Loading

Yayed

Ik vraag me af hoe ik zal terugkijken op 25 worden. Er is het komende jaar bijzonder veel uitzonderlijks “in de kalender gegraveerd”, waaronder verkiezingen in de Verenigde Staten, verkiezingen in Nederland en dat eindeloze corona gedoe.

Mijn 23ste levensjaar heb ik grotendeels in bed besteed, craving for een uitdaging die bij mijn ambities past. De chaos die komt met verkiezingen, vooral in deze al onrustige tijd, maakt op zich ruimte voor weer zo’n uitdaging.

Maar in vergelijking met “toen” wil ik het echt niet meer opzoeken. (Dat deed ik sowieso al een stuk minder.) Als je verstandig bent, schakel je me in. Er is niemand op aarde die kan doen wat ik doe. Ik ben niet van plan om mezelf ooit nog ergens voor aan te bieden. Vooral omdat men blijft denken het beter te weten, maar volgens mij zal het niet veel langer meer duren voordat voor hen het kwartje valt. In ieder geval heb ik persoonlijk nu helemaal geen haast meer. (Vooral als men zichzelf niet wil helpen.) Ik heb veel geklaagd over veel binnen zitten en niets te doen hebben, maar oh jeetje wanneer mijn piano is geleverd zullen jullie helemaal niets meer van me horen. :p

Hoewel ik ontzettend van de akoestische ervaring houd, besef ik me dat voor in een appartementencomplex, een digitale piano een stuk beter is. Regelbaar geluid is gunstiger. Ik zou hier echt niet met een gerust hart fortissimo kunnen spelen… Voorlopig kan ik dat sowieso niet, want (naast de wachttijd waarvan ik echt hoop dat deze korter zal zijn dan ingeschat) ik ben echt out of shape. 🙁 Alle liedjes (haha “composities” klinkt veels te serieus…) die ik eens uit mijn hoofd kende, weet ik nu vrijwel helemaal niet meer. 🙁

Haha daar waar ik geambushed wilde worden voor een Regentesque uitdaging, hoop ik nu dat dat kan wachten tot nadat mijn piano is geleverd. Vooral tot wanneer ik weer een beetje back in shape ben. Ik speel graag achtergrondmuziek. 🙂

Ook echt gisteren pas, toen ik in bad lag, had ik zo’n “aaah yesss” moment. Het gevoel dat ik altijd kreeg wanneer ik me inbeeldde hoe ik me zou voelen wanneer ik een eigen huis voor mezelf alleen zou hebben en op een heel comfortabele manier aan het ontspannen zou zijn, had ik eindelijk in het echt.

Een oliebad in plaats van een schuimbad dit keer.

Dat ik eindelijk lampen heb maakt het verschil. Die peertjes waren echt een doorn in het oog. Het maakte het niet fijn om mensen te ontvangen. Zelfs toen ik een politieagent binnenliet stoorde ik me aan het zicht van die peertjes. But not anymore. 🙂 (Los van het feit dat Virrmo niet werkt…)

En mijn kleed maakt het een stuk huiselijker. Samen met de lampen moderniseert het mijn inrichting ook. Én het zegt meer “Hier woont een 24-jarig vrouwelijk vampy wildcatje” dan zonder vloerkleed en lampen.

Ohhh wacht maar tot mijn piano er is. <3_<3 Dan is het helemaal fijn om mensen te ontvangen. (Het is fijne gespreksstof en leuk voor zowel mensen die er ervaring mee hebben als mensen die er geen ervaring mee hebben.) Ook al is er nu corona stuff dus helaas wat dat betreft. Maar ik kan dan wel nieuwe improvisaties opnemen enzo. <3_<3

Haha fast forward pleaseee. Misschien dat tegen die tijd ook de verkiezingsresultaten bekend zullen zijn. :p

Ik vind het echt belangrijk dat ik weer back in piano shape ben op het moment van ambushing. In het alleen zijn is het bereiken van mijn nieuwe top wat betreft piano spelen iets wat ik echt mentaal moet doormaken nog voordat ik vervolgens mijn eenzaamheid inruil voor een leven met voor altijd wild sexy bad bxtches aan mijn zijde. En zo kan ik ook sick a$$ beats droppen met mijn triple platinum rapper baby.

