Loading

Haha :$

Hoe zeg je “I have this tendency to say self-incriminating things (while I’m quite innocent)” in het Nederlands? Haha jaa quite… 🙁 Ik heb geen idee.

Voor vandaag heb ik volgens mij niet veel te melden. Ik doe het rustig aan, straks een beetje afwassen en eindelijk stofzuigen. Naast koken ben ik verder van plan om Assassin’s Creed te spelen en een wat langere work-out te doen vandaag. Misschien later uitgebreid in bad?

Maar ik moet echt even wat kwijt… Een deel van me zegt: “Blijf dit gewoon voor jezelf houden”, maar (jaa mede door het nieuws) het komt steeds meer in mijn gedachten voor en ik vraag me echt sterk af waarom het deze gevoelens bij mij oproept.

Hierbij wil ik wel benadrukken dat, hoewel een kant van mij dus om toenadering vraagt (gebaseerd op driften), de rationele kant van mij zegt dat dat juist een vorm van problemen op me afroepen zou zijn. Ik doe mijn uiterste best om problemen te vermijden, maar op de een of andere manier trek ik het aan. Hierdoor vraag ik me af… Trekt het mij aan?

Ik zou het voor me moeten houden, maar… Like ligt het aan mij of… Hunter Biden is sexually attractive? Like very… Sexually attractive? Ik zeg met nadruk sexually want de no-strings-attached-ness die hij uitstraalt maakt wat ik zeg echt precies op lust gebaseerd.

Ik zou deze gedachten niet moeten hebben. Of nou ja ik wil ze niet hebben… Faka crack gaat echt ver… Maar zijn overbite is wel echt sexy… Die gedachte is een beetje blijven hangen sinds ik een clip van de DNC (was het volgens mij) zag, en nu dat hele social media censorship gedoe. Such troubleee.

Ik kan me niet voorstellen hoe het is om hem te zijn op dit moment. Like stort zijn wereld niet in nu? Crack gaat echt veels te ver, maar random problemen en no-strings-attached-ness klinken wel herkenbaar.

Ik vraag me wel af waarom ik hem specifiek zo aantrekkelijk vind. Normaalgesproken voel ik me niet aangetrokken tot mensen die problemen over zich afroepen/veroorzaken. (Mijn ex was gewoon toeval… Daarnaast was het zijn kritische denken waar ik in de eerste instantie op viel. Niet zijn uiterlijk of problematische dingen. Mede daardoor haakte ik later af.) Dus ik vraag me af, vooral omdat ik zelden mensen echt aantrekkelijk vind (en intelligentie vaak een grote rol speelt), waarom. Maar verder I really need to shake these thoughts. I need some holy water ahahahahahahah.

Moet ik hier zeggen “geen idee waarom ik dit (naast alles dat ik als voorbeeld had kunnen gebruiken) als self-incriminating beschouw” of is het door de grote “waarom”-vraag duidelijk…?

15:07 (03:07 PM) CEST

Like wil dit zeggen dat hij bovennatuurlijk intelligent is? En stiekem hoop ik dat die crack pipe planted was?

D.O.C.I.S. International biedt indien nodig wel kansen om op het juiste pad te komen… :p Maar liabilities kan ik niet hebben…

15:33 (03:33 PM) CEST

De hoofdreden waarom ik altijd zeg dat ik me meer associeer met het concept rechts dan met conservatieven is omdat het onder hen de standaard is om alles van over de grens als slecht en gevaarlijk te zien. Zaken doen met mensen uit het buitenland an sich is toch per definitie niet slecht? Landsgrenzen maken de “default settings” van een mens echt niet anders. Ras doet dat ook niet.

Ik vind het vervelend dat “de casus tegen hem” in principe solide lijkt, vooral omdat het door de andere kant onderdrukt wordt. Ik ben er vooringenomen door geworden. 🙁 Het kan ook zijn dat het niet eens zijn computer was, dat iemand zijn handtekening kent, dat iemand iets in zijn drankje heeft gedaan en een crack pipe voor hem had neergelegd. Is er een reactie van hemzelf geweest? (Ik kan dat niet opzoeken want dan krijg ik trillende handen en een astma-aanval enzo.)

