Loading

Kus… je… :(

Jeetje het heeft echt ontzettend lang geduurd voor mij om een beeld te krijgen waar ik politiek zou staan stel dat ik de Belgische nationaliteit had gehad.

Wat een machteloosheid zeg. 🙁 De onschendbare macht in deze situatie lijkt ontzettend bevooroordeeld in destructieve zin. Het beleid dat men links wil doorvoeren ontwrichten zowel de economie als ecosystemen.

Shall I reach out? Ik ben het ontzettend gewend om afgewezen en/of genegeerd te worden, maar we hebben hier overduidelijk te maken met een zeer gelijksoortig probleem. “I just want to do business.” *mafioso voice* *hand gesture*

Ik ben bang voor afwijzing, maar het is het proberen waard. Na wat geslapen te hebben zal ik me er mee bezig houden. Misschien heb ik dan eindelijk iemand die me kan helpen bij het verbeteren van mijn Vlaams. En dan kunnen we ook over wafels en chocolade praten enzo ahahahaha. (Misschien kunnen ze me helpen om mijn Tishe hierheen te krijgen. 😮 ) Wat een potentiële yays. 🙂

Net in bad geweest. 😀

Welterusten liefjeee x

01:53 (AM) CEST

Heyy liefjeee

Ongeveer een uur geleden werd ik wakker. Intussen heb ik wat Snapchat stories bekeken, the Yayence dating advies zou geven (ik dacht eerst dat het super moreel confronterend zou zijn maar de meeste dingen die hij zei waren redelijk in lijn met wat ik ook zou zeggen (het enige grote verschil is dat trouwen en kinderen voor mij permanent niet aan de orde zijn) en gekeken hoe Pewdie Petje ge-“wtf why are you sending me this”-ed werd voor random YLYL donaties.

Intussen heb ik ook een beetje nagedacht over de inhoud van het bericht dat ik wil sturen. Het is lastig, though. Het doel ervan is om uiteindelijk verder in contact te gaan en te zien of we misschien wat voor elkaar zouden kunnen betekenen. Hoe kan ik dat proberen te zeggen op een zo beknopt mogelijke manier?

09:29 (AM) CEST

Message sent. 🙂 Dat ging makkelijker dan ik dacht.

09:57 (AM) CEST

Ik weet trouwens niet of ik de inhoud van de mail hier moet delen of niet. Eerst deelde ik het altijd wel, toen weer niet, toen weer wel, doen weer niet. Maar for the sake of non-shadiness is hier de inhoud:

Het lijkt alsof, hoofdzakelijk door de demonisering van alles wat rechts is in het onderwijs en in de media, en coronavirus beleid, er wereldwijd een stille linke machtsgreep plaatsvindt, die op de lange termijn zeer destructief is voor de leefbaarheid van ieder land. Voor België kan ik de vraag heel duidelijk stellen: is dit legaal? Is het legaal om, tegen de wil van het volk in, een linkse regering te vormen zonder dat de grootst verkozen partijen daar enige zeggenschap in hebben? Volgens mij namelijk niet.

Ik ben geboren in Nederland maar verblijf, wegens controversiële politieke en medische redenen, in België (Antwerpen). Mijn bedrijf, D.O.C.I.S. International, houdt zich bezig met socio-economisch leiderschap buiten het huidig politiek bestel om. Ik vroeg me af: zouden mijn organisatie en ik misschien iets voor N-VA kunnen betekenen?

Gewoon normaal en beantwoordbaar, toch?

11:27 (AM) CEST

Hey beleefdheid is leuk enzo maar ik ga echt niet 10 dagen in quarantaine met iemand die ik moet vermijden om mijn drang tot dood wurgen te bedwingen. Even serieus. 🙁

15:01 (03:01 PM) CEST

Odette is coming for us 😮

We zouden het echt over Operation Blub Blub moeten hebben…

15:50 (03:50 PM) CEST

Chest pains. 🙁 Need kusjes. 🙁

22:41 (10:41 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door Marina Shatskih van Pexels

Leave a Reply