Anyway, I had to share these piano yays die me hyped houden, waardoor ik minder interesse heb in slaap. Voor de levering zullen attempts at full glam mijn afleiding zijn. Haha later vandaag…

Welterusten liefjeee x

02:53 (AM) CET

Ahahahaha are you serious… (Opens in new tab.)

03:33 (AM) CET

Dat in combinatie met een overstroming betekent letterlijk nieuw land. 😮 DIBS!!! #PlanetFang

03:35 (AM) CET

The ultimate display of leftism. (& Kijk hoe deprimerend mijn Google algoritme is. 🙁 )

03:42 (AM) CET

Haha voordat ik naar het plafond staar en reflecteer voordat ik ga slapen, ben ik altijd geneigd om nog een laatste keer door mijn meest gebruikte apps te scrollen. Zo kwam ik randomly achter de ongewone seismische activiteit in dit deel van de wereld. Ik vraag me echt af… Hoe krijg je bijna een volledig land aan ruimte op een slapende vulkaan? (Is de top zo scheef dat het over zichzelf heen spuit?) Stel dat hij uitbarst, dan worden er toch in één klap hele steden uitgeveegd?

Wat dat betreft bevind ik me dan wel op een ongunstige locatie. Maar ik maak me nog steeds geen zorgen want for some reason ben ik ervan overtuigd that I made it to the list en dat mijn tijd als Regentesse is pending until then. (Fysieke groepsbescherming voor die tijd is handig.) Ik wil niet gek klinken, maar ik hoop dat ik voor die tijd nog piano heb kunnen spelen. Tenzij die piano zichzelf opblaast wanneer ik op een specifieke toets druk haha…

Ik ga een dutje doen. Dag liefjeee x

10:55 (AM) CET

Jeetje de tijd gaat echt snel… Doomsday is gewoon morgen al. 😮 Ik heb echt absoluut geen idee wat er gaat gebeuren.

Het fijnste zou gewoon zijn als de verkiezingen over zouden zijn en de rivaliteit onder de mensen wereldwijd weer een beetje een gezonde vorm zou aannemen, maar in de afgelopen paar jaren heeft politieke rivaliteit het volk letterlijk in tweeën gesplitst. Of in drieën eigenlijk: links, rechts en de mensen die wel wat beters te doen hebben dan aan een van de twee zijden van de hysterie staan. Uiteindelijk is één ding zeker: ongeacht wie er wint biedt de overheid nooit precies wat het individu nodig heeft.

Gezien wat er beter past bij wat ik nodig heb, zou ik voor Trump stemmen als ik een Amerikaan was. Maar gezien de constante spanning die zijn aanwezigheid met zich meebrengt, en hoe de hele wereld systematisch in chaos wordt gehouden rondom één Twitter account, haalt een Biden presidency wel wat druk van de ketel.

Uiteraard vind ik niet dat hij verantwoordelijk gehouden moet worden voor hoe men op zijn twitterberichten reageert, en beleidsmatig gezien zijn de nieuwe beloftes gemaakt bij de RNC (ik vraag me af hoe ze van plan zijn die waar te maken) veel minder disruptief dan wat de andere kant wil, maar het zou voor de volksgezondheid misschien wel beter zijn als de gestoorden onder ons hun zondebok niet meer kunnen gebruiken om dingen te vernielen en avondvullende programma’s te maken.

Het probleem is dan wel dat de boel nog wat zal nasudderen, en dat een hoop gestoord links fascisme met zich mee zal brengen. Ik gebruik geen Twitter of Facebook, dus voor mij scheelt dat een hoop. Maar als the Ministry of Truth overwaait naar Europa I’m dead haha…

Ik zeg nasudderen, indicerend dat het na een (aardige) tijd rustig zal worden, want zodra men het beloofde linkse beleid in de praktijk ziet zal men spijt krijgen van hun keuzes. Onder zulk beleid, waar de overheid ontzettend veel directe invloed heeft in de persoonlijke levens van iedereen, kan je nooit gelukkig leven. Ik heb dat een lange tijd geprobeerd duidelijk te maken, maar ja, mensen zijn hardleers. Ze zijn niet vatbaar voor ~ Russian interference ~ ahahahaha.

