Loading

Kusje ( u_u)

Ik kijk uit naar vandaag. ๐Ÿ™‚ Ik houd van geld uitgeven voor dingen die ik leuk vind, ik kijk er naar uit om niet gefrustreerd te zijn over ongewenste haargroei (zonder dat van mijn zorgverzekering af te halen onder “emotionally affected” het systeem moet echt om), ik kijk er naar uit om mijn badkamer klaar te maken voor de komst van mijn baby pallettes, hopelijk is de import van exotische producten weer voortgezet want daar snak ik ontzettend naar (ben echt maandenlang niet meer daar geweest want de sfeer vind ik oncomfortabel) en hopelijk krijg ik e-mail antwoord?

Ik zou moeten gaan slapen en vroeg op moeten staan, maar I’m too excited, dus ik ga de nacht doorhalen.

Look at me placing Yayence commenttt

Ik plaats comments normaal liever veel later, omdat ik het vaak niet leuk vind wanneer mensen op mijn comments reageren. (Echt wat erger is dan waking up to a dry phone is waking up to hateful commentary.) Maar op andere video’s die ik tijdens het eten had bekeken ben ik toch maar teruggegaan om een beetje van mijn gedachten zo discreet mogelijk te delen, omdat het echt aan me knaagt zeg jeetje. ๐Ÿ™ ๐Ÿ™ ๐Ÿ™

In het vorige seizoen van Zondag met Lubach vreesde ik dat het materiaal te politiek gekleurd in negatieve zin leek te worden. Maar, tot mijn verbazing, is het huidige seizoen beter dan ooit. (Dat komt zelden voor.) Het is echt zelden dat ik hardop lach om een comedian. En ik ben blij dat hij ook een hekel heeft aan begrijpend lezen. Begrijpend lezen is mijn #1 nemesis. Dat mag echt naar 1% en schrijfvaardigheid naar 80%.

Ik ga wat puzzelen en wat schrijven. x

03:07 (AM) CEST

Waar ik gisteren trouwens aan dacht is dat nornaal gesproken wanneer iemand me afwijst ik sterk zo’n “Oh daar ga je spijt van krijgen” neiging krijg, als in zo succesvol worden dat diegene zou wensen aan mijn zijde te staan (hoewel dat voor sommigen in de toekomst nog steeds een indirecte mogelijkheid is). Maar bij Victor kan ik dat gewoon niet doen. Ik bedoel ja hij is echt een sukkel dat hij me de silent treatment geeft, maar hij is zo irreplaceable. ๐Ÿ™ Stupid sexy Tishe. u_u Kusje. u_u

04:00 (AM) CEST

In het geval dat ik met mijn Belgen aan de slag kan gaan, heb ik wel mijn Praesens, Iustis en Ab-actis best wel heel hard nodig eigenlijk… Maar hoe ga ik dat regelen haha…………

04:43 (AM) CEST

Weet je wat trouwens echt het domste aan begrijpend lezen is? Als je het als een losse term ziet en je dan een begrijpend lezen toets maakt over een tekst over (bijvoorbeeld) hoe bijen honing maken, dan zou de begrijpend lezen hoofdvraag basically “Hoe maken bijen honing?” moeten zijn. Niet dingen over functies van alineas enzo, want als je natuurlijk schrijft hou je je daar ook niet mee bezig. (Zeg ik op basis van het feit dat ik niet (altijd) op die manier schrijf.)

04:51 (AM) CEST

Toch maar wel een dutje x

06:03 (AM) CEST

Toch maar geen dutje?

Kijk dit nouuu

Ik heb ook een groot aantal semi-dramatische jurken op mijn verlanglijst staan.

Waaronder deze
En deze
En deze cape die ik echt leuk had gevonden als hij zwart was

07:23 (AM) CEST

Kayleigh McEnany zou trouwens een hele goede continentale Ab-actis zijn. ๐Ÿ™‚

08:17 (AM) CEST

Of een Iustis? (:

09:10 (AM) CEST

Sii Iustis (of Praesensยฟ) en Pence Ab-actis. ๐Ÿ™‚

09:33 (AM) CEST

Ik denk dat Praesens voor haar het meest geschikt zal zijn (basically alle functies in รฉรฉn), maar uiteindelijk hangt het er vanaf wat ze zelf het leukste vindt. ๐Ÿ™‚

09:37 (AM) CEST

Ik heb echt enorm veel respect voor haar. Ze weet zichzelf altijd heel sterk te verwoorden en laat nauwelijks (echt vrijwel nihil) iets van haar onderliggende emoties zien. Ik vind het echt knap hoe ze dat doet. Met mijn temper zou ik dat echt niet redden, de hele dag van die fucking domme (vaak onbelangrijke) tyfus vragen beantwoorden, en dan ondertussen over de meest esoterische kennis op aarde beschikken. En ze is zo ontzettend mooi jeetje zeg.

