Loading

Tijd voor Executies? (:

Gewoon het idee dat stilte voor 2024 een optie is. We hebben deze mensen echt niet nodig. Ik zie dat hoofd en die naam nog steeds teveel. Alle nieuwsnetwerken moeten gewoon neer want we hebben ze duidelijk niet nodig. Wat is er beleidsmatig gedaan in september?

Aan mijn dodenlijst voeg ik natuurlijk ook de slangen toe die me in de weg hebben gezeten op weg naar dit moment. I also want to give a huge shout out to my favorite erections and wet catjes. Mijn god wanneer gaan we beginnen?

De VS is juist de meest onveilige plek ter wereld op dit moment, dus graag mijn Catjes hierheen. Die mensen die wereldwijd hoogstwaarschijnlijk sowieso dood gaan mogen dus kiezen: of ik vervang jullie overheden, of ik pleeg zelfmoord en jullie kunnen dan allemaal dood gaan in jullie tyfus anarchie. I still don’t give a fuck.

In mijn laatste week in leven krijg ik graag een tour door België met mijn liefste Catjes. u_u

Ik koop graag alle nieuwsnetwerken op zodat de mensen die met mij zijn in ieder geval een weekje rustigere headlines hebben voordat vervolgens de tyfus uitbreekt. Alle anarchisten zitten ons in de weg.

02:02 (AM) CEST

Echte politiek draait niet om media aandacht of geld. Het gaat om volkserkenning en sturing geven.

Dit is eigenlijk zo’n moment van geforceerde beleefdheid enzo, maar om heel eerlijk te zijn hoop ik dat ze voor zelfmoord gaan. Als het geen coronadode is, hebben we een grotere kans om terug naar normaal te gaan zonder dat ik daar 10 weken voor moet debatteren met domme linkse kanker idioten.

03:00 (AM) CEST

Echt dat linkse en rechtse heen en weer gevecht via massa media is als twee volwassenen die niet ver van hun scheiding verwijderd zijn en dat uitvechten in het bijzijn van hun kinderen. Ik heb heel andere zorgen en ik woon in Europa. Dus waarom moet ik horen wat er in de Verenigde Staten getwittert wordt? I don’t give a fuck. Wanneer houdt het op? Krijgen we ooit echt belangrijk nieuws te zien?

Tuurlijk, de vorming van mijn alliantie is geen belangrijk nieuws. u_u (But watch your f*cking back. (: )

04:17 (AM) CEST

Is het iemand ooit gelukt om zichzelf dood te slapen? Ik vraag het me af. Echt ik wil geen dag meer leven waarop ik zomaar blootgesteld word aan het gelaat van mensen die zogenaamd belangrijk voor mij zou moeten zijn. Ik heb het echt gehad.

Er is duidelijk over nagedacht en men had duidelijk de intentie om via emoties harten te winnen ofzo, maar echt de (meeste) mensen die niet tot de elite behoren hebben hier genoeg van. Het is onbelangrijk.

Als het via slapen niet lukt, dan misschien random Yayence kijken en shotten wanneer hij de naam noemt. Een dodelijk drankspel.

De massa gaat weer blijven toekijken terwijl ze van nog meer vrijheden en denkruimte beroofd worden en een beetje schreeuwen en zeuren enzo? Ik heb het gehad met hoe dom de wereldbevolking is. Ik heb geprobeerd mijn niveau te verlagen, maar op een bepaald punt kon ik gewoon niet verder.

Ik neem aan dat iedereen verwacht dat ik mijn andere websites niet meer zal gebruiken, want onder echt geen enkele omstandigheid – ook al verzuipt dit hele continent – zal ik dat doen zonder dat er gehoor aan mijn eisen wordt gegeven. Er staat men iets te wachten waar ik roet voor in het eten gooi, maar als dit zo door gaat krijgt iedereen een dubbele portie.

06:31 (AM) CEST

In het geval dat iemand zich afvraagt waarom België tour: that’s because I want to make Belgium sexy again. :'( Inclusief een beetje aandacht voor de water en grenzen situatie, and I’d like to flash my Titan. 🙂 In Antwerpen… 😀

07:37 (AM) CEST

Met slechts 38% vertrouwen in de splinternieuwe regering heb ik sowieso het gevoel dat ik aan het juiste adres ben… 🙂

07:57 (AM) CEST

De zombie apocalypse nadert? Ik kijk er naar uit. 🙂 We’ll have so much fun my liefjeeeeeeeee.

De gedachte aan weer het risico op het horen van onbelangrijk “breaking news” got me like…

Ik wil het echt niet meer. Ook al is het de afgelopen paar jaren een soort van normaal geweest: het moet een keer afgelopen zijn. En 4 jaar extra daarvan trek ik niet. Ik snap echttttt niet hoe iemand het leuk kan vinden om mensen zo erg tegen elkaar uit te spelen.

BEANEDDD

09:30 (AM) CEST

I really miss drinking pricey cocktails. 🙁 Een reden om de deur uit te gaan en smaken te ervaren die ik niet zelf creëer. Dat is echt wat ik het meeste mis aan het normale leven. (Ik had nooit gedacht dat ik het normale leven, met haar rumoerigheid (dat mis ik nog steeds niet) zou missen. Ik wist niet dat het erger kon.)

09:50 (AM) CEST

The Yayence definitely owes me een kusje. 🙁

11:05 (AM) CEST

Wouldn’t that be the most exotic sight ever? 😮

11:08 (AM) CEST

Waar jij¿

11:40 (AM) CEST

Ik heb echt een gekke hoofdpijn. 🙁 Daarnaast ben ik van mening dat we alle traumatische nieuwsonderwerpen gewoon abrupt moeten stoppen en niet eens praten over het stoppen met praten over T en c.

23:01 (11:01 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door cottonbro van Pexels

Leave a Reply