Loading

Een Deal?

Heyy liefje,

Ik wil niet super opportunistisch klinken, maar ik zie nu twee landen die echt ontzettend veel potentie hebben om een van de eerste leden van D.O.C.I.S. International te zijn.

Een lidmaatschap garandeert namelijk het volgende:

> 100% echt geharmoniseerde internationale banden (zowel economisch als sociaal) tussen de landen die lid zijn

> Een robuuste overheidsinrichting

> Efficiënt beleidsbeheer

En meer. 🙂 Overweeg het. Indien overtuigd weet je me te vinden. 🙂

04:57 (AM) CEST

Haha PLA-NET FANG. PLA-NET FANG.

05:17 (AM) CEST

Het zijn er trouwens in werkelijkheid absoluut wel meer dan twee. Het liefst zou ik natuurlijk zien dat de hele wereld zich in één keer aanmeldt. Dat levert de beste resultaten op. 🙂

07:27 (AM) CEST

Efficiënt beleidsbeheer is trouwens inclusief de volgorde van handelen rondom de vraag: is het niet veiliger om eerst een Internationale publieke discussie te starten over gelijkheid op basis van religie, ras, etc. en daarna pas commerciële vluchten toe te laten?

08:41 (AM) CEST

Ik heb het wat overzichtelijker gemaakt. 🙂

Voor efficiëntie zou ik alles in 1 lecture aan iedereen kunnen uitleggen. Ik schets namelijk alleen het alternatieve spectrum waarbinnen gehandeld zal worden. Hoe dat precies wordt ingericht bepaalt ieder land zelf.

Alles en iedereen mag meekijken. 🙂

10:27 (AM) CEST

En voor de duidelijkheid alles wat ik in mijn eentje heb gedaan telt slechts voor spek en bonen mee. Het echte werk moet nog beginnen. Wanneer men dit schrijven als realiteit ziet in plaats van non-realiteit, en daarnaar handelt… Fysiek representeer ik mijn bedrijf niet meer zonder er representatief uit te zien. (Dat heeft nog nooit plaatsgevonden. Het was allemaal alleen nog maar spek en bonen. Ik heb geen geschikte kleding. 🙁 )

Dit is onze start-up. 🙂

10:43 (AM) CEST

Ugh hopelijk niet teveel kots over wat ik heb moeten doen voor attentie voor mijn boodschap omdat mijn originele aanpakmethode door externe factoren gesaboteerd was.

10:47 (AM) CEST

Om misvatting te voorkomen: met “national structure of organizations” (zie vorige afbeelding) bedoel ik welke onafhankelijke organisaties in welke nationale groep zullen vallen. En met groep bedoel ik hier dat de groep garant staat in geval van faillissement en dat de groep naar hogerop rapporteert zodat we in de gaten kunnen houden dat bedrijfsmatig alles in orde is.

Haha where’s my hype mannn? 🙁

Er bestaat ook de optie om het contract niet te ondertekenen. Dat hangt er vanaf of er een consensus komt of niet.

11:11 (AM) CEST

Seriously, though: where on Earth (like I literally have no clue at all) is my Titan hype man? This liefjeee.

11:55 (AM) CEST

The liberum veto and all the intricate and obstructive machinery of the anomalous old system were for ever abolished. [The yaysss. 😀 Hehe I’m reading example sentences. (Haha landenveto’s zijn zo’n gekleurde onzin.)]

17:05 (05:05 PM) CEST

De hele wereld is in lockdown dus we zouden dit oprecht formeel festivalmatig kunnen oplossen. Met een implementatie van het idee dat ik schetste aan het begin van het jaar, gecombineerd met wat ik in gedachten had voor Valentijnsdag.

Ik kijk ernaar uit. 🙂 (Mijn woordkeuze had misschien wat subtieler moeten zijn en er is zeker nog meer ruimte voor meer controverse met weer nieuwe nuances.) En daarnaast is misschien het feit dat ik een ongeschoolde getinte vrouw ben reden voor verzet? Daarbovenop is mijn organisatie seculier… Hebben we een uitdaging? Er is in ieder geval niets dat we niet kunnen oplossen.

23:45 (11:45 PM) CEST

Wat functies betreft zal er nog wat rondgeschoven moeten worden. En er zijn nog aardig wat lege plekken. Maar over de karakterselecties ben ik bijna zeker.

23:51 (11:51 PM) CEST

Omggg gaan we dan samen eten? 😀 😀 😀

23:57 (11:57 PM) CEST

Een Pixabay foto van Pexels

Leave a Reply