Loading

Twenty-four :o

Haha omg ik ben bijna dertig en ik heb nog steeds geen all-encompassing world domination empire gesticht. 🙁 En ik ben weer een jaar dichter bij potential death of old age. Haha het hoort er allemaal bij.

Mijn drieëntwintigste levensjaar was… Leerrijk. Erin heb ik een definitie van mijn roeping in het leven gevonden. Het worden van Regentesse – afgeleid van de officiële term maar dat gaat natuurlijk niet en dat is ook niet genoeg voor mij haha dus beschouw het wereldwijde overheidsvervangster – is iets waar ik eigenlijk altijd al naar heb gestreefd. Maar in mijn drieëntwintigste levensjaar heeft het ontzettend veel vorm gekregen.

Een andere belangrijke les uit mijn drieëntwintigste levensjaar is dat ik wat leven in het algemeen betreft echt absoluut niemand nodig heb. Vroeger dacht ik altijd dat het van cruciaal belang was om iemand om mee te lachen enzo te hebben, maar ik heb geleerd dat het mogelijk is om een zeer iedentieke vorm van blijdschap te bereiken, in mijn eentje. Ik ben weer BFF’s met mezelf ( :p ), net als like 7 jaar geleden. (Maar bad bxtches heb ik wel echt gemist, ngl.)

In plaats van taart heb ik cupcakes. En in dat bakje zit de marinade waar mijn vlees nu in ligt. <3_<3 Normaal gesproken gebruik ik altijd witte wijn voor mijn steak marinade. Dit keer rode wijn. I can’t wait for dinner omg. Echt twee dagen geleden had ik al besloten dat ik vandaag sirloin steak, peultjes, oesterzwammen en zelfgemaakte frietjes zou eten. 🙂 Ik heb er toen speciaal frietaardappelen voor gekocht (echt al die tijd heb ik frietjes (oh sorry, frieten :p jwz ik ben ingeburgerd toch) gemaakt met standaard bloemige aardappelen die niet in een vast formaat komen en vaak best klein zijn, steeds denkend “nee een generiek product dat ineens voor een specifiek product bedoeld is koop ik nooit”, een goed formaat krokante frietjes missend). 🙂

Wat het programma betreft zie ik wel waar ik aan toe kom of niet. Ik ga nu in ieder geval slapen.

Welterusten liefjeee x

03:11 (AM) CET

Haha ik werd wakker om 8u ’s ochtends en toen dacht ik “Oh hell nawww” en ging ik weer verder slapen. Ik heb net mijn yoghurt gegeten, maar het is echt ontzettend koud. Het is zo koud dat ik in bed heb gegeten in plaats van op mijn kleed (maar dat is misschien ook beter want ik moet hoognodig stofzuigen). Today is not a yayday for nudity. 🙁

Anyway, ik ga even 10 laatste minuten van de voorlopige warmte van mijn bed genieten, en daarna ga ik met Rӓnarp aan de slag.

13:31 (01:31 PM) CET

Done 🙂

Virrmo wil het nog steeds niet doen tho. Ik heb nu de draden er aan de linkerkant in gedaan in plaats van aan de rechterkant, en hij gaat nog steeds niet aan. Dan mail ik Ikea maar met een foto (want dat telefonisch uitleggen is echt te cringe), voor antwoord binnen 4 weken. x_x

Tijd om op te ruimen en te stofzuigen…

16:40 (04:40 PM) CET

Ik heb ze net de oven in gedaan. 🙂

Ik kruid ze met cajun kruiden, tijm en zout. Maar dat wisten jullie al? Wat ik nu doe voor efficiëntie is de olie en kruiden er in de pan, na het afgieten, doorheen roer, in plaats van wat ik eerst deed met een bakje en een vork.

Haha damn 🙁

Ik weet niet hoe ik dat peertje terug moet hangen (want mijn ladder is niet hoog genoeg voor mij om te kunnen zien wat waar in moet enzo). Dus ik zit hier voorlopig in het donker? Zal ik voor tijdelijk een bouwlamp bestellen? Of misschien is dit een goed moment om een ring light te kopen. :p Want kaarsen branden rond mijn tapijt en houten meubels vind ik geen comfortabele gedachte. Echt in films wanneer er een romantische verassing is en er overal kaarsen zijn krijg ik een soort plaatsvervangende low-key stress haha.

Anyway, tijd om mijn groenten en vlees te bakken. 🙂 (Uiteraard in afzonderlijke pannen.)

19:40 (07:40 PM) CET

My yaymeal was yayed 🙂

Intussen is mijn eten een beetje gezakt. Ik ga straks 10 minuten HIIT training doen en daarna een beetje met mijn gewichten aan de slag. Daarna in bad. 🙂

21:12 (09:12 PM) CET

Ik denk dat ik krachttraining naar morgen verplaats. In plaats van sap te maken, maakte ik gisternacht cakejes en had ik vlees ingelegd. Dus voordat ik mijn mini work-out deed, maakte ik sap, zodat ik straks fruit punch kan drinken met mijn favoriete soort brandy. 🙂 Er zit nog maar een heel klein beetje in de fles, en dit lijkt me een goede speciale gelegenheid. 🙂

Voor vandaag denk ik dat dit mijn laatste woorden zijn. Misschien voor altijd, want je weet maar nooit of die zwaar vernietigende meteoriet die is voorspeld voor morgen ook werkelijk zal inslaan haha. Ik heb het in ieder geval naar mijn zin gehad. 🙂

Dag liefjeee x

23:25 (11:25 PM) CET

My main men :p

Leave a Reply