Loading

Filmkusjes? :D

We kunnen doen dat iedereen een scene schrijft, en/of we kunnen het meer documentaire-achtig maken, over leven met deze tekst. En doen we dan meer geïmproviseerd, of veel uitdenken en bijschaven enzo? Hoe puurder is meer mijn stijl.

Voor de echte directie, though, is Victishe absoluut een beter aangewezen persoon. Hij is ook zo gepassioneerd over filmdirectie. Ik zou heel graag willen dat hij de details van het concept bepaalt.

Het creëert werkgelegenheid, het zorgt dat mensen te eten hebben, er is een beetje een change of scenes… Wat bijeen komen betreft kan het een beetje een combinatie van Volta Valentine’s Party en het concept voor lokaal D.O.C.I.S. bestuur zijn.

Wat ik gisteren zei was hoofdzakelijk gebaseerd op het feit dat ik graag ga voor kusjes en knuffels on sight, en dat ik graag voor mijn stijl van colloquial aanpak ga, namelijk gewoon alsof we elkaar al jaren kennen, in plaats van awkwardness en initiële afstandelijkheid.

Ik ga even een soepje maken. Jeetje waarom voel ik me zo? 🙁

Trouwens, het is de spontane let’s make the best of it career switch absoluut waard. 🙂 En voor de mensen die niet deelnemen zal er genoeg alternatief entertainment zijn. 😀

06:37 (AM) CEST

Maar aan de andere kant ben serieus ik zo alleen dat het misschien te lang duurt voordat ik de hint begrijp. Misschien ben ik geen leuk persoon. Hij doet ook wel erg zijn best om niet meer van me te horen. 🙁 Waarom houd ik zoveel van hem? 🙁

Misschien is deze hoofdpijn wel een voorbode van iets dat ik toch allang al had geaccepteerd. Helaas maakt het me echt niet uit of ik wakker word of niet. Misschien is mijn eenzaamheid een hele luide stille hint. De aanpak en het hoog nodige overstemmende nieuwsgeluid rapporteer ik namelijk iedere dag.

Ik heb echt geen zin om weer vanalles uit te werken en vervolgens – niet eens een yay of nay – genegeerd te worden. Ik snap het niet.

In principe voel ik me eindeloos in mijn eentje onder de dekens ook wel fijn. Ik voel me niet goed genoeg om te koken. En ik heb echt geen zin meer in altijd enthousiast te zijn over dingen die nooit gebeuren. Ik ben oprecht een sukkel. 🙁 Ik hoop dat ik niet meer wakker word. Ik ben sowieso niet de enige die dat voor mij hoopt. Daar heb ik oprecht ook vrede mee. Vooral nu ik zo ontzettend duizelig ben. Mijn intuïtie zegt me dat ik dit gevoel moest delen. Nu heb ik geen zin meer om ooit nog iets hier te delen. 🙁 Zorg alsjeblieft goed voor jezelf. 🙁

Dag liefje. 🙁

07:43 (AM) CEST

(Het is trouwens mijn seizoensmigraine in combinatie met een soort stress relief van continue onzinnige chaos headlines sinds like 2016. Sorry maar ik ben nu al te gewend aan het einde van die onzin die totaal geen waarde aan het leven toevoegt. Dus mijn telefoon blijft voorlopig uit. Is het trouwens geen ongeschreven regel: ziek zijn doe je alleen? (Dit doet me zooo erg denken aan die ene aflevering van Oboema en José, waarbij Oboema ziek is. De aandachtshoerderij.) Wat de laatste paar berichten betreft probeer ik een andere invalshoek om samen te komen voor hetzelfde uiteindelijke doel. Over een paar dagen ben ik beter en geldt mijn aanbod weer. (Maar stiekem geldt het aanbod altijd. Echt al-tijddd. Skip maatregelen.) Wat betreft beleid ben ik niet van plan ideeën te bloggen want nog meer plagiaat kan ik nu echt niet hebben.

