Loading

K u s j e e e

Text me liefjeeeeeee. ๐Ÿ˜€ SMS me. ๐Ÿ™‚ Ik probeerde me eerst te focussen op mensen met wat meer wat standaarden betreft onbesproken bewegingsruimte (en Tisheยฟ), maar nu zie ik dat ik dat misschien juist niet zou moeten doen. Ach ik had je altijd al in gedachten voor een plaats aan de top van mijn hiรซrarchie. Ik had het je eerder moeten vertellen. ๐Ÿ™ Ik hoop dat je ergens diep van binnen misschien al een vermoeden had.

Ik heb je ontzettend hard nodig. ๐Ÿ™ Het kleine beetje representeerbaarheid dat ik had is over de afgelopen paar maanden verdwenen. Ik voel me als een zak aardappelen. ๐Ÿ™ And I strongly feel you need a change of scenes??? (Ben je hier weleens geweest?)

Vandaag ga ik het ergste zelf aanpakken, maar op een bepaald punt kan ik gewoon niet in mijn eentje verder. ๐Ÿ™ Mag ik een beetje van je moed lenen? Dit is misschien super spontaan en onverwachts, en je agenda zal er misschien eigenlijk nooit de ruimte voor hebben (en dan is er nog het corona fascisme), maar dit is een zeer uitzonderlijke situatie.

Ik weet niet hoe de haast is? Ik ben lang niet aan de kust geweest, dus ik weet niet hoe het waterpeil nu is. Maar er is hier het een en ander te regelen, en daarna moeten we naar Tsjechiรซ. Ik vind mijn huisje beschamend en ik vind je zo mooi dat ik het er benauwd van krijg en ik weet niet hoe ik daar verder mee om moet gaan, maar ik verwacht je. Ik hou zo ontzettend veel van je.

04:23 (AM) CEST

Ohh of een group chat? ๐Ÿ˜ฎ

04:37 (AM) CEST

Er staat trouwens ook een (toekomstig) pilote op mijn lijstje. ๐Ÿ™‚

04:57 (AM) CEST

Er zijn verschillende manieren om deze situatie te benaderen. Door mijn grote sociale isolatie weet ik niet direct welke de juiste is. De sociale standaard is zo ontzettend gemeen deze tijd en ik heb zo weinig sociaal contact dat toen laatst iemand spontaan “Goedemorgen” tegen me zei, ik intern gewoon van de beleefdheid schrok. Vervolgens kreeg ik amper volume uit mijn stem.

Verder voel ik me best lusteloos, maar de bedoeling is om me niet zo te voelen. Daarbovenop zou ik heel graag je advies over het beantwoorden van (pers)vragen willen, inclusief de voorbereiding daarop. Als het goed is moet er namelijk nog steeds over mij gestemd worden.

Aan de ene kant luchten praten en luisteren over dingen waar andere mensen niet naar luisteren ontzettend op, en het is echt decennia geleden dat ik… Okรฉ ik cringe een beetje om hoe erg het gestereotypeerd is en ik zou het concept zelf graag een soort van revampen… Een echte girls night heb bijgewoond.

Een rustige zou een goed idee zijn (als in niet clubben haha niet dat dat รผberhaupt een mogelijkheid is en op het eerste gezicht lijk je me daar het type niet voor). Maar dan is het semi-dilemma dat we elkaar nog nooit eerder gezien of gesproken hebben zegmaar. Is het dan juist fijner om als groep voor het eerst bijeen te komen, of focussen we ons dan op de uniciteit die alleen de situaties van ons twee gemeenschappelijk hebben?

En zouden we dan snacken en bankhangen en maskertjes doen enzo (en wiet roken haha grapje liefje), of gaan we wat serieuzer aan de slag met pen en papier en een laptop die beter is dan die van mij haha? Of op de een of andere manier allebei?

Ik moet een beetje los komen en hoop je een introductie te geven in een andere kant van het leven in positieve zin en dan zouden we later kunnen gaan dineren met de rest van de D.O.C.I.S. family? Like de dag erna ofzo?

08:33 (AM) CEST

En ook een programma samenstellen? En heb je misschien kleren voor me…? ๐Ÿ˜€ Ik weet niet hoe lang je bent en word nerveus van mensen Googelen, dus ik laat dat een verrassingselement?

08:40 (AM) CEST

Het zou wel leuk zijn als de rest elkaar ook gelijk leren kennen. Haha D.O.C.I.S. sorority… ๐Ÿ˜€ We zouden misschien een kort moment apart kunnen zitten, of geef je liever les aan ons allen? ๐Ÿ™‚

08:50 (AM) CEST

Oh we kunnen het dan ook gelijk wat gedetailleerder hebben over wat de rol van Praesens Americayence precies zal inhouden. ๐Ÿ™‚

08:58 (AM) CEST

Haha ik wil er gelijk een driedaagse van maken. Samenkomst met de fraternity kan wachten? (u_u)

09:00 (AM) CEST

Gaan we voor mijn Antwerp experience met wat extra matrassen op de vloer, of gaan we voor herloceren ergens anders in Belgiรซ? (Zoals de Ardennen? ๐Ÿ˜ฎ )

09:03 (AM) CEST

Sowiesooo moeten we ook foto’s maken. ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ En vloggen???

