Loading

Een Kusje?

De volledige bijdrage die aan mijn verantwoordelijkheid voldoet is niet af, maar ik denk echt snel genoeg om dat ter plaatse te kunnen afronden. Er moet wel een hoop veranderd worden zie ik. Er zit zo veel meer potentie in samenwerkingsverbanden zoeken binnen verlichte partijen die juist meer los staan van de Westerse wereld.

Wat betreft mijn karakterselectiezekerheid is dat eigenlijk gereduceerd naar twee, misschien drie mensen. Yayence (die geschikter is als Iustis¿) en Tishe (en Pence¿). (Oh en mijn zevens voor continentaal en misschien, hoewel het nog steeds pijn doet, mijn zusje.) Ik overweeg sterk om een heel land te laten vergaan voor één persoon. (Neem ook roze koeken mee? 🙂 )

Bewust van culturele verschillen is – wellicht naast Azië (tenzij reverse psychology) – Europa juist de meest lastige plek om mijn organisatie te vestigen. Men wil hier niet naar mij luisteren. Ik kan er niets aan doen dat ik deze ideeën heb en onbeschrijfelijke urgentie voel.

Tegelijkertijd praat ik mezelf misschien teveel negativiteit aan. Ik probeer slechts een logische verklaring voor mijn algemene verlatenheid te vinden. Een kusje is wel hard nodig. 🙁

Ik kwam toevallig ook langs een rapportage van het bezoek van Mike Pompeo aan Suriname… I’m cringing so harddd aarghhh…

Hoe typisch, voor de standaard en de link met nog-niet-Atlantis, is het om de conferentie te beginnen met een klacht? En, hoe historisch het ook moge zijn, het is niet de president, dus zonder wederzijds belang had ik dat niet benadrukt als historisch. De manier waarop sommige dingen geregeld zijn… Reclame… Die fotomomenten ook… Achja, wat doe je eraan. 🙁

02:52 (AM) CEST

Oprecht het Westen zit vast in haar eigen denken. Men loopt tegen de lamp en trekt alles in twijfel behalve zichzelf. Er is letterlijk geen reden voor arrogantie. Aan de ene zijde is er echt geen reden om zich verheven te voelen. Als je vindt dat je persoonlijk bijdraagt aan het leed op deze planeet ben je de allerlaatste persoon die de autoriteit zou mogen hebben om dat op te lossen. (En ook die mensen behoren volledig tot de nationale bevolking.) Aan de andere zijde zijn de wens naar veiligheid en een behoorlijke kwaliteit van leven universeel. (Diezelfde “barbaren” zien hen als barbaren. Wie vindt het nou normaal om kinderchampagne te verkopen… Het is wel lekker tho.)

Het huidige systeem heeft vast goede dingen opgeleverd (iets goeds als een correctie van iets slechts telt voor mij niet als iets goeds maar als iets normaals, maar er zal vast iets goed zijn), maar wat het karakter van de elite en hoe er voor de volkeren gezorgd wordt is het tijd voor drastische veranderingen. Inclusief dat sommige mensen gewoon niet in staat zijn om goed te zijn, en dat een gevaar voor anderen is, waar dus wat aan gedaan moet worden. Dat geldt overal.

04:23 (AM) CEST

Ik vraag me oprecht af wat mijn “approval rating” waar dan ook zou zijn. Gezien mijn omstandigheden ga ik uit van het negatieve…

05:27 (AM) CEST

Humanity
Restored

Haha ik ben nu zo gewend aan Spa water dat ik ander drinkwater niet meer lekker vind… De andere flessen water die ik heb zijn om ijsblokjes mee te maken en als noodvoorraad indien de boel overstroomt en water wordt afgesloten. (De bovenste hoeveelheid boodschappen was €10 duurder dan de onderste.)

De skater boy-ish schoenen die ik heb als goedkoop alternatief om mijn kapotte Nikes te vervangen vallen trouwens als geheel best mee in vergelijking met als je alleen mijn schoenen ziet… 🙁 Het is niets voor mij, en ik ben het gewend om goedkope kleding te dragen die ik niet bepaald leuk vind, maar hieraan wennen vergt echt meer dan normaal.

Het valt mee… 🙁
Ik had ongeluk vandaag 🙁

Ik had de wasmachine al volgestopt en het wasmiddel enzo erin gedaan en toen ik met mijn laatste wasmuntje betaald had zag ik dat het apparaat vastgelopen was en ik mijn muntje kwijt was. 🙁 Nu moet ik wachten tot maandag om een was te draaien. 🙁

19:27 (07:27 PM) CEST

Wat ik eerder zei over continentaal zou ook lokaal kunnen zijn in land van herkomst? 🙂

Intussen ben ik mijn avondeten aan het maken: aardappelpuree, broccoli en gegrilde tonijn. 🙂

21:07 (09:07 PM) CEST

Welterusten liefjeee x

23:33 (11:33 PM) CEST

Uitgelichte afbeelding door Agnese Lunecka van Pexels

Leave a Reply