Loading

Jas? :( 2

Ahahahahahaha nee ik zal niet de hele tijd “Jas? :(“-en tot ik mijn jas heb want voor hetzelfde geld doe ik dat volgende week nog steeds. Ahahaha kun je je voorstellen dat ik “Piano? :(” zou doen? Haha nog minstens 5 weken. 🙁 Waarom zo lang eigenlijk?

Haha ik had graag wat piano beats gedropt (de woordkeuze is een grap) in dit “spannende” wachtproces dat voor onbepaalde tijd duurt. Het zou ook een ontzettend goed alternatief zijn voor ik staar te veel en te lang in schermen. Ik hoop niet dat we mede door corona allemaal dood gaan aan oogkanker.

Deze post heet “Jas? 🙁 2” omdat ik niet echt een thema in gedachten heb. (En wie weet komt op de een of andere manier mijn jas vandaag binnen.)

Voelen jullie ook aan hoe er de komende maanden hoogstwaarschijnlijk een hele hoop banen zullen verdwijnen? Dat is het volgende onderwerp waar ik in de nabije toekomst waarschijnlijk een hoop over zal schrijven. Echt met die chaos in de Democratic Party right now zou ik best graag willen toezien hoe ze het presidentschap zullen aanpakken, als ik heel eerlijk ben. Vooral om dan ook te zien hoe de media daarmee om zullen gaan. Ik heb een grens in gedachten, en wanneer die wordt gepasseerd is het oorlog. Tot die tijd eet ik mijn popcorn.

Ik dacht ik begin een nieuwe post want ik moet even wat tijd doden tot mijn boter en eieren op kamertemperatuur zijn, want ik ga koekjes bakken. Gosh ik verveel me. 🙁 (Dus ga ik koekjes bakken, gezien ik ook minder in schermen wil staren. Anders zou ik (na een best lange tijd) Assassin’s Creed gaan spelen.)

00:27 (12:27 AM) CET

Kill laat ze winnen. Ze gaan zien a mattieee.

00:39 (12:39 AM) CET

Ik bedoel kan ik dan eindelijk gewoon met mensen op de vuist gaan?

Het zou een mooie aanwinst voor haar politieke portfolio zijn als ze het voor elkaar krijgt. Het laatste wat ze ooit nog zal doen.

00:55 (12:55 AM) CET

De domheid van sommige mensen is echt verbijsterend. Dus ze hebben mensen geprobeerd bang te maken met “Als je niet op Joe Biden stemt komt er een burgeroorlog,” and clealy A LOT of people did NOT give a FUCK. En nu willen ze een wraakactie starten…? Oh jeetje ik hoop echt dat ik ook op de lijst mag. Let’s end this ONCE AND FOR ALL!!!

Jeetje, als ik tegen haar zou vechten zou het niet eens eerlijk zijn…

01:37 (AM) CET

Sowieso echt ook gewoon de daden van iemand die is ingezworen om de constitutionele rechten van alle burgers te beschermen. Ik hoop dat ze de nieuwe speaker of the house wordt. Ook bijzonder hoe ze elkaar gewoon het mes in de rug steken. Laat alsjeblieft nog wat over voor mij.

01:43 (AM) CET

En alsjeblieft laat het juist wél gaan om het hebben van een ideologie, en niet om het positief (achtig) spreken over iemand met een wild Twitter account. Dat is het echt niet waard. Wij zijn meer dan dat.

Alvast een aanrader: sluit je aan bij haar team en niet dat van mij.

01:49 (AM) CET

Maar dibs op Vlad. :p

01:51 (AM) CET

Een random bucket list item van mij trouwens is, naast sick a$$ beats droppen met mijn baby Yayence, foto’s maken met Victishe (en Catthierry als hij ermee kan leven een van mijn souvenirs te zijn) en in bad een joint roken met Mister International, is jugging a beer and then chest bumping with Partyboy Pence, while being like “YEAAAAAAHHHHHHHH”. Indien ik dat nog niet had gezegd wilde ik dat even met zekerheid loggen. Ik vraag me af hoe het met hem gaat atm. En met Kaytje. En Yayleigh.

03:09 (AM) CET

Iemand moet me echt een datum geven voor dat gevecht om wie de volledige macht overneemt, want ik heb nu echt ontzettend last van bloeddorst en mijn verbeeltenis die me ongecontroleerd inbeeldingen laat zien van hoe dit gevecht tot een van ons tweeën dood is zich vorm zal geven.

Uiteraard zou het onderschatten van mijn tegenstander tegen mijn principes in gaan, dus ik ga er vanuit dat we aan elkaar gewaagd zullen zijn.

Het gebeurt ergens indoors, we mogen ieder maximaal 7 mensen bij ons hebben (inclusief de mensen die het vastleggen, wat ook door beide partijen individueel wordt geregeld), iedereen present moet volledig ongewapend zijn (echt gewoon iedereen in zijn/haar nakie squatten voor bewijs van ongewapendheid) (apparatuur dat mag worden meegenomen moet hetzelfde zijn en van tevoren afgesproken zijn). We vechten tot een van ons tweeën is doodgeslagen. Capiche?

04:31 (AM) CET

Do they mean planet earth within 12 months because certain people think they can play God and control nature?

