Loading

Kusje? :(

Liefjeee

Als het goed is worden er vandaag wat pakketjes geleverd. Waaronder een legpuzzel omdat ik wat minder in schermen wil staren. En wat mijn maquette betreft heb ik besloten om me alleen op één gebouw te focussen in plaats van de hele stad. Ik heb er aparte canvassen voor besteld, zodat ik die die ik nu heb kan gebruiken voor een ander schilderij.

Afhangende van de postbezorgingsmaatschappij die er bezorgt zijn ze er meestal in de ochtend. Ik ga in ieder geval slapen (ben aardig moe (oh eerst nog mijn vitamines)). Welterusten liefjeee x

00:23 (12:23 AM) CEST

Goede morgen. 🙂

Ik was vrij vroeg wakker, met aardig wat energie. Vaak heb ik momenten waarbij mijn gevoelens er sterk op aandringen dat ik mezelf een mentale uitdaging bied. Iets nieuws leren waar ik echt iets aan heb, of een plan uitwerken voor iets ofzo. Ik kan echter niets bedenken dat ik kan doen dat me dichter bij mijn doelen brengt. Het enige wat ik kan doen, gezien dit iets van mutual effort is, is uitleggen wat er gedaan moet worden en waarom (ik ben basically de hoogste filosofische kracht in het bedrijf), en verder kan ik alleen maar hopen dat men erop inspeelt. Omdat ik grotendeels, voor veiligheid et cetera, binnen de parameters van het huidige systeem moet handelen.

Op een tijdje zal men toch echt iets moeten doen met het feit dat ik een illegale studielening heb (maar mijn fraude aankaarten en de fraude van “mijn vader” negeren is oneerlijk, dus…) en er toch echt iets, met een vorm van internationaal recht die bijna niet voorkomt, aan moeten doen. Ik zal me verdedigen en ik zal gehoord worden.

Tot nu toe, vandaag, heb ik de video’s gekeken van de YouTube abonnementen waar ik op achter liep en heb ik wat onderhoud gedaan aan mijn websites. *zucht* er zijn kapot veel pogingen gedaan om in mijn websites in te breken.

Ik kijk uit naar het ontvangen van het notitieboek dat ik gister besteld heb. Nieuwe dingen uitwerken op vers papier, ook met wat meer oog voor hoe het met me gaat, is het meest gezonde wat ik nu kan doen. Maar die wordt later pas geleverd…

Dus voor nu ga ik in ieder geval verder met onderhoud plegen, koekjes bakken, juice maken (fruitsap klinkt zo saai) en afwassen. Tot later x

09:05 (AM) CEST

Pineapple ginger orange juice has been made. 🙂

12:10 (PM) CEST

Koekjes also done 🙂

12:43 (PM) CEST

Het parfum dat ik heb gekozen is een merkloze (de reden waarom het goedkoper is) variant die sterk vergelijkbaar met Lady Million van Paco Rabanne is. Twee geuren die ik trouwens lekker vond maar niet meer in de handel zijn zijn Scarlet van Carcarel eau de parfum en Black Opium Floral Shock eau de toilette van Yves Saint Laurent (naar mijn mening is het niet alleen de sterkte van eau de parfum en eau de toilette die verschillend zijn, maar ook de geur in het algemeen. De eau de parfum van floral shock vind ik minder lekker ruiken). Hopend ze ooit weer te ruiken. 🙂

Ik ga koken… 🙂

18:12 (06:12 PM) CEST

Ik heb lekker gegeten. 🙂

Wat men nu wereldwijd ziet is de onomkeerbare zwakte van een democratie die gebaseerd is op een meerpartijenstelsel. Het systeem was ontworpen als een verbetering op de monarchie, om te voorkomen dat één slecht persoon mensen hun persoonlijke vrijheden negatief beïnvloedde. Wat er nu echter gebeurt is dat men binnen iedere partij vrijwel geen ruimte meer heeft om een eigen mening te hebben: iedereen wordt stilletjes gedwongen om hetzelfde te denken.

Daar waar één slecht persoon, relatief makkelijk afzetbaar, mensen het leven zuur maakten zijn het in de huidige politiek tig slechte mensen die een bureaucratisch onomstootbare tyrannie aan het vestigen zijn.

Daar waar de overheid de burger hoort te beschermen, worden nu zowel op federaal niveau als lokaal niveau mensen in hun persoonlijke vrijheden belemmerd. (Het enige waar het juist niet voor gecreëerd was.)

Dat is, samen met het feit dat ik wil dat niemand in een situatie zoals de mijne (0 geschikte kansen, “in eigen land” (ik heb geen eigen land maar ik bedoel er Nederland mee) geen vrijheid van meningsuiting etc.), waarom ik zo sta te springen om mijn organisatie officieel te vestigen zoals ze bedoeld is. Een kleine concentratie duidelijk toerekenbare goede mensen die een goede kwaliteit voor al het leven als enige doel heeft.

Ben ik de enige die vindt dat het imploderen van de meerpartijendemocratie en de globalistische economie onnodig langzaam verloopt? Het is onontkenbaar dat we met deze mensen aan de macht nooit meer naar de “vrijheid” die “we” voor 2020 kenden terug zullen gaan. Daarnaast was voor de meeste mensen onder de 30 de huidige economie sowieso al iets waarin het waarmaken van je dromen gegarandeerd onmogelijk was. Het is allemaal een kwestie van wachten op het eindsignaal. Daarna wordt alles beter. (Voor mensen die überhaupt unieke dromen hebben. (Is je droom uniek, dan hoef je je geen zorgen te maken over competitie.))

Ik ga liggen. Welterusten liefje x

21:30 (09:30 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door Akshar Dave van Pexels

Leave a Reply