmen was kan je echt zeggen “Ja dit is wat het volk wil”. Maar dit is basically 50/50 (beide kandidaten meer dan 70 miljoen en minder dan 80 miljoen stemmen) dus je kan hier niet eens van “de wil van het volk” spreken.

Dat en het feit dat als de media niet waren ingezet voor 4 jaar onafgebroken haatzaaierij, het misschien een vreedzame tijd was geweest (als je Twitter negeert). Maar met behoud van de Senaat – voor zover men straks nog senaatsvergaderingen kan houden zodra the purge begonnen is – is het belangrijkste gedaan.

Ik wil niet vervelend doen ofzo, maar ik denk dat de meeste mensen die zich extreem vasthouden aan die laatste kleine overwinningskans en/of zich zorgen maakt om zijn/haar Trump t-shirtwinkel en/of gesprekken wil kunnen blijven voeren over “Wij zijn beter.”

Uiteraard vind ik het zeer te begrijpen dat men de waarheid over de zuiverheid van de verkiezingen boven tafel wil halen. Maar in mijn visie zou dat betekenen dat als er ook maar een klein beetje bewijs van fraude zou zijn, dat zou betekenen dat de volledige verkiezingen ongeldig verklaard zouden moeten worden. (Iets waar je onder mijn systeem geen last van zou hebben, want daar heb alleen ik het laatste woord over wie het voor het zeggen heeft. Dan maar gewoon “absoluut niet de wil van het volk”. (Een beetje zoals hier in België. :p ))

De enige manier waarop je weer van een “wil van het volk” zou kunnen spreken, in deze “political schizophrenia” 50/50 split van de perceptie van de realiteit, is als je een genocide pleegt waarbij je of alle linkse mensen of alle rechtse mensen volledig uitroeit. Alleen in die context, het laatste woord hebben over de inzet van het leger, is president zijn echt van belang. (Maar als je het verzet leidt heb je wel een duidelijker idee van wie er echt aan je kant staat.)

Dit, met de media, de overheidsinstituties en algemene bedrijfs- en schoolcultuur in handen, is iets waar links zwaar op vooruit loopt. Vooral als ze straks dan ook nog met die lijst voor “pre-WWII jodentreatment voor rechtse mensen” komen.

*zucht* Maar dan nu dus wekenlang “after Davids” enzo waarin bepaalde mensen onzin blijven uitkramen maar je ze niet fysiek de mond kan snoeren? 🙁 Ik wil graag doorspoelen naar de tijd waarin ik jarenlange opgekropte frustratie in de vrije loop kan laten en intussen Vince McMahon meme style zaken kan doen. Maarja tot die tijd zal ik het niet blijven herhalen, want volgens mij wordt iedereen die dit leest daar super pissig van. 🙂

Vergeten jullie in ieder geval niet hier langs te komen wanneer jullie met die lijst aan de slag gaan? 🙂

Kijk mijn baby’tje :3

23:21 (11:21 PM) CET

Van de Official Trump Store via Google Images

Leave a Reply