Loading

Lights 3

Good morning 🙂

Ik wacht tot mijn left overs van gisteren opgewarmd zijn in de oven.

Wat lichten betreft is hier stap 1.

Mijn vader was hem vergeten. Ik vergat het steeds terug te geven, maar nu komt dat me – wel helaas – goed uit. Wat hij wel mee teruggenomen had zijn de opzetstukken, dus waar ik dacht dat ik vandaag de deur niet uit zou hoeven, moet ik langs de bouwmarkt.

Wholesome asf.

09:47 (AM) CET

Haha cruciale informatie… (:

10:12 (AM) CET

Haha ik wou best wel dat ik 6 – 8 kon fast forwarden. Ik ben echt aan het watertanden voor die piano. Ik mis spelen echt ontzettend. Wel leuk, nog voor Kerst? 🙂

11:05 (AM) CET

Een wandelingetje 🙂

Haha I can hear my baby cringe at my cloth mask. Wel terecht. Ik houd liever alleen maar afstand van mensen die bang zijn tho en draag ik dit echt alleen omdat het verplicht is. Ik ben een slecht voorbeeld. :p

Today’s random purchases

Het grootste verschil tussen nu en 40 jaar geleden is dat “full glam” make-up niets is zonder nepwimpers. In “cat” formaat was misschien wel beter geweest, maar dit is voor de random (niet morgen :p ) practice. Morgen is het hopelijk niet te koud en kan ik de hele dag in mijn nakie rondlopen. En een cakeje eten. 🙂

Haha precies twee jaar geleden…

Precies twee jaar geleden was ik met de bus op weg naar Sixt om een huurauto op te halen that I “wrecked”, waar ze me nu voor willen dagvaarden. Mijn leven man ahahahaha. x_x

Okee even wat kleren in de wasmachine doen en dan met de lampen aan de slag. I’m excited yayy let’s gooo. Als ik de gaten waar ik moet boren met een potlood aankruis, hoef ik me geen zorgen te maken over dat ik ze niet aan het hangen krijg. En als ik alle stroom uitzet weet ik zeker dat ik er niet aan dood zal gaan. 🙂 Let’s goooooooo.

13:05 (01:05 PM) CET

De makkelijkste eerstt.

Meet Sjögång 🙂

Als ik er echt zin in had, had ik deze lamp omgeruild met die die ik in de badkamer heb. Ik koos deze voor bij de voordeur omdat het meer een benodigdheid is dan dat het voor de sier is. Budget dingen haha…

13:43 (01:43 PM) CET

For the record: pas nadat ik de lamp had geïnstalleerd had ik heel even de stroom opnieuw aangezet. Met gekruiste vingers, om te kijken of de lamp het zou doen, hopend dat ik niet mijn appartement zou opblazen when flicking the light switch. I’m yayed. 🙂

One down, three to go.

14:35 (02:35 PM) CET

Extreem late lunch pauze… 🙂

16:19 (04:19 PM) CET

Het begint te schemeren. 🙁 Maar we gaan dooorrr.

16:45 (04:45 PM) CET

Helaas geen killstreak vandaag. 🙁 Virrmo be acting uppp.

De aardedraad wordt bij deze lamp gebruikt omdat het een metalen voorwerp is en dat de stroom geleidt in het geval dat het materiaal onder stroom komt te staan. De eerste keer dat ik het wilde installeren, nadat ik een beetje van het rubber van de draad af had gehaald zodat ik het er beter in kon proberen te doen, dacht ik eerst “fuck it, dan maar zonder (haha niet aanraken :p )” omdat die draad nog korter was dan de andere draden en hij er niet in bleef zitten. Nadat ik toen de rest had geïnstalleerd ging hij niet aan.

De tweede keer heb ik nog meer tijd besteed aan het erin proberen te krijgen van dr aardedraad en uiteindelijk lukte het toen wel. Maar de lamp gaat nog steeds niet aan. De enige reden waarom dit kan zijn is denk ik dan of omdat, gezien de L en N op de lamp zijn omgedraaid in vergelijking met de instructies, er een drukfout/fabrieksfout is (want nu heb ik gewoon blauw op N en bruin op L, maar misschien dat dat in dit geval dus omgedraaid moet zijn), of omdat met diezelfde drukfout/fabrieksfout de draden er dan aan de linkerzijde in moeten in plaats van de rechtse. Ik zal er morgen mee verder worstelen.

20:30 (08:30 PM) CET

Ik ga zo even mijn haren wassen. Daarna wil ik nog juice maken en cakejes bakken. Ik had wat zelf-vermaak dingen in gedachten voor morgen, maar door onvoorziene lamp issues zal ik waarschijnlijk een groot deel van de tijd aan lamp worstelen, opruimen en schoonmaken besteden. Het wordt nog steeds wel een leuke dag. Ik heb de laatste paar jaren veel over eenzaamheid geklaagd, but this doesn’t phase me at all. I’ve never been happier. 🙂

23:11 (11:11 PM) CET

Foto door Sabeel Ahammed van Pexels

Leave a Reply