04:40 (AM) CET

And that’s a fact…

04:44 (AM) CET

En dit verwacht ik niet, want geen van ons is chicken toch, maar voor het geval iemand “Nee laten we niet vechten, laten we praten,” wil zeggen: nee. Het grootste probleem is dat jullie teveel willen praten en weinig willen doen. Om zo’n ingrijpend iets als een “truth and reconciliation commission” (no caps fuck you) kan men niet eens stemmen.

Ik wil niet zien dat die shxt naar Europa overwaait. (Dat het met mij gebeurd is is dan zegmaar een beta versie. Het leidt tot bloeddorst, kan ik je vertellen.) Dus, in de rol van gemiddelde burger die hier veder geen inspraak in heeft, this must be settled by combat. Na 4 jaar continu gezeik en gekerm van dit wijf moet er sowieso stoom afgeblazen worden, dus het lijkt me alleen maar gunstig (vooral voor de lange termijn).

05:25 (AM) CET

Sowieso neem ik Victishe mee. 😀 <3

05:27 (AM) CET

Sterker nog, in plaats van 1 vs 1: bring the whole squad. Dat is 4 mensen, toch? Ook een betere representatie van de onnodige rellen waar ze aan hebben bijgedragen. Zijn ze ook allemaal klein, zonder spieren, zonder ruggengraat, all talk & no action? Indien ja, dan zou het misschien eerlijker zijn als we het 3 vs 4 maken. Ik neem dan in ieder geval Selin en mijn zusje mee.

07:03 (AM) CET

Het motief voor de trial is wel meer een 1 vs 1 ding. How about als ik win mag ik haar squadleden doodschieten? Zij mag uiteraard haar eigen prijs kiezen. En laten we er een tijdslimiet van 30 minuten op zetten. Een gelijkspel is dan mogelijk.

Gezien ik hoogstwaarschijnlijk twee keer zo lang en twee keer zo zwaar ben is dit in mijn ogen vrij oneerlijk. Maar dit keffertje verbaast me altijd zo ontzettend met haar domme acties. Een straatregel is dat als je voor een gevecht wordt uitgedaagd, je dat niet weigert. Maar uiteraard kan ik haar niet dwingen. (Ik zou wel bijna willen smeken.)

Ik lijk kalm, maar (ja dit klinkt cliché en dat maakt het misschien grappig, maar dit is niet grappig) dat is voor je eigen bestwil. Je wil me echt niet zien wanneer ik boos ben.

13:51 (01:51 PM) CET

Een ongeschreven regel waar ik verder niet op wil controleren want als we daar ter plaatse op zouden controleren zou dat betekenen dat de zuiverheid van de substantie gecontroleerd zou moeten worden en dat lijkt me ingewikkeld, is het verbieden van het dragen van make-up bij deze gebeurtenis. (Ja dalijk zit er ineens zoutzuur in ofzo.) Want ik heb liever niet dat mijn handen vies worden.

14:02 (02:02 PM) CET

Oh, en niet bijten.

14:35 (02:35 PM) CET

De EU, China, Pakistan (…): iedereen wacht tot ze misbruik kunnen maken van ome Biden.

Ik hoop dat Biden wint, zodat men het voor zichzelf gegraven graf verder kan uitdiepen en ik het keffertje dood kan slaan. Ik ga het keffertje zeggen want blijkbaar mag haar naam afkorten niet meer. Pelosi wil ik ook heel graag dood zien, maar zij is al helemaal te zwak en haar wil ik al helemaal niet aanraken, dus bij haar doe ik liever wat in de koffie ofzo.

15:37 (03:37 PM) CET

Trump zou de volledige verhaallijn vernietigen als hij zegt dat het voortzetten van de gerechtelijke procedure de moeite niet waard is als geen enkel nieuwsnetwerk hem nog wil steunen, en vervolgens op eigen initiatief het presidentschap overhandigt aan Joe Biden.

En dan kan ik daarna het keffertje doodslaan, want er gelden duidelijk geen regels meer. Kill ze willen hier in België het land in lockdown houden tot er een vaccin is. Alsof wanneer er een vaccin is mensen gelijk niet meer dood kunnen gaan aan het virus, allereerst, en alsof de economie een lockdown zo lang kan verdragen. Laten we het gewoon uitvechten. Dan is doodgaan aan corona meteen je laatste zorg.

17:09 (05:09 PM) CET

Ahw. Dit lijkt me een vervelend moment voor Trump en zijn trouwe achterban. Op beleid was een overwinning voor hem gunstiger geweest, maar wat betreft minder gezeik in de media was dit helaas hoog nodig. Mijn god kun je je voorstellen hoeveel die mensen nog 4 jaar lang continu aan het zeiken zouden zijn geweest als hij weer had gewonnen?

Joe Biden heeft inmiddels zijn levensdoel bereikt, dus die kan dan nu met een gerust hart zijn kist in. Globalisten wereldwijd vieren nu feest, want ze kunnen de Verenigde Staten weer gebruiken om hun portemonnee te spekken. Zal het keffertje vicepresident worden wanneer Harris president is? Gefeliciteerd hè. Ik hoop jullie in de boxring te zien. (Mietjes.)

18:22 (06:22 PM) CET

Ahahahaahahahahahhaha

18:36 (06:36 PM) CET

Ik kan nog steeds wel met Hunter in bad, toch? :p

18:59 (06:59 PM) CET

Geniet van het buiten zijn zolang dat nog kan, mensen. 🙂

22:30 (10:30 PM) CET

Via Google Images related search via vorige featured image

Leave a Reply