Hij lijkt me namelijk echt geen kwaadaardig persoon. Volgens mij is dat niet alleen maar omdat ik een kusje wil. :$

16:41 (04:41 PM) CEST

Even serieus… Hoe haalt iemand zijn laptop niet op voor meer dan 90 dagen? Als er zulke ernstige dingen op zouden staan zou ik het sowieso verbranden in plaats van het naar een reparateur te brengen. Waarom het laten repareren en niet gewoon een nieuwe kopen? Het ging toch niet om het terugkrijgen van die bestanden, anders was het binnen 90 dagen opgehaald? Waarom staan die foto’s op een computer en niet op een telefoon? En als je meerdere huizen voor iemand anders kan kopen… Waarom zou je dan zo’n gare (as in lame) laptop hebben? Is hij geen MacBook Pro whatever type?

Ik had mezelf voorgenomen om niet meer over dit soort nieuws-maar-eigenlijk-niet-echt-nieuws dingen te schrijven, maar ik moet dit echt gewoon even kwijt haha. Vooral omdat dit zogenaamd invloed op de verkiezingen moet hebben. Hoe is politiek nieuws en celebrity gossip nieuws van hetzelfde niveau?

17:13 (05:13 PM) CEST

Als het verhaal gefabriceerd is is het sowieso verzonnen door iemand die ouder is dan 50… Zelfs ik heb niet zo’n laptop man… Als het wel zijn laptop is dan diss ik hem zomaar ahahahaahah.

17:21 (05:21 PM) CEST

En waarom mag die ene man (sommige namen kan ik gewoon niet meer typen) die laptop ook gewoon zomaar hebben? Things really don’t add up.

Voordelen van je aansluiten bij D.O.C.I.S. International zijn onder meer:

– Van de een op de andere dag een volledig nieuw leven, inclusief een nieuwe (sociale) omgeving

– Je hoeft je nooit te vervelen

– Kusjes

Als je minstens twee dingen op die lijst als iets positiefs ziet is dat een teken dat je het nodig hebt.

18:25 (06:25 PM) CEST

Fun fact: ik heb vandaag weer niet gestofzuigd. x_x Hopelijk kom ik daar morgen aan toe. Ik heb wel bijna alles afgewassen (het was veel) en zelfgemaakte pizza gegeten.

Another fun fact: I can’t shake the thought of kusjes cravings. Misschien is het meer dan alleen lust? Maar zo veel heb ik hem niet bestudeerd dus hoe kan dit gevoel zo sterk zijn? Haha wat is er met me aan de hand… Misschien is hij IC? 😮

21:09 (09:09 PM) CEST

Het is een nare gedachte dat de kans mij groot lijkt dat hij geframed is en er vanuit “zijn kant” verder niets wordt gedaan om de dingen waar hij van wordt beschuldigd te verwerpen. Het is misschien niet vergelijkbaar, maar de situatie klinkt voor mij herkenbaar. Ik zou echt behoefte hebben aan nieuwe mensen om me heen… En een kusje. Het brengt iets van kwetsbaarheid met zich mee waardoor mijn systeem meer aandrang voelt voor het geven van kusjes. Vooral als je ineens door iedereen met de nek aangekeken wordt. Voelen we ons hetzelfde?

Ik ben niet eens aan The Creed toegekomen vandaag. En mijn handen zijn nog half verwelkt van het afwassen, dus ik ga maar voor de snelle douche. Sporten heb ik wel gedaan, maar sinds rond de tijd dat ik migraine kreeg heb ik nog maar nauwelijks gesport, dus mijn conditie is weer een beetje achteruit gegaan.

Anyway, ik ga randomly cookie dough ijs eten, douchen en slapen. Ik denk dat ik morgen wat online typen betreft even een dagje oversla.

Welterusten liefjeee x

22:22 (10:22 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door Mat Reding van Pexels

Leave a Reply