Loading

Zo is de natuur

Ik begin dit bericht graag met een klassieker:

Een man krijgt een boete van €100 omdat hij een blikje in het water heeft gegooid, als onderdeel van een letterlijk ontmoedigingsbeleid. In plaats van voorlichting te geven over de consequenties van milieuvervuiling (goede PR), probeert men correct gedrag af te dwingen door middel van geld.

Een paar jaar geleden had ik gezegd dat goede PR, als morele hereducatie, een goede oplossing was geweest. Maar nu ben ik, hoewel het belangrijk blijft, meer voorstander van voor de massa dingen laten zoals ze liever willen dat het blijft en verder gaan met de mensen die beter weten. Anders vervelen we elkaar alleen maar.

Ik zag de volgende stap van de overheid die doorschiet in de invloed die ze heeft op het leven van het individu: leave cats alone. Zo is de natuur. Dit gaat toch te ver?

01:11 (AM) CEST

I did ittt

09:34 (AM) CEST

Joh ik dacht dat klimaatverandering een probleem was?

10:01 (AM) CEST

Deze foto is van Ian Beckley van Pexels

Leave a Reply