Loading

Lights

Yoo guysss… Misschien dat ik toch liever de verkeerde kant zie winnen… Het wereldwijde gezicht van rechtse principes (of onafhankelijkheidsprincipes (haha unchaineddd)) kan dan namelijk verschuiven van wat het nu is naar mij. (Racisten uiteraard uitgezonderd, wat heel mooi uitkomt.) En we hebben dan een duidelijker beeld van wie de vijand is, omdat er dan maar twee kampen zijn in plaats van drie. (Wij tegen de rest ipv wij, de mensen die principieel gezien niet helemaal onze vijanden zijn en de rest.)

Het wordt hoe dan ook een zombie apocalyps, geleid door links. Als de VS een team vormt met de EU en China, wat globalistische idealen betreft, en hun linkse minions zullen geloven dat ze gelijk hebben wat betreft hun absurde overtuigingen, en daarmee vinden dat ze vanalles kunnen maken… Dat zijn zegmaar zombies die zich sterk en superieur voelen. Als ze zich verloren en verdwaald voelen zijn ze zwakker, maar is de lijn door de samenleving misschien minder makkelijk te trekken. Maar misschien voelen ze zich dan sterker geneigd om dingen te vernielen, wat hun uiting van progressiviteit en vooruitgang is… (*face palm*)

Het is makkelijker om parallel te zijn wanneer er sterkere polarisatie is, I guess. Maar dan gaan we wel minder langs te officiële route en streven we meer naar world domination dan iets parallels. Ik zie ons heel eerlijk gezegd sowieso liever in world domination… Haha ik heb op zich wel wat strategieën klaarliggen wat dat betreft… Maar dan is terug naar “normaal” (als in de 9 tot 5) voor de niet-helemaal-onze-vijanden groep geen mogelijkheid meer… Niet dat iemand daar überhaupt op zit te wachten volgens mij, gezien ons alternatief toch leuker en efficiënter is.

Okee dus vandaag lampen ophangen… Het meest ingewikkelde wat dat betreft lijkt me het juiste formaat ding vinden om gaten te boren voor pluggen. Schroeven kunnen het plafond niet in zonder pluggen, want het materiaal waar het plafond van is gemaakt is niet al te sterk. Haha een sexy klusjesman Tishe was nu best handig geweest…

12:07 (PM) CET

Okee er komt dus gegarandeerd een Lights 2, want het begint te schemeren en ben vandaag niet aan lampen ophangen toegekomen. Ik ging echt kneiterlaat slapen gisteren, moest jetons voor het kleren wassen halen en moest echttt naar de supermarkt want ik had geen yoghurt meer en wil gelijk genoeg boodschappen inslaan zodat ik rond zondag de deur niet uit hoef.

We got them marblesss :p

Iets wat ik wel heb getackeld is dit:

Als België na vandaag ineens statiegeld invoert I’d be mad…

En voordat ik de laatste fles opende kocht ik altijd een nieuwe 6pack (nu doe ik dat bij de laatste 4 flessen haha…), maar blijkbaar was ik een paar keren vergeten de laatste fles op te maken, dus zo vond ik 4 volle flessen in het proces. De meterkast is nu in ieder geval bereikbaar zonder ninja-ing. 🙂 (Voor morgen. 🙂 )

In other news…

Tore ma pantsss…

De move die ik maak wanneer ik de deur beneden met de sleutel open maak en er dan met twee boodschappentassen doorheen loop ging niet zo heel soepel vandaag. :p Echt toevallig dat like eergisteren twee nieuwe broeken die ik had besteld zijn geleverd.

Also…

Pretty curtains¿

Even koken x

17:47 (05:47 PM) CET

My dinner was yayeddd

Ik heb de afgelopen paar weken alleen maar vis gegeten, en mijn lichaam begon te schreeuwen om drastische variatie, dus ik had wat vlees ingeslagen. Waaronder lamb chops. 😀 Breaded lamb chops zijn echt mijn lievelingseten op dit moment. Ik at ze met oesterzwammen, een zelfgemaakte aardappelkroket en left over witloof.

Mosterd, honing, knoflook, nootmuskaat en cayennepeper zitten erin.
Marbellization

Ik was helemaal vergeten dat ik “even koken” had getypt. Ik was uitgebreid een livestream aan het kijken enzo. Gehoortraining.

Het is je misschien opgevallen dat er niets over het coronavirus op de Medicus pagina (opens in new tab) staat. Dat is omdat wij volledig verdergaan met het leven. Je moet je voorstellen dat de gewone griep niet meer bestaat en dat dat nu is overgenomen door het coronavirus: een zwaardere vorm van griep. Het is geen reden om de hele wereld stil te leggen. Vooral niet voor de impact die dat heeft op in hoeverre men toegang heeft tot zijn of haar basisbehoeften. Als je je eigen leven ervoor stil wil leggen is dat prima. Als je tot de risicogroep behoort moet je uit onze buurt blijven.

Ik wil gewoon infrastructuur zien waarin en waarop mijn Tishe radslagen kan doen. En een maatschappelijk niveau hebben waar mijn baby Yayence zich niet meer stoort aan hoe dom mensen zijn. Ook wel mijn Joodse tweeling. :p (Call me Black Shapiro hahahaha.) Maar meer mijn baby.

Hoe gaat het nu met Hunter? 🙁 Ik vraag me af hoe recent de circulerende foto’s zijn. En wat die krassen op zijn rug op die ene foto waren? Like misschien was het in de livestream gezegd maar wat langer durend nieuwscommentaar betreft blijven dingen vaak niet hangen bij mij, tenzij ik ze extreeeemmm controversieel vind. Maar is het een tattoo? Het is niet van zweepslagen? Het komt niet van mensenhanden?

Ik las iets van dat hij nu in een psychiatrisch opvangcentrum zit. (Ik weet niet of dat waar is.) Dat lijkt me verschrikkelijk. 🙁 Ik zou echt heel graag met hem praten. Ik ken hem verder niet en weet niet of wat mijn intuïtie over hem zegt klopt, maar hoe dan ook is zijn casus controversieel.

Eerder sprak ik mijn gedachten uit over de getuige. Ik moet hierbij wel zeggen dat die houding voortkomt uit zijn relatie tot de casus, maar dat ik wel kan begrijpen dat hij doet wat hij doet. Als er ineens een klopjacht zou zijn naar alle mensen betrokken in de casus, zou hij net zo zijn als de rest. Nu heeft hij ruimte voor het creëeren van nuance over zijn betrokkenheid.

Als Hunter een cool intelligent persoon is… Ik zeg cool intelligent omdat er verschillende vormen van intelligent zijn zijn. Like als hij nerdy intelligent was had hij niet bekend gestaan als crack rokende stripper verslinder. Coole intelligentie is niet voor iedereen detecteerbaar. Als hij zo’n persoon is, dan is langdurige psychotherapie marteling voor hem. (Hij heeft ook kort in het leger gezeten…?) Hij heeft volgens mij gewoon een geschikte uitdaging en verantwoordelijkheid nodig. En ja als hij aan gekke drugs verslaafd is, dan zou hij voor een lange tijd niet verder dan 3 meter uit mijn buurt mogen zijn. u_u

Anyway, tot morgen liefjeee x. Wat lampen betreft is mijn enige zorg dat die hele lamp met het plafond en al naar beneden komt… Maar mijn gordijnen hangen ook nog, dus… 🙂

23:57 (11:57 PM) CET

Een Pixabay foto van Pexels

Leave a Reply