Loading

Doomsday? 2

Hey ik moet wel zeggen dat ze in deze reportage een realistischer beeld van beide zijden geven. Toen ik nog bij mijn ouders woonde en iedere avond NOS nieuws te zien was en ze aan het zeiken waren over een zekere persoon zijn Twitter account, kon ik niet hetzelfde zeggen. Maar dit laat wel het verhaal van twee kanten zien, en ik vind het mooi gecoördineerd. Nog steeds vind ik het wel apart dat men voor Amerika ineens alles uit de kast moet trekken wat de gelaagdheid van deze uitzending betreft.

De polling data die werd laten zien liet het wel lijken alsof Biden het veeeel beter doet, en dat het dan een “verrassing” zal zijn indien Trump wint, maar dit is echt basically 50/50.

Het belang van Nederland bij deze verkiezingen is dus dat ze Biden nodig hebben voor de EU en de WHO enzo, vanuit een links perspectief. Met D.O.C.I.S. International heb je al die organisaties niet nodig, just sayin’. Plus het is ook veel meer nationalistisch georiënteerd, in plaats van globalistisch.

00:59 (12:59 AM) CET

Waarom zeggen ze dat er een kans is dat Trump Pennsylvania zal verliezen op zijn beleid tho? Het is juist Biden wiens beleid de mensen in Pennsylvania kunnen benadelen, toch? Als Biden Pennsylvania wint is dat toch waarschijnlijk door de controverse rondom eindeloos doortellen?

01:10 (AM) CET

Ik zeg trouwens weinig over de senaatsverkiezingen omdat ik dat gewoon zie als “een van de twee zijden krijgt een meerderheid”, hopend dat de Republikeinen winnen.

01:37 (AM) CET

Stemmen per post nu is heel controversieel. Beoordelen of stemmen na de verkiezingsdag nog geteld mogen worden hangt dan eigenlijk af van hoe snel post verwerkt wordt.

Ik ga zo van stream wisselen.

02:09 (AM) CET

Als veel mensen die per post gestemd hebben vervolgens ook persoonlijk stemmen, kan het toch zijn dat er uiteindelijk meer stemmen zijn dan het aantal stemgerechtigden? Wat dan? Er werken trouwens echt veel (like meer dan 3 vind ik al veel) Nederlanders mee in de verkiezingen…

02:15 (AM) CET

The singing was cute haha.

02:22 (AM) CET

Ik zeg trouwens dat dit de laatste verkiezingen ooit zijn omdat ideologisch gezien de verschillen zodanig groot zijn geworden dat zijden nu een dreiging vormen voor elkaar. Er bestaat geen consensus meer. Er zal een deur dichtgetimmerd worden, en ik hoop dat dat zal zijn voor de mensen die zomaar steden vernielen.

02:40 (AM) CET

Het hele concept van staten voorspellen enzo is best wel alien voor mij. Ik kan me niet voorstellen dat men dat voor Zuid-Holland en Overijssel doet enzo. Ik zou er niet over mee kunnen praten, maar het is spannend.

MY BABYYY

03:11 (AM) CET

Mensen ongestuurd hun eigen ding laten doend, vraag ik me af of men actievere maatregelen zal nemen zodat dit nooit meer gebeurt. Voor de mensen links die 4 jaren lang “overtuigend” iemand om onjuiste redenen hebben gedemoniseerd, zodanig dat steden worden vernietigd in zijn naam, hoop ik dat ze er zelf voor zullen kiezen om ontslag te nemen of wat dan ook. Dit natuurlijk in het geval dat ze niet hun huis hoeven af te breken voor gelijke uitkomsten, maar dat kunnen ze altijd nog op eigen initiatief doen. Het is in ieder geval niet de confetti regenende blue wave landslide die sommigen verwachtten. I can hear leftists losing their shxt right now.

Een jaar geleden werd ik wild rond deze tijd. Nu heb ik mijn websites. Meer heb ik niet nodig. Vooral niet vanwege mijn selectiviteit en de piano waar ik op wacht haha… Good times. 🙂

05:20 (AM) CET

Dit bewijst wel echt dat anti-Trump propaganda niet bepaald overtuigend is. Ik hoop echt dat die mensen moe zijn van zichzelf want voor de sake of conscious humanity, we willen echt niet nog 4 jaar haatzaaierij. Volgende week geen zeikheadlines meer?

Ik kan trouwens niet mee speculeren, dus ik kijk gewoon mee en eet mijn popcorn. It’s fun. 🙂

05:57 (AM) CET

Jaa serieus, dat patroon van relschopperij moet gestopt worden. De telefoons van de relschoppers zouden op die locaties gewoon getraceerd moeten worden om ze later gewoon af te maken want verder hebben ze toch niets te bieden.

Had ik dat idee al eens gedeeld? Ik typ trouwens minder want kijken, luisteren en typen tegelijk is niet al te comfortabel.

