Loading

Kus-jeeeee :(

Gute Morgen πŸ™‚

Wat een tijdverdrijf. πŸ™‚

Ik word aardig vroeg wakker de laatste tijd. Voorheen lag ik tot 4 uur ’s middags in bed en nu heb ik al uitgebreid gegeten en 990 puzzelstukjes gesorteerd. (De 1000 die op de doos staat is een schatting.)

Het wordt ontzettend snel veel kouder. Ik heb kou gevat gister. πŸ™ Nog even en ik kan helemaal niet meer in mijn nakie rondlopen. πŸ™ Tenzij… Iemand me warm houdt. πŸ™

09:07 (AM) CEST

Pakket 3/7 πŸ™‚

10:33 (AM) CEST

& progressie πŸ™‚

Haha uitgerekend vandaag zijn er mensen aan het klussen in het gebouw tegenover me, precies tegenover mijn raam. De enige dag in het hele jaar dat ik voor het raam zit… Toeval level over 9000.

Ik vraag me ook af waarom ik me voel alsof ik ieder moment flauw kan vallen. Ik heb genoeg gegeten, genoeg suiker in mijn systeem, overbelast mijn lichaam niet. Het kan niet door gebrek aan lichaamsbeweging komen want ik voel me juist ineens alsof ik niet eens 10 meter kan rennen… Why. πŸ™ Ik ga maar even liggen. x

10:43 (AM) CEST

Haha de hoeken van mijn keukentje waren zo satisfyingly leeg voor mijn klein rantsoen…

10:47 (AM) CEST

Het aanzetstaal is nu pakket 3/9 haha ik heb net een vloerkleed voor in de woonkamer en een vuilnisbak besteld……..

11:30 (AM) CEST

Ik voelde me blijkbaar zo omdat ik, toen ik met mijn puzzel bezig was, te warm gekleed was. Het is lastig een goede balans te vinden met de kleding waar ik uit kan kiezen en de temperatuur range van de afgelopen twee dagen.

Intussen heb ik ook een hele winterslaap gedaan… In mijn huidige handelingspatroon word ik alleen maar vermoeider. Kon ik maar een boswandeling maken ofzo… πŸ™

16:10 (04:10 PM) CEST

Pakket 4/9 (dit alles (castorolie, gezichtsmaskers en maΓ―smeel) voor nog geen €25 (waar het normaal like €60 zou zijn…) πŸ™‚ Is dat een teken dat het financieel slecht gaat met een bedrijf…?)
Pakket 5/9 πŸ™‚
Pakket 6/9 πŸ™‚ πŸ™‚ πŸ™‚
Pakket 7/9 πŸ˜€

Voor het eerst heb ik een pakket geannuleerd niet lang nadat ik het besteld had… Ik had altijd een hoogpolig grijs vloerkleed in gedachten voor de woonkamer, maar toen ik in bed lag en naar vloerkleden keek zag ik een kleed met een “Oosterse” print, ik houd ontzettend van dat soort prints, en besloot uiteindelijk daarop.

Maar toen ik, na het bestellen, in de woonkamer ging zitten en het wat beter probeerde in te beelden, zag ik dat ik, hoewel ik het kleed an sich erg mooi vond, spijt zou krijgen van het vrij grote kleed met een drukke print in een kleine ruimte. Als het de volledige vloer in beslag had genomen was het anders geweest, maar ook in combinatie met de witte muren leek het me uiteindelijk minder leuk. Dus ben ik toch maar voor hoogpolig donkergrijs (in plaats van het lichtgrijze kleed dat ik vorig jaar bij Ikea had gezien) gegaan.

Het hoogpolig grijze kleed zou ook gunstiger zijn voor Tishe om op te zitten, als hij ooit bij me op bezoek zou komen. Voor hem om op te zitten want de andere meubels die ik heb zijn te klein en/of te zwak for his sexy ass om op te zitten. Kusjeee.

