Loading

Ongemakkelijke onderwerpen 2

Dus ik heb nu het niet bekendmaken dat ik deze websites heb en de wildheid van mijn persoonlijk blog benoemd. Wat ik nog niet heb benoemd is over mensen schrijven zonder ze te vertellen dat of veel later ze pas vertellend dat ik over ze schrijf.

In principe is het niet heel super raar als iemand er nooit achter kom dat ik over hem/haar heb geschreven. Ook als niemand het leest is het niet al te ongemakkelijk. Maar ik heb het gevoel dat best veel mensen mij lezen zonder daar verder iets over te zeggen.

Ik ga een beetje off topic hier, maar stel dat (en met bepaalde partijen is dit hoe dan ook ondraaglijk) we het over mijn websites zouden hebben. Wanneer ik detecteer dat iemand er al over weet, ben ik sterk geneigd om er niet over te beginnen, omdat ik diegenes visie niet ken, en het mij meer zou gaan om diegenes mening over de benoemde onderwerpen dan over diegenes mening over mijn websites in het algemeen. Ik heb geen idee hoe het is om mijn websites regelmatig te bezoeken. Is het vreemd als ik zeg dat het beter dat als iemand het over mijn websites zou willen hebben, diegene daarvoor het initiatief neemt? Want ik heb echt totaal geen idee wat ik erover zou moeten zeggen.

Anyway, ja het is random geweest om soms voor bewijsmateriaal purposes het gedrag van mensen beschreven moeten hebben. Voor mijn gevoel heeft dat sommige situaties meer gespannen gemaakt dan ze al waren. Ik heb mijn casus inmiddels door de (honderden) dagen heen volledig uitgeschreven, dus beschrijf ik mensen hun gedrag niet meer, tenzij ik het positief memorabel vind.

Iets wat ik misschien toch wel zou moeten benoemen, is dat, zoals je weet ik al (eigenlijk sinds ik 3 was maar for the sake of the argument) sinds 2017 ik geen contact meer met mijn familie en de rest van mijn voormalig sociale kring wil, maar dat door financiële afhankelijkheid en woonlocatie et cetera, en dat zij de permanente verbreking van het contact op sommige fronten niet lijken te willen, en ik daarom altijd al klagend over de situatie aan hen vast zit, maar ik nu ik in Antwerpen woon in ieder geval een beetje ademruimte heb, en ik laatst opnieuw, aardig verhit voor mijn doen, een poging gedaan heb om het contact te verbreken zodanig dat we elkaar niet op elkaars begrafenis hoeven te verwachten. Als ik voor mijn verjaardag radiostilte krijg, is mijn missie geslaagd.

11:27 (AM) CEST

Het probleem is dan wel dat ik er dan volledig alleen voor sta, maar ik sta er liever alleen voor dan dat ik op mensen zou moeten rekenen die het liever moeilijker maken voor mij als dat ten gunste is van henzelf.

Ik heb een bron van inkomsten nodig. 🙁 Nu een nieuwe blog beginnen met advertenties, of een podcast ofzo gaat niet werken omdat ik wat dat betreft te laat en te impopulair ben om nog in te stromen. Solliciteren is raar want hoe ga ik overkomen als iemand die voor de lange termijn solliciteert als ik het eigenlijk totaal niet zie zitten en ook niet wil uitleggen waarom ik hier in België ben want dat is veels te dramatisch. Haha als ik nou individuele investeerders zou kunnen vinden en ze voor een Volta gaan… Ik zat eraan te denken om daar een aparte website voor te beginnen, ook met alle projecten per sub-departement. Het zou wel goed tijdverdrijf zijn. Wel weer 99% kans dat het weer een hoop moeite is voor geen kusjes. 🙁 Ook zeker geen social media marketing dit keer.

11:53 (AM) CEST

Maar zal ik… Zal ik er een filmpje over maken…? 😀 Voor de verandering eens een keer een vooraankondiging? In het Nederlands…? 😀

Dan kan ik mezelf misschien ook wat beter uitleggen. Want ja, nog een ongemakkelijk onderwerp: ik ben niet zo duidelijk in het Engels. 🙁 Vooral omdat ik continu praat over “dit zou in de toekomst een mogelijkheid kunnen zijn”, terwijl wat ik sowieso al doe een abracadabra is.

Wat ik dan zal opnemen zal niet over technische dingen gaan. Het is meer voor opheldering over… Alles?

12:55 (PM) CEST

Okee als de boel niet gejinxt wordt, staat het over anderhalf uur ofzo online. Wat ik verder nog op het lijstje heb staan voor vandaag is een artikel maken voor het filmpje.

Fingers crossed…

19:58 (07:58 PM) CEST

Aiight this is where the magic will happen:

Nog iets van 45 minuten ofzo…

20:43 (08:43 PM) CEST

Haha okee jinxed, maar als het goed is duurt het niet al te lang meer…

21:57 (09:57 PM) CEST

Een afbeelding geplukt van Google afbeeldingen, met haar origine op Pinterest

Leave a Reply