Loading

Waar wachten we nog op? (:

Mensen zitten mijn zendtijd systemically in de weg. Het ziet ernaar uit dat er slechts één manier is om dat aan te pakken. Ik verwijs u graag naar mijn vorige posts. (:

Zou dat ook niet het meest geweldige spooky season ooit zijn? 😀 Ooit zullen we op dit moment terugreflecteren en denken we: “Die spookiness zullen we nooit meer kunnen overtreffen. Wat een tijd.”

Wat nieuwe mails betreft denk ik dat ik me afzijdig houd. Uiteindelijk gaat het mij om Bert en de mensen die hij kiest. Dat is ook een handige manier om van een anarchistisch partijmodel af te stappen. (I just think it’s funny how I can’t contact literally anyone. Aside from my relatives yukkk. 🙁 )

Men zou met oppositie geen genoegen moeten nemen. Ik bedoel als oppositie kan je zeggen wat je wil, maar uiteindelijk hebben die woorden totaal geen definitieve invloed op wat er beleidsmatig zal gebeuren. Dat is, in eerlijke zin, niet te verkopen. That’s just trying to stay relevant. Bert ziet dat niet zitten. Hence king material.

Ik zat ook te denken… Misschien is Marcatje een betere Ab-actis Europiyayentice en Kaytje mijn council Ab-actis? 😀 Catthierry en Marcatje zijn sowieso het dynamisch duo. :p

Maak ik dan Tim Scott Praesens Americayence?

Meanwhile frituurt de staat van mijn gezondheid mij. Wil iemand soep voor mij maken? 🙁 En ik wil een goede reden hebben om een redelijke tijd in de buitenlucht te zijn. 🙁

04:52 (AM) CEST

Let’s play the real-life version of what I’d like to call “kiss, marry, assassinate”? 😀

05:57 (AM) CEST

Yayy koekjes 🙂

06:55 (AM) CEST

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor hoe het eerste echte contact van D.O.C.I.S. International als bondgenootschap eruit gaat zien. Het belangrijkste element ervan is de Volta, oftewel we zeggen elkaar eens hallo en vervolgens zeggen we elkaar nooit meer gedag.

We trekken bij elkaar in en verbreken permanent het contact met onze vorige kringen (en de rest van de wereld¿). In dit moment verandert ook direct het idee van de waarde van geld.

12:15 (PM) CEST

Mijn kinderen. :p Wie wil er nou een luierbaby, if I can have a baby Yayence. ( – 3 -) Waarom zijn jullie zo lang van huisss meow ik wil een kusje. 🙁

12:20 (PM) CEST

I hope people are passionate about me the way mister Zuckerberg is passionate about baby back ribs. :p

12:35 (PM) CEST

Ik verwacht een bosje bloemen, Tishe. :p

13:37 (01:37 PM) CEST

Haha family hella nuclear. :p (Just kidding, in metaforische zin*: de natuur zal het meeste werk doen. We moeten ons slechts bezighouden met het behouden van leefbaarheid en de kwaliteit daarvan (gezien niemand anders dat doet).)

* Just kidding in metaforische zin als in de letterlijke term klopt gezien papa Tishe en ik dan hella kinderen hebben. In de letterlijke zin is mijn wraakzucht niet nucleair. Het tegenovergestelde van nucleair aangezien ik nog veel dingen wil doen en behoud van leefbaarheid daar een cruciaal onderdeel van is.

15:33 (03:33 PM) CEST

Hahaha omg hoe gaan we onze reality serie noemen? The Fangs? 😮 Keeping up with death & destruction? Iets anders? Ik hoor het graag. Marcatje en Catthierry zijn onze katjes. :p

Ik verwacht een jingle. :p

15:47 (03:47 PM) CEST

Council = baby/toddler (ook board of directors waarboven ik sta als enige aandeelhouder), senate = high schooler/college (hoe werkt dit verder, Tishe¿), national = uit huis.