17:40 (05:40 PM) CEST

Het gat in mijn hand is groot…

Semi-verantwoordelijk want ik ben verkouden, wat betekent dat ik eigenlijk aan het fascisme mee zou moeten doen, maar de enige keren dat ik bij mensen in de buurt kom is wanneer ik naar de supermarkt ga en ik wil echt geen vragen beantwoorden over mijn sociaal leven. Ik hoor hier niet eens te zijn. En ik woon alleen dus ik moet wel, ook met mijn lichte verkoudheid, naar buiten om boodschappen te doen. Nu, in plaats van het pas op te doen net voordat ik in de winkel naar binnen ga, ging ik ermee de deur uit. Dat is de maximum solidariteit die ik hier kan vertonen. Jezus wat een geschreven aflaat…

Haha omggggggg. Het is echt lang geleden dat ik iemand in real life duidelijk gecurved heb. Ik durf mensen nauwelijks te curven want soms worden ze agressief (en wanneer ik aggresief wordt gaat een van ons dood dusja), maar dit ging gewoon echt te ver.

Dus ik loop het gebouw binnen net na iemand anders dat deed. Hij hield de deur voor me open. Ik zeg “Bedankt”. Hij vroeg of ik hier woon, terwijl we samen de lift in stappen. Toen dacht ik al “Oh shit nee…”. Ik zeg ja en vroeg “En jij?” want for some reason doe ik dat al-tijd voor vrijwel iedere vraag (ask my therapists hahahaha). Het gesprek was trouwens in het Engels.

Hij woont een paar verdiepingen onder mij (zeg ik met geluk, want…). “Wat doe je in het dagelijks leven?” “Niets. En jij?” Toen de lift stopte bij zijn verdieping zei hij “Wie ken talk liettle biet” en wilde hij de liftdeur laten sluiten. Toen kwam het curve-moment. Ik zag al voor me dat ik straks een of andere random man in mijn huis zou krijgen die niet weg wil gaan enzo… Dus ik zeg “No,” en zorgde er met mijn arm voor dat de liftdeur niet dicht ging. Hij zo van “Yes I can go up with…” “No.” Dus hij stapt uit, zegt hij “Wie will talk other taim”. Ik semi-awkwardly “…neh” (het gaat tegen mijn natuur in) terwijl ik op het knopje “deur sluiten” klikte.

In dit soort situaties wou ik echt het meest dat ik een Victor had. Mensen zouden het dan niet eens overwegen.

Waar is mijn Victor? πŸ™

20:00 (08:00 PM) CEST

Ik heb trouwens twee oude faves aan mijn veel te vaak afgespeelde playlist toegevoegd:

https://open.spotify.com/playlist/1SYgJBxo27f98PcU7DXbr9?si=ijg5BdTyToqvlBVce3vTHA

Een van de twee is kusjes anthem πŸ™‚ :

Like serieus de hoofdtaak van mijn Praesens is “Nee oprotten πŸ™‚ ” tegen mensen zeggen ahahahaha. Inclusief reserved kusjesss.

20:13 (08:13 PM) CEST

Wat serieuzer uitgedrukt is de taak van mijn Praesens basically dat wanneer ik een nieuwe doelstelling uitzet hij er de overkoepelende portefuille van bijhoudt en welke departementen erbij betrokken zijn en wat daarvan verwacht wordt enzo. Een beetje zoals hij nu al doet toch? Ik bedoel bij dat historische maar voor hem zwaar ondergeschikte bedrijf waar hij nu werkt. Een beetje de manager zeg maar ofzo. :p

20:37 (08:37 PM) CEST

Ik wil trouwens niet de creep uithangen, en ik bedoel er verder ook niets mee, maar die guy “Corpse” die met Pewdie streamt… My god what a voiceee *cat heart eyes* Echt heel mooi. πŸ™‚

21:15 (09:15 PM) CEST

Late a$$ dinneerrr

22:27 (10:27 PM) CEST

Een zelfgemaakte meme die ik een paar maanden terug naar Tishe stuurde… *broken heart emoji*

Leave a Reply