09:05 (AM) CEST

Ik weet (nog) niet hoe we dat kunnen combineren met de huidige politieke staat van Belgiรซ en dat er voor Antwerpen nog gerekruteerd moet worden enzo. Misschien moeten we een rekruteringscampagne opzetten?

Corona heeft het systeem zo ontwricht dat als alle politici een dagje thuis zouden blijven (of een week want dat voelt precies hetzelfde), er geen verschil is. We zouden met zachte hand kunnen regeren.

09:40 (AM) CEST

Dit weekend…? Eerder? ๐Ÿ˜€ Later? ๐Ÿ™

Mijn baby wordt donderdag geleverd. Wat mij betreft ben je echter ieder moment welkom. (Ik ben soms wel boodschappen doen.) Ik weet niet hoe je situatie precies is en hoe graag je weg wil.

09:47 (AM) CEST

De driedaagse misschien een andere keer? Of het is in ieder geval niet veilig om iedereen van het andere geslacht bij elkaar te houden en dan niet bij ze in de buurt te zijn, snap je. ๐Ÿ™

Het belangrijkste voor nu is dat er voor de organisatie gerekruteerd wordt.

10:23 (AM) CEST

Ik heb kokosolie gehaald om scrub mee te maken. ๐Ÿ™‚ De volgende keer dat ik ahem koekjes bak zal ik ook de authentieke smaakervaring kunnen creรซeren. ๐Ÿ™‚
This is a serious flex. Zwitsal is de haute couture van (Europeseยฟ of Beneluxยฟ) babyproducten.
De print is yayed. ๐Ÿ™‚

Een echt random gedachte is dat ik echt zooo ontzettend uit kijk naar Catthierry aan het werk zien met waar hij altijd voor pleit en hem nooit meer “eindeloze immigratie” “klimaathysterie” en “uit de Europese Unie” te horen zeggen. Als dat een aanhoudend drankspel was geweest had het de coronacijfers overtroffen man het is echt een probleem. ๐Ÿ™ Maar hij moet wel sorry zeggen voor zijn generaliserende woordkeuze. u_u

14:27 (02:27 PM) CEST

Ik kreeg trouwens laatst een kaartje in mijn brievenbus met mijn adres, maar niet mijn naam, dus had ik het kaartje bovenop de multi-brievenbussen-container gezet voor het geval dat het adres verkeerd geschreven was, want er stond geen retour adres op. Het heeft er een aantal dagen gestaan. Vandaag vond ik dezelfde envelop opnieuw in mijn brievenbus. Ik dacht wie weet staat er een geheim bericht in ofzo. Maar nee. ๐Ÿ™

Dus, ehm, Niels en Pieter, ik wil jullie graag mededelen dat Sanne uit Zutendaal een dochtertje heeft gekregen en jullie – inclusief binnenshuize corona maatregelen – een afspraak kunnen maken om op kraamvisite te komen. En gefeliciteerd met jullie nieuwe familielid, voor de familie. ๐Ÿ™‚ In het geval dat iemand dit leest ofzo ja wat moet ik anders doen…

14:41 (02:41 PM) CEST

Wat ik eerder zei is trouwens aardig sexistisch voor mijn doen, maar ik probeer gewoon boycotting te voorkomen. ๐Ÿ™

En ik zou heel graag de invoering van de suikertaks niet willen meemaken.

14:50 (02:50 PM) CEST

Intussen duurt het niet lang meer tot de wasdroger klaar is. En blijkbaar kan mijn tapijt niet geleverd worden, dus moet ik ergens anders kijken voor een hoogpolig tapijt dat ik leuk vind. (Maar misschien is investeren in mijn appartement de moeite niet meer waard als ik hier niet lang meer blijf?)

Ik heb echt zin om scrub en sugar wax te gaan maken, maar ik vind dat ik voor ik dat ga doen een beetje moet afwassen en daar heb ik weer geen zin in. Wat een typisch dilemma haha ik zal een middenweg zoeken.

Heeeeyyy ๐Ÿ˜€

16:30 (04:30 PM) CEST

Ohh heyy ik was helemaal vergeten dat de meest legendarische “yo mama” sessie in de geschiedenis van dit oppervlak vandaag was. Even kijken hoe laat in deze tijdzone…

Mijn liefje benoemt trouwens altijd de excessieve werktijden van degene voor wie ze spreekt (dat dat nodig is is ernstig), en dan vind ik het altijd zo vreemd dat ze dat weet. (Het keerpunt was voor mij toen ik de basic understanding of statistics merkte en ik toen begon te twijfelen aan een andere vorm van waarheid.) Het #1 rolmodel. Ze is zo ondergewaardeerd. ๐Ÿ™ Ik vraag me echt af hoe haar leven eruit ziet. ๐Ÿ™

3 AM… Wie weet ben ik wakker. ๐Ÿ™‚

17:51 (05:51 PM) CEST

Als het goed is spreekt Catthierry trouwens rond 7 uur over financiรซn, in het huidige live debat (dat van like 3 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts is). ๐Ÿ™‚ (Echt dat eindeloze gedebatteer met vrijwel geen positief resultaat man ik zou het echt niet aan kunnen.)