& Ach jeetje, mijn liefje is ziek. 🙁 Ik hoop dat ze snel beter wordt. <3 En ik hoop dat de vermoedens waar ik niet aan wil denken geen rol in haar ziek worden heeft gespeeld. 🙁

Oh mijn God… Kan je je voostellen dat die man dood gaat en dat de media dan hun bek moeten houden… En als Pence dan voor een leuke nieuwe uitdaging gaat en de grootste zwakte van een republiek wordt blootgesteld… Het machtsvoid dat ik zou kunnen opvullen… De ontspanning van geen bullshit headlines meer… Het idee van ontspanning door stoorzenderloosheid maakt me zo onbeschrijflijk gelukkig dat ik het ontzettend jammer vind dat het onwaarschijnlijk is.

Valt het jullie ook op dat er de laatste tijd beleidsmatig bijzonder weinig gebeurt?

Ik had mijn telefoon aan gedaan omdat ik boodschappen moest doen. Mijn koelkast was helemaal leeg. Ik ben door de migraine ontzettend gevoelig voor geuren, sterke smaken en licht, en het wordt tijd voor wintergroenten, dus ik ben van plan dingen zoals knolselderij en pastinaken met zonder niks te eten (in plaats van curry ofzo) en heb geen vlees gekocht. Voor het eerst dat ik me niet goed genoeg voelde om al mijn boodschappen uit te pakken, dus heb alleen wat gekoeld moet worden uitgepakt.

Anyway, ik ga mijn telefoon weer uit doen en offline blijven, want alle online berichtgeving is extreem onbelangrijk. Echt met of zonder nieuws verandert er niets aan het leven. (Sterker nog, het zou een stuk minder chaotisch zijn.) Ik ga weer verder slapen.

Ciao liefjeee x

P.S. verjaardagscadeautips: kusjes & lifeless bodies

P.P.S.

Poging twee

Het ziet er voor mijn gevoel nog te goedkoop uit, door de net iets te hoge boogvorm denk ik, en de kleuren zijn niet goed gemengd. Maar in contrast met de vorige keer heb ik nu beter door wat ik als crease kan gebruiken.

Hoofdpijn is bijna helemaal weg trouwens. 🙂

P.P.P.S.

Subtle yay? 😀

Ik zou eigenlijk stil moeten zijn, maar ik wil graag wat dingen kwijt over naaktheid, seks, coronavirus, de staat van de “democratie”, mijn liefjes en mijn verjaardag – als losstaande onderwerpen -, maar ik ga eerst een dutje doen want ik ben echt ontzettend moe. (Dit meer geschreven om de te benoemen onderwerpen te onthouden.) Ik heb vandaag na een relatief lange tijd weer “grote ronde” (als in naar verschillende winkels, niet bijzonder veel boodschappen zelf, want ik had eerder deze week (maandag?) al aardig wat ingeslagen) boodschappen gedaan en ben nog steeds herstellende, dus ik ben relatief vermoeid. Ik heb okers, tayer en madame jeanettes gekocht (bij een andere toko dan ik voorheen altijd deed (ik ben normaal best een vaste klant type)). Hopelijk weet ik daarmee het laatste beetje futloosheid aan te pakken. (Maar een kusje zou me daar ook bij helpen. 🙁 ) Ik heb ook cookie dough ijs en sint jacobsvruchten gekocht. 😀

Dus ik ga nu uitgebreid dutten, daarna heb ik waarschijnlijk honger dus zal ik koken en eten, en daarna I’m all yoursss. Het is nu 09/08/2020 18:45 CEST.

Tot later liefjeee x

Waarschijnlijk morgen. Ik ben nog steeds echt ontzettend moe. 🙁 (21:50) Of misschien maandag?)

Uitgelichte afbeelding door Felipe Cardoso van Pexels

Leave a Reply