Eerlijk, ik wil niet stoken ofzo, maar als ik een Rus was zou ik dat echt niet pikken. Continu van allerlei dingen beschuldigd worden, terwijl je gewoon rustig je eigen ding aan het doen bent. Met een beer worstelen ofzo, I don’t know what Russians do. :p

Wat ik trouwens ook niet snap is waarom de character assassination van Hunter Biden heeft plaatsgevonden. Like was er niet op zijn minst een duidelijk doel van het bekendmaken van die “informatie”? Het is nu zo van “Oké dus men zegt dat Hunter een crack rokende stripper slaying crimineel is en zijn vader in zijn activiteiten betrokken is, maar zijn vader wordt misschien morgen president van de Verenigde Staten” like why? What’s the point of this narrative, if it’s even true? It is just laying around catching dust now? Also, waar is this liefje? 🙁

Wat ik wel moet zeggen is dat Joe Biden zo ontzettend vaak geprobeerd heeft om president te worden, dat zelfs ik, ice queen, medelijden met hem zou hebben als hij niet wint. I mean come on, man. Maar pity votes zijn wel onacceptabel. Ik vraag me trouwens wel af: dus men verwacht chaos als Trump wint, maar – gezien er heel veel mensen zijn die daar ook niet blij mee zouden zijn – wie zegt dat een Biden presidency kalmpjes geaccepteerd zal worden?

Even koken x

18:35 (06:35 PM) CET

Een yay voor fusion cooking. 🙂

21:44 (09:44 PM) CET

Volgens mij is de keuze als volgt: of de Amerikaanse democratie zal vallen omdat linkse Amerikanen het buiten het presidentschap om zullen vernietigen, of de Amerikaanse democratie zal vallen omdat men onder ogen zal zien hoe irrationeel links beleid is. Volgens mij zijn dit hoe dan ook de laatste verkiezingen ooit. Er is niemand die echt het voortouw neemt. Over 4 jaar kan er geen race zijn die zo gewogen is als nu.

Plus, wie zie je de boel strategisch managen wanneer er een exodus uit Noord Europa plaatsvindt? Niet iemand die bijna dood is… Een andere vraag waarop de Democraten een antwoord paraat moeten hebben is: wie wordt er VP wanneer Harris president is? Is het weleens voorgekomen dat een president overlijdt aan old age? Het is instabiel.

Ik moet wel zeggen dat, voor zijn leeftijd en de signalen die hij afgeeft, ik het bijzonder vind dat Joe Biden nog momenten heeft dat hij weet waar hij het over heeft, en dat hij vragen kan beantwoorden enzo. Niet iemand die ik intercontinentale invloed zou toevertrouwen though…

Als de Amerikaanse democratie valt, stort het hele globalistische systeem in elkaar. De media kunnen zich dan niet meer als zogenaamd positieve invloed vertonen, Europa heeft niemand meer om van af te kijken, Rusland is dan ineens ongestoorde alleenheerser enzo… Een goed moment voor een vulture convention.

Maar dat het liefst wel nadat mijn piano is geleverd. Hopelijk wordt de chaos niet zo groot dat het het postbezorgingsstelsel zal beïnvloeden…

Als de race onbesloten is kunnen we het ze altijd nog in een boxring laten uitvechten. Volgens mij is het gebruik van barbaarse beledigingen in de Amerikaanse politiek pas in de afgelopen 4 jaar normaal geworden. Ik zou het graag teruggedraaid zien, maar gezien de Democraten hun Antichrist hebben gevonden, acht ik dat zeer onwaarschijnlijk. Meh.

Trouwens, ik zei dat Hunter Biden’s ma die foto’s gelekt zou kunnen hebben, maar het zou ook kunnen zijn gedaan in samenwerking met zijn vrouw. Offf hij is met gekke mastermind dingen bezig. Who knows.

23:30 (11:30 PM) CET

Een Pinterest afbeelding via Google

Leave a Reply