Loading

Trial by Combat

Dit is een fysieke peiling van het algemeen intelligentieniveau geweest. In principe boeit het mij niet of men meer rechten wil voor homo’s of niet, en dat soort dingen. Maar als je als iemand met legislative power mensen systematisch wil vervolgen omdat ze je tegenstander hebben gesteund, dan heb je met mij echt een groot probleem.

Vooral omdat ook ik hem heb gesteund en ik daar absoluut geen spijt van heb. Ik zou letterlijk alles wat ik in mijn leven heb gedaan, opnieuw doen. In de afgelopen paar uren heb ik me beseft wat een overwinning voor Joe Biden echt betekent: (voormalig) president Trump geeft het stokje door aan mij. En echt, mensen, jullie gaan hem zo ontzettend missen. Ik realiseer me nu dat hij mijn voorganger is. Hopelijk kunnen we het laatste rondje samen doen. 🙂

Ik bedoel, since Joe Biden has said “I wish we were in high school, (so) I could take him behind the gym” (which sounds pretty gay if you ask me), why not make his wish come true? Een trial by combat voor het presidentschap en een trial by combat voor het voorkomen dat het keffertje haar SS opzet? Ik besef me nu dat de afgelopen 4 jaar een soort transgender versie van oorlog is geweest, en dat als we dit nu niet stoppen, we een serieuze nazitijd tegemoet gaan.

00:17 (12:17 AM) CET

Die domme mensen snappen niet dat de oorlog pas net is begonnen.

00:22 (12:22 AM) CET

Indien ik win komt haar SS er niet en mag ik de hele Democratic Party uitroeien. (Dat is een kleine aanpassing van mijn voorwaarden.)

00:30 (12:30 AM) CET

Het stokje van de strijd tegen de gevestigde orde, trouwens. Ik ben geen Republikein. (Ik heb een ruggengraat. :p ) Ik ben niet eens een politicus.

De afgelopen vier jaar hebben me tijd gegeven om me op te laden, me te oriënteren en kennis op te doen. Ik ben mijn aartsvijanden nu sowieso altijd tien stappen vooruit. Toch, aartsvijanden die dit nu aan het lezen zijn? Hallo daar. 🙂

2021 wordt het jaar van de Fangyist. 🙂

00:51 (12:51 AM) CET

Trouwens, mensen doen alsof “de “verschrikkelijke” Trump tijd” helemaal over is, maar het duurt sowieso nog minstens tot januari, toch?

01:30 (AM) CET

Oh jeetje mijn baby’tje. 🙁 Ik kan die zoetsappige gelul speeches echt niet aanhoren. Zelfs als mijn baby Yayence me het nieuws van de komende paar jaren (ja kijk Trump kan nog winnen maar mensen gaan nooit kunnen snappen hoe hij kan winnen via een gerechtelijk proces) zou brengen zou ik dit niet kunnen verdragen.

Ik zou ontslag nemen en voor D.O.C.I.S. International komen werken als ik jou was… Vooral met je gare, toxische collega’s.

02:50 (AM) CET

Weet je wie volgens mij, diep in haar hart, het starten van een trial by combat proces ook heel fijn zou vinden? Kayleigh McEnany. Door manier waarop ze nieuws reporters aanwijst nadat ze hun *** vragen beantwoord heeft heb ik zoiets van… Oké, haar moet ik te vriend houden. Ze lijkt me sowieso ook lief hoor als je haar op een juiste manier behandelt, zoals met al mijn liefjes.

04:10 (AM) CET

Dat wachten op die piano kan trouwens ook wel geschrapt worden hoor, als trial by combat eerder kan dan dat. Ik kan namelijk echt niet wachten. 🙂

Maar indien dat gebeurt heb ik wel like, in het geval dat ik dan geambushed word met kusjes door het handjevol mensen dat aan mijn zijde staat met wie we later de hele wereld zullen domineren, een uur per dag een moment van eenzaamheid nodig waarin ik piano speel. Ik heb die momenten nodig, otherwise I will get lost in the kusjes. Maar voor die tijd is die kusjes ambushing wel hard nodig.

Where Hunter¿ Ik wil een kusje. ( – 3 – )

05:25 (AM) CET

I feel.

05:35 (AM) CET

What does one have to do to get such a trial?

Ik keek dit eerder vandaag:

We zijn nu op het punt dat de media richting het momentum gaan dat ze eigenlijk niets meer om over te lullen hebben, omdat anders alles wat ze zeggen of zal verraden dat ze een façade zijn van de agenda van de gevestigde orde. Een overwinning is nog mogelijk, maar dat betekent dan dat de praktijk, wat wereldwijde haatzaaierij richting één persoon betreft, die periode voor 4 jaar wordt verlengd.

Ja, het is wel mogelijk om te zeggen “Volgens Artikel 5 van de (…), slordig te werk zijn gegaan in het stemproces en de mogelijkheid van Nederlandse inmenging in de verkiezingen van de Verenigde Staten,” maar een leek denkt “Er staat “Race until 270″ en 290 is veel meer dan 214.”

Dit soort dingen staan all over Reddit

Ik respecteer dat er conservatieven/Republikeinen/klassieke liberalen zijn die dit nog volgens het boekje willen doen, maar het volk is hier te onbehouwen voor. Het ultieme niveau dat ze daarom misschien nog zouden kunnen volgen is dat van een trial by combat.

20:45 (08:45 PM) CET

Indien Nederlandse inmenging klopt zou ik kaboom doen als ik de rest van de wereld was.

20:50 (08:50 PM) CET

Ahahahahahhahaha ik kan niet stoppen met lachen.

21:41 (09:41 PM) CET

Ben ik de enige die de Democraten van binnen ziet huilen? Het is echt een storend gezicht.

21:45 (09:45 PM) CET

Ahahahaha get rekt.

22:52 (10:52 PM) CET

Getting your daily dosage of leftist indoctrination be important asf

Oh nee mijn baby’tje. 🙁

23:13 (11:13 PM) CET

Een Snapwire foto van Pexels

Leave a Reply