06:20 (AM) CET

Ik zeg later want on the spot is er een kans dat misschien de verkeerde mensen geraakt worden. Tenzij je de chaos sneller wil stoppen.

06:33 (AM) CET

Als Trump Pennsylvania wint zelfs na het herschrijven van de regels, zal ik plaatsvervangende schaamte krijgen.

Beste worden de uitslagen gewoon binnen 24 uur bekend gemaakt, wat de climax van spanning weghalen betreft. Maar jaa aan de andere kant moet men wachten tot of een redelijk percentage aan stemmen van de hoeveelheid stemgerechtigden geteld is, of het verschil in het aantal stemmen niet in te halen is, voor een eerlijk resultaat. Indien de desbetreffende staat/staten het verschil maken.

06:42 (AM) CET

Bro als Biden nu nog verliest na gezegd te hebben dat de kans groot is dat hij zal winnen…. Wat gaat hij dan doen? It’s like 2016 all over again? But worse?

06:47 (AM) CET

Haha Bill is getting wild toooooo.

07:00 (AM) CET

Just a little fact checking… Peeing in a cup is not a black thing haha please.

07:25 (AM) CET

Er is trouwens nog wel een kans dat Biden wint, maar absoluut nog geen overduidelijke winnaar in zicht.

08:20 (AM) CET

Oh my god ik hoop echt dat we snel door de reeks sensatie krantenkoppen over Pennsylvania zullen zijn… Ey nog 4 jaar drama nieuws waarin er alleen maar polarisering is (en nee Biden en zijn achterban vormen ook geen middenweg)… Words can’t explain hoe erg ik daar geen zin in heb.

Meanwhile kan ik ieder moment in slaap vallen…

08:42 (AM) CET

Het is inderdaad echt super raar dat ze zijn gestopt met tellen. Wat gebeurt er met de stembrieven in de tussentijd?

09:29 (AM) CET

Zie je wel? Hij heeft helemaal nog geen overwinning aangekondigd? :p

Er zit echt een groot verschil in “Jaa we hebben ‘m binnen hoor, de rest zal ook onze kant op gaan” en “Het lijkt erop dat we zullen winnen”, toch?

Ik heb mijn twijfels over de eerlijkheid van de verkiezingen, vooral nu de boel abrupt is stilgelegd en men de boel wil uitrekken.

Wat betreft NOS uitzendingen vraag ik me altijd af of de “doorsnee burgers” die ze altijd interviewen wel echt “doorsnee burgers” zijn en geen acteurs. Ik wil niet als ~ Russian interference foreign adversary ~ klinken, maar vind het opmerkelijk dat er Nederlanders zijn die betrokken zijn in het verwerken van de stemmen, gezien het land haar eigen belangen heeft en Nederlanders meestal Democraten zijn. Ik had ook het gevoel dat men in Nederland informatie had voordat men dat in de Verenigde Staten had?

Ik ben slapen x

10:13 (AM) CET

Ahahahahahaha

17:23 (05:23 PM) CET

Komt er nu een nieuw moment waarop stemmen centraal geteld worden of hoe zit dat? Dit was een bekend mogelijk scenario, dus dan is er een plan van aanpak voor, toch? Waar krijgt men nu de stand van zaken door? Mis ik iets?

18:08 (06:08 PM) CET

Wordt het trouwens geen dikastocratie als de rechter bepaalt wie er wint?

18:35 (06:35 PM) CET

Dit miste ik. 🙂

Ik moet wel zeggen dat het systeem eerlijker lijkt dan gedacht. Als een overwinning gekocht zou kunnen worden, waren de resultaten gisteren al bekend geweest.

18:50 (06:50 PM) CET

Als je zaken doet met de juiste mensen tenminste. Voor hetzelfde geld is het juist waarom het zo lang duurt.

19:57 (07:57 PM) CET

Niet in referentie naar relschopperij, maar dat sommige Trump stemmers een “Ach ja, mijn leven gaat gewoon verder zoals altijd” houding hebben over een overwinning voor Biden, vind ik bijzonder onverschillig. Wat de polarisering juist zo dom maakt is dat de invloed van links beleid op mensen die niet willen dat de overheid hun dagelijks leven definieert, is waarom deze verkiezingen zo cruciaal zijn. Dat en de linkse elite die of overmoedig wordt of zichzelf gaat ophangen. Deze discussie zou niet eens moeten bestaan.

20:07 (08:07 PM) CET

Het zou echt een “I told you so” 3.0 zijn als die “poll shippers” Nederlanders zijn. In referentie naar mijn woorden van jaren geleden.

20:45 (08:45 PM) CET

Het is niet dat verkrachting onder immigranten doodnormaal is. Ze zijn andere kledingstandaarden gewend. Verkrachting is uiteraard slecht, maar het is niet de “Westerse geweldigheid” die daarin het enige verschil maakt.

20:57 (08:57 PM) CET

Er moet wanneer allees geteld is echt goed gecontroleerd worden op het aantal stemmen, op zijn minst.

21:27 (09:27 PM) CET

Leave a Reply