09:50 (AM) CEST

Er zijn ineens een hoop intuรฏtieve gedachten die ik normaal niet zou hebben. (Hoe is het daar achter de schermen? ๐Ÿ™ ) Mannen zijn op sommige vlakken best wel bijzonder dom. u_u Voor level of understanding wil ik me graag op mijn geslacht beroepen want in deze staat van mijn persoonlijke leven weet ik het ook niet meer. u_u

Jeetje ik zou gaan winkelen he. ๐Ÿ™ Ik ga nu in ieder geval ontbijten en dan zie ik wel weer.

10:50 (AM) CEST

u_u

11:33 (AM) CEST

Ik verplaats alles wat ik vandaag zou doen, naar morgen. u_u

Een kusje? ๐Ÿ™

11:53 (AM) CEST

Een vergadering met iedereen die ik tot nu toe stilletjes gerekruteerd heb zou ook aardig van pas komen. We kunnen allemaal wel doen alsof we dit niet lezen, maar uiteindelijk is waar ik voor sta belangrijker dan waar men miljarden voor uittrekt om mensen te beรฏnvloeden. De zeespiegel stijgt gewoon door en het volk verveelt zich letterlijk dood. Zo dood dat ze zomaar gaan relschoppen over dingen die vorig jaar nog het ene oor in en het andere oor uit gingen. Ik heb een manier om de economie weer aan de gang te krijgen, maar heb daar een specifieke selectie mensen voor nodig.

12:25 (PM) CEST

Mijn liefje. ๐Ÿ™ Ik wou dat ze bij mij was. ๐Ÿ™

19:09 (07:09 PM) CEST

Ik kan ook Victor aan het werk zetten en dat wij dan een paar dagen gaan bankhangen? ๐Ÿ˜€

19:23 (07:23 PM) CEST

Ik heb trouwens echt geen idee of mijn e-mail reden voor overleg zal zijn of compleet genegeerd zal worden.

19:40 (07:40 PM) CEST

Highest state official is dan Bert, trouwens. King Berttt. We have some water to tameee de Watersnoodramp van 1953 begon precies zoals nu.

19:45 (07:45 PM) CEST

We zouden ook met iedereen kunnen gaan bankhangen gezien andere mensen er ook geen flikker aan doen dus dan is het maar de vraag of het voor ons de moeite waard is. u_u

20:42 (08:42 PM) CEST

Vanwege de veel benodigde communicatie denk ik dat het het meest practisch is als council en continentaal samen zullen wonen. Gaan we met z’n allen naar Suriname verhuizen? ๐Ÿ™‚

Wat water beleid betreft moet het beleid zo goed zijn dat het veilig genoeg is voor de koning om het land niet te verlaten. (De locatie die ik daarvoor had uitgezocht is geschikt, toch?)

Ik heb het gevoel dat ik mijn waardering en bewondering voor Kayleigh niet vaak genoeg heb uitgesproken. Tegelijk ben ik bang iets in haar los te maken als ik mezelf over haar uitspreek. Ik bedoel als ik al last van mannen heb… ๐Ÿ™ Het feest is gewoon over. We gaan bankhangen. (Wil je cornrows, liefje? :p) Het systeem is een nachtmerrie.

21:47 (09:47 PM) CEST

Continentale Iustis en Strategicus waren al duidelijk, toch?

21:48 (09:48 PM) CEST

Happy New Year, by the way??? May it be a prosperous one.

22:15 (10:15 PM) CEST

Een super mooi catje gefotografeerd door Lynn Elder van Pexels. (Echt jammer dat ik volgens mij allergisch ben voor (langharige) katten. ๐Ÿ™ )

Leave a Reply