Loading

Hehe

Heyy liefjeee 🙂

Deze week is voor mijn gevoel echt bijzonder snel gegaan. Wil je een kusje? (- 3 -)

De “about” pagina (new tab) vind ik af. Het is niet voor extreme details ofzo, en de hele site is verder bedoeld voor basic informatieverschaffing, dus ik vind het wel goed zo… Het had gerichter geformuleerd kunnen zijn, in plaats van random voorbeelden te noemen, maar ik denk dat ik de juiste woorden daar pas voor heb tegen de tijd dat ik de samenvattingen van informatie op de andere pagina’s ook heb uitgewerkt.

Ik wil een kusje. 🙁 Ik heb echt nergens zin in vandaag. Ik zit er ook aan te denken om weekend te hebben, wat betreft werken aan de showcase site.

Ik heb het gevoel dat die site wel echt nodig is, zodat het duidelijker is waar ik het steeds over heb. En hopelijk dat men hier wel op zal inspelen.

Wat ik me trouwens ook af vraag is hoe mijn verjaardag eruit zal zien. Ik bedoel, sowieso mede door corona zal ik alleen zijn. Maar in hoeverre is de “we zullen nooit meer contact met elkaar hebben” aan de andere kant ook van kracht, vraag ik me af. Ik feliciteer andere mensen ook niet: wat gij niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet. Ik wil echt even een dagje duidelijk weten dat ik niet besta.

15:30 (03:30 PM) CEST

Maar stiekem wil ik wel een Titishe. :$

16:34 (04:34 PM) CEST

De nuance is trouwens wel, over “ze zullen nauwelijks merken dat we er zijn” op de “about” pagina, dat als bijvoorbeeld een non-member allerlei opvattingen naar een member schreeuwt die hij/zij moet hebben, en de member draait hem/haar de nek om, dat je op die manier wel weet dat je met een lid van D.O.C.I.S. International te maken hebt. Je moet gewoon niet mensen hun rust verstoren en accepteren dat er (naast de Fangyistische hoofdprincipes) verschillende opvattingen kunnen zijn. Gewoon beschaafd zijn. u_u

Also I’ve checked up on my babies. (- 3 -) De meesten lijken beter in hun vel te zitten de laatste tijd. 🙂

22:12 (10:12 PM) CEST

En we doen trouwens ook vendetta’s enzo. 🙂 Maar als je geen lid bent en je ons niet lastig valt, dan vallen wij jou ook niet lastig. 🙂 Simpel.

Today was a bed dayyy. Ik ben letterlijk alleen maar opgestaan om te eten. Een dag die doelloos voelt, maar aan de andere kant is het in de warmte en zachtheid van mijn kussens en dekens best fijn. We zouden dat echt een keer samen moeten doen. (: Dat lijkt me oprecht gezellig.

Voor nu ga ik spider solitaire spelen en tussen apps schakelen tot ik er genoeg van heb en daarna naar het plafond staren en nadenken over de zin van het leven totdat ik in slaap val.

Welterusten liefjeee x

23:27 (11:27 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door Anna Tarazevich van Pexels

Leave a Reply