Loading

“The”

Aan de ene kant is het demotiverend om er helemaal alleen voor te staan, maar aan de andere kant geeft dit me de ruimte om selectief te zijn, en daarmee uiteindelijk de meest krachtige organisatie ooit te vestigen, dus het kan het lijden waard zijn. Er zijn teveel mensen met een “Dat gaat nooit lukken,” houding: die moet ik niet hebben. Voor mijn organisatie zouden dat soort mensen een zwakte zijn.

Ik ga straks aan de conceptwebsite beginnen. Om het idee zo snel mogelijk duidelijk te maken, zal ik allereerst beginnen met de menustructuur. Of ik trouwens dat investeringsding erbij zal zetten weet ik niet. Het is voor mij van belang dat het concept duidelijk is, en ja ik heb investeerders nodig, maar meer dan een contactformulier zal waarschijnlijk toch niet op gereageerd worden.

Ik kijk uit naar het moment waarop duidelijk zichtbaar is waar ik precies op hamer. Dit is geen kwestie van wel of niet opgeven… Het is een gezonder alternatief. Weerleg dat eens?

11:27 (AM) CEST

13:05 (01:05 PM) CEST

Wat trouwens best wel hilarisch is is dat ik gisteren zei dat ik geen ervaring heb met communiceren in het Engels… Ik heb 1,5 jaar een relatie gehad met iemand wiens eerste taal Engels is, waarin 99% van onze communicatie in het Engels was. Maar in die tijd was ik minder serieus met het ontwikkelen van mijn eigen ideologie bezig.

En ook dat ik zei dat ik moet weten wat mensen stemmen… Het is meer dat ik moet weten hoe ze denken over het hebben van sterke principes en hoe ze staan tegenover het bestaan van mensen van andere afkomsten.

14:37 (02:37 PM) CEST

Deze pagina is nu in twee talen geΓ«dit. (Opens in new tab)

Even stofzuigen. Moet ook gebeuren. πŸ™

16:23 (04:23 PM) CEST

Nu vind ik het te laat om te stofzuigen… πŸ˜€ Morgen weer een dag ehehe…. Ik ben nu met deze pagina bezig (in het Engels). (new tab) Ik zei dat ik vanuit het Nederlands zou werken, maar nee. Misschien dat ik gewoon alles alleen maar in het Engels doe…? Of in ieder geval alleen maar Nederlands en Engels haha ik nam zomaar wereens teveel hooi op mijn vork… Of zal ik voor automatische vertalingen gaan? Dat lijkt me eigenlijk, met oog op “internationaliteit”, het handigst.

I’m very yayeddd πŸ˜€ (shoutout Canva haha)

17:41 (05:41 PM) CEST

De “about” pagina is bijna af… (: (new tab)

21:10 (09:10 PM) CEST

Is het een beetje duidelijk waarom dit niet op social media kan? Hahaha…

21:27 (09:27 PM) CEST

Ik denk dat tegen de tijd dat de site af is, de informatie erop vrij self-explanatory zal zijn. Dus misschien dat een filmpje maken niet nodig is. Het is niet bepaald fijn om murenfluisteraar te zijn. πŸ™ Maar ik had wel gezegd dat ik het zou doen… πŸ™

In ieder geval ga ik nu een paar oefeningen doen en moet ik echt mijn haren wassen want die hielden me gisternacht wakker. πŸ™ Wanneer het te vuil wordt wordt het itchy. πŸ™

23:07 (11:07 PM) CEST

En daarna ga ik slapen dus alvast welterusten liefjeee x

23:47 (11:47 PM) CEST

Een klassiek Spongebob moment.

Leave a Reply