Loading

Eeen kusjeee?

Heyy liefjeee

Ik was ineens klaarwakker om 4u. Intussen heb ik licht ontbeten, gegamed op het plafond en een Reddit account aangemaakt.

Wegens gebrek aan nieuwe memes heb ik een Reddit account aangemaakt. Say hiii. 🙂

07:07 (AM) CEST

08:23 (AM) CEST

In 2018 was ik bezig met mijn eindtentamens (en at ik voor het eerst in twee jaar ofzo weer rood vlees) en in 2019 verhuisde ik hierheen.

En dit jaar…?

Haha dit jaar eet ik een tosti met ham en geitenkaas… Dit jaar is het een dag als vrijwel iedere andere dag. Ik ga zo verder met syndicate coins verdienen zodat ik een beetje dichterbij kan komen bij het vrijspelen van de Jesko.

Netherlands corona meme
Ik heb een “edgy” meme over Nederland en haar coronamaatregelen gemaakt.

09:57 (AM) CEST

Haha anti-Trump’ers zijn blij…? Het is echt absurd hoe men logica opzij zet puur om ergens gelijk over te kunnen hebben. Ik las eerder iets van “hij heeft iets goeds gedaan, maar hij heeft het gedaan dus het telt niet als goed”. Men kijkt niet meer naar het doel maar alleen nog maar naar het middel.

Zoals de eerste missie naar Mars met alleen maar vrouwen? Het zou juist niet om geslacht moeten gaan. Dit is niet eens logica opzij zetten maar gewoon puur van de essentie van het leven van de mens opzij zetten voor politieke onzin.

Dutje x

10:40 (AM) CEST

I did the thinggg

Ik heb net mijn random gratis award gegeven aan een nieuwe meme gegeven die me – ehm jeetje – aan het lachen heeft gekregen. Het zou zonde zijn if it dies in new. Help? 🙂

Intussen heb ik wat geluierd en in hele kleine etappes een klein deel van mijn huishoudelijke taken gedaan. Ik ga nu stofzuigen en daarna zie ik wel weer. x

17:27 (05:27 PM) CEST

Ik volg trouwens best wel standaard accounts want ik weet niet waar de hidden gems zijn.

17:37 (05:37 PM) CEST

Een Pixabay foto van Pexels

Leave a Reply