Loading

Okee sike :(

Het voelt zo raar om steeds mijn perspectief te geven op wat er moet gebeuren, maar verder een publiek te hebben dat vrijwel volledig anoniem praat. Alsof ik een comedy show geeft waarbij echt helemaal niemand lacht. Daarom denk ik steeds van ja dan is het beter als ik helemaal niets zeg, want dit is echt burn-out material. En “nou dan ga ik weg” “nee ga niet weg” werkt ook niet. (Vooral omdat ik teveel woorden gebruik in vergelijking met het maatschappelijk gemiddelde. Als ik “yeah i don’t know man when did i ask whatever dude cringe” zou doen zoals de rest, zou ik het zeker beter doen. 🙁 )

Maar sike, ik kan wat online schrijven betreft niet stil blijven. 🙁 Brb, even mijn was in de droger doen…

17:25 (05:25 PM) CEST

Ik had trouwens de laatste paar dagen dit liedje in mijn hoofd:

Listen to Fuck You All The Time – Jeremih ft Natasha Mosley by Crystal on #SoundCloud (ik weet niet wie die rapper tussendoor is tho…)

Dus vandaag luister ik deze mixtape (met dat nummer erbij). Memories of my virgin days hahaha….

17:41 (05:41 PM) CEST

Dit is ook een van mijn Soundcloud faves:

Ik heb deze maand relatief veel geld over, en als de inkomende betalingen gewoon zo doorgaan als altijd (net zoals vorige maand niet 100% gegarandeerd), dan kan ik voor volgende maand kiezen of ik of een elektrische piano koop, of kleding en lampen enzo. Het tweede heeft een hogere prioriteit. Ik zoek naar een soort bontjas, hoge laarzen, een paar nieuwe winter-proof shirts (die minder saai zijn), en nog een paar dingen… Ik wil ook foundation kopen.

Ik heb echt zin om een reden te hebben om sociaal te zijn en me ergens klaar voor te maken enzo, maar ik zou niet weten wat. En al zou ik die gelegenheid nu ineens hebben, dan heb ik letterlijk vrijwel niets om aan te trekken. Maar ik wil hier echt niet meer voor niets zijn. 🙁 (Niet dat ik dat ooit wel wilde, maar ik ben er nu gewoon echt moe van.)

Ook wat inkomen betreft ben ik het echt extreem zat om niet mijn eigen geld te verdienen, maar ik vind het zo’n belediging voor mijn capaciteiten om te solliciteren op wat mijn CV toelaat (dat is banen waar je vrijwel geen kennis of hersencapaciteit voor nodig hebt).

Daarnaast is mijn sociale tolerantie ook een heel stuk minder in vergelijking met de eerste keer dat ik solliciteerde terwijl ik een blog had, dus ik moet wel een rol hebben waarbij ik mezelf kan afzonderen en mensen mij om advies vragen. Daar kan ik niet voor solliciteren, want op dat gebied ben ik wat CV betreft zo weggeconcureerd, dus ik moet het creëeren.

Wat bedrijfsideeën betreft heb ik echt alleen maar het overheidsvervangingsidee, maar daar heb ik het netwerk niet echt voor. Hoewel de mensen met wie ik dat zou kunnen doen dit misschien wel gewoon met 3000 VPNs in een incognito tabbladje aan het lezen zijn. Hoe doorbreek ik dit? 🙁

Hier nog een van mijn Soundcloud classics:

18:11 (06:11 PM) CEST

Met “zin om te socializen” bedoel ik trouwens niet contact hebben met mensen die mij al “kennen”. Ik bedoel het ook niet om nieuwe vriendschappen op te bouwen ofzo, tenzij het iemand is die het liefst voor altijd wil verdwijnen. Dat socializing event zou dan over een onderwerp moeten gaan en om dat onderwerp zou ik graag hebben dat het contact is opgebouwd.  Ik wil niet praten over wie ik ben en wat ik doe haha… Te ongewoon, te controversieel en te illegaal haha…

21:57 (09:57 PM) CEST

Alvast welterusten liefjeee x

23:55 (11:55 PM) CEST

Een afbeelding geplukt van Google afbeeldingen

Leave a Reply