Loading

Een kusje? :(

Liefjeee

Gisteren was echt een lazy Sunday. Na het stofzuigen heb ik alleen maar geslapen. Zo lang dat ik nu pas met mijn avondeten bezig ben. Eerder gisteren had ik vlees ingelegd, maar ik denk dat als ik kook wat ik gisteren in gedachten had (supplí, gepaneerde lamskoteletten, aardappelpuree en groenten) ik mezelf op dit uur onnodig vol zou stoppen. Dus voor nu zal ik alleen supplí eten.

Hoewel het met risottorijst moet, maak ik het met sushi rijst omdat dat me wat kosten en ruimte scheelt in rijst. (Met alleen basmati en sushi rijst in huis kan ik vrijwel ieder soort gerecht maken.) Terwijl ik dit schreef was het aan het afkoelen. Inmiddels zal dat wel voldoende zijn geweest. Tijd om te bakken… 🙂

00:11 (12:11 AM) CEST

Ben ik trouwens de enige die het hopeloos vindt dat als je een uitgebreide kijk op de wereld hebt je blij mag zijn als je minimumloon kan verdienen, en dat als je “WOJOOW IK KAN MET MIJN GROTE TEEN MIJN OOR AANRAKEN”-achtig gedrag vertoont je kans maakt op de G50 of Q50 ofzo (hoe heet dat ook alweer die Nederlandse Forbes list) te belanden? De prioriteiten van de maatschappij zijn echt… Ontmoedigend.

Helaas kan ik… Wacht even dubbel checken… Nee helaas kan ik dat niet, anders had ik zo Jeff Bezos van de Forbes lijst afgetikt.

Anyway, ik ben terug in bed. Dag liefjeee x

01:49 (AM) CEST

For the record, de inhoud van “the blueprint” was om een inkomen op te bouwen waarmee ik vervolgens, zonder investeerders en daarmee zonder bemoeienis, zelf de oprichtingskosten van het beleidsbedrijf (nu genaamd D.O.C.I.S. International) zou kunnen bekostigen. Nu doe ik het op de non-bureaucratische, wettelijk edgy manier. Ik heb niet echt een keus, gezien opgeven geen optie is.

Come get me, b*tch. 🙂

02:17 (AM) CEST

Heyy 🙂

Ik werd een paar uren geleden wakker en lig helaas nog steeds in bed. Had ik maar wat werkelijk nuttigs (een opleiding doen waarmee je vervolgens geen baan vindt omdat er teveel mensen en te weinig banen in het algemeen zijn is niet nuttig) te doen. 🙁

Het valt me op dat in België, Nederland en de Verenigde Staten men links de rechten van het volk wil inperken voor het coronavirus, en in Engeland dit door rechts wordt gedaan terwijl links zwijgt. Het lijkt in zijn algemeenheid meer om macht te gaan dan om het virus. Maar wat is het nut daarvan? Ik bedoel maatschappelijk beleid mogen bepalen is leuk, maar waarom zou iemand zeggenschap willen hebben over ieder klein ding dat iemand doet?

In other news: wat is er mis met beknopte maar gedetailleerde, beleefde reacties? Ik snap niet waarom men liever zwijgt.

11:00 (AM) CEST

Als dat gedoe met mijn naam niet gebeurd was, zou men me dan nog steeds op dezelfde manier behandelen (of discrimineren)? 🙁 Vroeger was het anders.

11:13 (AM) CEST

I got my coin back yay 🙂

11:47 (AM) CEST

Oh zei ik eerder trouwens Engeland? Ik bedoel natuurlijk het Verenigd Koninkrijk… 🙂

11:55 (AM) CEST

Look at me being way too serious to use the internet at all. 🙁

12:17 (PM) CEST

I don’t want to be sexist here, but when too many people of the same gender are in one place, they end up teaching each other bullshit wisdom and do unfruitful things they consider fruitful? (Like 90% of men using Reddit clearly don’t know a single thing about women. My fucking eyes.)

Ik lees teveel waar ik het zo ontzettend mee oneens ben. Aan de ene kant wil ik mijn account verwijderen (en nooit meer zoiets zien maar het probleem is dat bijna ieder vertoon van wat dan ook waar dan ook in de maatschappij wel een element van domme generalisatie in zich heeft), maar aan de andere kant heb ik dan nog minder om tijd mee te doden. 🙁

Ik denk dat ik uiteindelijk voor het veiligstellen van mijn netvliezen zal kiezen. *zucht* (Lol: “Noah, get the boat.”)

12:33 (PM) CEST

Daarmee bedoel ik trouwens niet dat ieder willekeurig persoon die voor de groep mensen van één geslacht, van het andere geslacht is, de juiste persoon is om het perceptie-evenwicht te brengen. Het kan ook alleen maar onzinniger worden.

12:45 (PM) CEST

Progressie… 🙂

Later vandaag ga ik sporten. Hopelijk voel ik me daarna wat beter. Wat mijn netvliezen betreft denk ik dat het voor nu beter is dat sociale media zo veel mogelijk vermijd.

14:00 (02:00 PM) CEST

Het is nog nat.

Aan het begin van de pandemie probeerde ik voor het eerst kwi kwi ba te vlechten (ik weet niet hoe je dat in het Nederlands Nederlands zegt). Sindsdien, de momenten dat ik geen pruik draag, draag ik mijn eigen haar zo. Ik word er steeds beter in. 🙂 (Grappige aan de foto is dat mijn arm niet van mij lijkt.)

Ik ga mijn appetizer/starter eten… 🙂 x

21:47 (09:47 PM) CEST

Ik heb intussen, als in sinds ik weer in het Nederlands typ, besloten om… Nu ik dit wil typen klinkt het nog pijnlijker (als in de dingen die “normaal” zijn jeetje)… Voor mijn doen intuïtiever Nederlands te gebruiken, wat als Surinaams Nederlands gezien wordt (waar ik in het onderwijs altijd op afgewezen werd, maar het is gewoon Nederlands…). Niet straattaal maar meer idiomen die in het Surinaams Nederlands gebruikt worden en niet in het Nederlands Nederlands. (Een Nederlander zou dat niet op die manier zeggen.) Volgens mij is het Vlaams Nederlands ook intuïtiever.

Intussen kijk ik Pewdie Petje live. Hij lijkt de laatste tijd zijn Youtube persona minder te gebruiken. Rustiger ogend, basically. Als in stel dat mijn nieuwe draft bijeen zou komen, dat hij zich volwassener zou gedragen. Ik kan het zien. Random. Maar he’s clear in ieder geval. (Lol “I’m about to end this man’s whole career” en hij zou het niet eens erg vinden. En terecht. 🙂 )

22:15 (10:15 PM) CEST

Be nice to him. (:

22:42 (10:42 PM) CEST

Mijn perceptie van het internet wordt door externe factoren skewed gemaakt toch? Dus I’m hella snitch and he’s hella sus?

22:43 (10:43 PM) CEST

Freestylen op beatboxen is echt de beste strategie voor leugendetectie ahahahahahaha.

22:53 (10:53 PM) CEST

[spoiler alert¿] Het winnende algoritme in het, ehm, extreeeeem populaire spel, lijkt ontkennen en dan een ander de schuld geven. Het is trouwens echt super lang geleden dat ik zo’n hype, met het jargon enzo, “van dichtbij” (als in minstens observeren in plaats van vrijwel volledig geïsoleerd zijn) heb geobserveerd.

23:11 (11:11 PM) CEST

Een distorted Pixabay afbeelding van Pexels

Leave a Reply