15:53 (03:53 PM) CEST

*X-files intro sound*
Hahaha

16:00 (04:00 PM) CEST

Deze aanpak van the nuclear family (wordt dat ‘m¿) is volgens mij het meest gunstig:

1) We hebben gelijk een ijsbreker. Namelijk dat mama FangCatje haar kindjes en man of the house ontzettend mist en ze eindelijk terug komen van geen idee waarom jullie plotseling van huis waren. Ik ben het type persoon die zoiets randoms kan doen zonder dat ongemakkelijk te vinden, en jullie ook. (Misschien geen gewoonte voor jullie¿)

2) We blijven in onze rol en hebben geen reden om over x en x te praten. We don’t break character. u_u We zijn een gezin dus we mogen bij elkaar zijn & uitbreiding was een mogelijkheid if he’d finally put a ring on it. :'(

16:55 (04:55 PM) CEST

Text me liefje waar ben jeee? 🙁 Kom je snel naar huis? Zeg je me wanneer je hier zal zijn? We zouden op dag x nog bij broer Bertje op bezoek gaan.

17:00 (05:00 PM) CEST

Er zijn zooo veeel rollen beschikbaar. Aangezien er voor ieder land een eigen sub-editie is op basis van de Nationale Council. De versie waar ik in voor kom is de internationaal uitgezonden versie.

17:19 (05:19 PM) CEST

We are a poor ass family, but we want to rule this land.

17:57 (05:57 PM) CEST

En ik ben ziekjes. 🙁

18:09 (06:09 PM) CEST

Er is dan een precies airtime schema van airtime fuckery voor ons en intermezzos van wie dan ook.

18:42 (06:42 PM) CEST

Haha we can alsooo pretend to be colleagues who just escaped from a psychiatric ward with the same objective. Een soort NTI II.

18:57 (06:57 PM) CEST

I’ll pass you my coordinates so you can find me. We meet at my place.

18:59 (06:59 PM) CEST

Maar stiekem zie ik je nog steeds als mijn baby. :$ En ik ben nog steeds ziekjes. 🙁 Echt gekke hoofdpijn.

19:03 (07:03 PM) CEST

De hele wereld is in een psychiatrische instelling veranderd. We moeten alle landen bevrijden.

(Ik vraag me af hoe dit wordt opgevat.)

19:06 (07:06 PM) CEST

Één team, één taak. Ahahahhahah.

19:07 (07:07 PM) CEST

Sws gaan we ergens random rennen ahahahahah.

19:11 (07:11 PM) CEST

Maar wel wanneer mijn hoofdpijn weg is. 🙁

Dus de eerste set missies is in België. Hoe en wat precies moeten we maar zo veel mogelijk improviseren want deze lockdown quarantaine whatever shit is echt gewoon bezopen. Zo dodelijk is het niet en we gaan sowieso ooit op een dag dood dus laten we het beste ervan maken. Laten we wat te doen hebben. En laten we samen zijn. 🙂

19:13 (07:13 PM) CEST

Ik bedoel laat ons allemaal even mentaal uitzieken. Laten we allemaal even iets anders op onze schermen hebben. Ik hoop dat de takenverdeling al van start is gegaan.

19:20 (07:20 PM) CEST

No worries, we worden op het scherm goed in de gaten gehouden. 🙂

19:21 (07:21 PM) CEST

Om heel eerlijk te zijn kan ik niet tussen de twee verhaalsoorten kiezen. Aan de ene kant is het ene komischer (de kers op de taart aan het einde van dit hele lange, eindeloos lijkende disgrace verhaal) en een grotere creativiteitsuitdaging, maar komt met minder ruimte voor dialoog. Aan de andere kant is het andere volgens mij interessanter voor een ander publiek. Of juist niet… Gaan we voor wtf of hmmm?

19:34 (07:34 PM) CEST

Kinda want spectacularity, kinda want these kusjes. Het hoogtepunt is dat het 100% gewone mensen in hun puurst creatieve vorm is.

20:13 (08:13 PM) CEST

Family business? Fangs rally?

20:14 (08:14 PM) CEST

Marechaussee everywhere. :p

20:16 (08:16 PM) CEST

SpyFamily? :p Also will my family, the one I’m right now deadlock legally attached to, be DOA?

20:43 (08:43 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door Jacub Gomez van Pexels

Leave a Reply