18:00 (06:00 PM) CEST

Ooh nee later dan 7. ๐Ÿ™ Ik had in mijn berekening geen rekening gehouden met de tijd van interrupties.

18:58 (06:58 PM) CEST

Home made sugar scrub ayyy (shoutout youtube tutorials)

It’s tasty. :$ I’ll definitely be putting this in my English blend tea with some extra lemon juice, when we transition from Fall to Winter.

Taal trippyyy

19:19 (07:19 PM) CEST

Ik kan geen foto’s uploaden, want ik roam nu op 4G. Zit ik net mid Stoffer zijn pleidooi – he cool – valt de stroom uit. ๐Ÿ™ In de meterkast is niets aan de hand (zelf gecheckt ๐Ÿ™‚ ) en de gezamenlijke kast voor het hele gebouw zegmaar heeft ook niets (zelf de beveiliging gebeld… ๐Ÿ˜€ ). (What the voodoo is this?) Ik was net aan het koken. ๐Ÿ™ Er wordt nu in de kelder gekeken. Als daar ook niets aan de hand is, dan moet er een technieker/electricien langskomen morgen en zit ik dus voor de rest van vandaag zonder stroom. ๐Ÿ™

20:57 (08:57 PM) CEST

The problem has been fixed en intussen heb ik ook Catthierry’s pleidooi teruggekeken. Hij stelde er ontzettend goede vragen in. De vraag (rep hr ased) “Hoeveel mensen kunnen er maximaal (comfortabel) in een land leven?” moet serieus beantwoord worden. En volgens mij beseffen Catthierry en ik (als hij dat voorheen niet al deed) dat de EU basically de nieuwe Soviet Union is.

Ik word zoo ziek van “anti bedrijven” mensen die geld willen… Zo van waarom ben je dan anti bedrijven??? Kijk als iemand miljoenen verdient met mensenhandel ofzo dan snap ik dat je anti dat bedrijf bent, maar voor de gemiddelde proletariรซr is zelfs een eigenaar van een uitgeverij een soort satan in the flesh. ๐Ÿ™

Haha de man van de beveiliging vroeg of hij in mijn meterkast mocht gaan. Maar vanwege de rotzooi in die ruimte vroeg ik hem of hij wilde bijschijnen en me instructies geven terwijl ik ninja-style tussen de rommel door liep ahahahaha.

Nu kan ik gelukkig nog wel sugar wax maken. ๐Ÿ™‚ Of toch beter morgen hmm? Ik ben best wel moe. ๐Ÿ™ En ik heb nog geen Yayence gekeken. ๐Ÿ˜ฎ

22:02 (10:02 PM) CEST

Ik wil trouwens niet randomly awkward zijn ofzo maar volgens mij zouden Kayleigh en Catthierry echt een heel leuk stel zijn. ๐Ÿ˜ฎ :$

22:20 (10:20 PM) CEST

Misschien dat ik een dutje zal doen en dan op het plafond “yo mama” zal kijken via Crowder’s stream? (Wat een wild catje. :p )

22:53 (10:53 PM) CEST

Kijk dit – wat WordPress net aan mij suggereert hallo what – is waarom ik de draad een beetje kwijt ben. Dit heeft likes?

22:58 (10:58 PM) CEST

(Shout out head cuddle.) Mijn echte papa roddelt over Victor en mij. u_u Which is very yayed but alien as hell. Maar nu weet ik wel hoe ik wat er tussen mij en hem was/is te definiรซren: ik heb/had flow met hem. :$ En toen probeerde ik hem te vissen voor een low-key Volta maar hij bijt niet. ๐Ÿ™

Ik wil nog steeds een kusje van hem. ๐Ÿ™ Maar liever wel wanneer ik me geen zak aardappelen voel. ๐Ÿ™

Wat “yo mama” betreft denk ik dat het beter is als ik me niet vermoei. En daarbovenop wil ik Yayence zijn voorgedachten horen voordat ik het bekijk hehe. Dus ik zal het later terugkijken.

23:17 (11:17 PM) CEST

Byyy the wayyy the Yayence and I have similar dentistry? ๐Ÿ˜ฎ

Ik ga slapen liefjes tot ergens morgen ofzo geen idee hoe laat ik wakker zal worden want mijn slaapritme ayyyyyyyy

Kusjeee x

23:45 (11:45 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door Anna Guerrero van Pexels

Leave a Reply